Rıza

Rıza

Son dakika rıza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rıza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rıza haber sayfamızda...

Rıza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.486 rıza haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Yapımcılık heyecanı
Yapımcılık heyecanı Damla Sönmez, yapımcılığını yaptığı ‘Tezgah’ filmi için heyecanlı olduğunu belirtti.
22.04.2024 Cadde
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi!
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi! Beşiktaş, teknik direktör değişimi yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçın tamamını kazandı.
19.04.2024 Beşiktaş
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek turnuvadan elendi. Maçın ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef! Beşiktaş, 5 maçtır galip gelemediği Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün Ankaragücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlı yönetim, Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos’la yolları ayırarak sezon sonuna kadar teknik sorumluluk görevine Serdar Topraktepe’yi getirmişti.
19.04.2024 Beşiktaş
Nefes kesen bölüm
Nefes kesen bölüm Kanal D’de her çarşamba heyecan dolu sahnelerin yer aldığı ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun son bölümü nefes kesti.
19.04.2024 Cadde
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
'O kadar heyecanlı bir şey yok!'
'O kadar heyecanlı bir şey yok!' Daha önce dijital platformda yayınlanan bir dizide kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ve Rıza Kocaoğlu, önceki gece Asmalımescit'te objektiflere takıldı.
18.04.2024 Cadde
Tanıtım filmi gündem oldu
Tanıtım filmi gündem oldu İki hafta aranın ardından seyirciyle buluşacak olan ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtım filmi gündem oldu.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rıza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.