Romantik

Romantik

Son dakika romantik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan romantik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan romantik haber sayfamızda...

Romantik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.754 romantik haberi bulunmuştur.
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı Son aylarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce ile Taylor Swift, Bahamalar'a tatile gitti. Birlikte yorgunluk atan çiftin romantik anları kameralara yansırken, tatil için kaldıkları lüks evin detayları da ortaya çıktı.
28.03.2024 Cadde
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım!
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, altı yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Buse Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Cadde
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın! İlginç açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın babası ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile birbirlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara gündeme geldi.
27.03.2024 Cadde
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam!
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ceylan'ın "Çeyizler de tamam" mesajı, ikilinin evlilik yolunda olup olmadığı konusunda soru işaretleri yarattı.
26.03.2024 Cadde
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile birlikte rol alan İbrahim Çelikkol, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Natali Yarcan ile Roma'da yıl dönümü kutladı.
25.03.2024 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'ye: Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'ye: Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede? 2016 yılında dünyaevine girdiği stil danışmanı Başak Dizer (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ'dan (40), 11 aylık oğlu Kurt Efe ile baba-oğul fotoğrafı geldi. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı çok konuşuldu.
26.03.2024 Cadde
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin!
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin! Geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a gitti. Kısa bir kaçamak yapan çift, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.
25.03.2024 Cadde
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşiyle birlikte Prag'a gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Enver'in Gökbudak ile romantik pozu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Cadde
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid, sosyal medya hesabından Umre pozlarını paylaştı.
18.03.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz!
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Galatasaray
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki' Bir süredir merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen Doğu Demirkol, önceki gün muhabirlerini sorularını yanıtladı. 'A' harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını belirten Demirkol, "Aileler tanıştı. Öylesine takılacak yaşları geçtik" dedi.
16.03.2024 Cadde
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin?
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin? Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin sekizinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlu Cihan'dan isteği izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
15.03.2024 Cadde
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım!
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım! Model grubuyla tanınan ve şimdilerde kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluştu. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen ünlü ismin özel hayatıyla ilgili itirafı çok konuşuldu.
12.03.2024 Cadde
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
Sabaha kadar eğlenmişlerdi! Devrim Özkan ile İbrahim Tilaver'den açıklama
Sabaha kadar eğlenmişlerdi! Devrim Özkan ile İbrahim Tilaver'den açıklama Oyuncu Devrim, geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile ayrılmıştı. Oyuncu, önceki gece Karaköy'deki bir mekanda sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Özkan ve Tilaver, haklarında çıkan haberler sonrası açıklama yaptı.
12.03.2024 Cadde
10 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
10 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 10 Mart 2024 Pazar burç yorumu
9.03.2024 Astroloji
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti!
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti! Geçtiğimiz Ekim ayında uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile süpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Işın Karaca, 7 Mart'ta 51'inci yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, eşinin doğum günü için kendisine Barselona tatili hediye ettiğini söyleyerek; birlikte çekilen karelerini yayınladı.
9.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Romantik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.