Romantik Komedi

Romantik Komedi

Son dakika romantik komedi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan romantik komedi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan romantik komedi haber sayfamızda...

Romantik Komedi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.682 romantik komedi haberi bulunmuştur.
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor'
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor' Ünlü yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirdi. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
Kanal D’ye ödül yağdı
Kanal D’ye ödül yağdı 10. Televizyon Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri bu yıl da görkemli bir törenle kutlandı.
28.02.2024 Cadde
Üç kadına hayat verecek
Üç kadına hayat verecek Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen, ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’yla perde açmaya hazırlanıyor.
24.02.2024 Cadde
Beyaz perdede yerli yapım şöleni
Beyaz perdede yerli yapım şöleni Beş filmin vizyona girdiği haftada Barış Telli’nin hayatını anlatan “Hayatla Barış” ve Şahan Gökbakar’ın yeni komedisi “Erdal ile Ece” yerli yapımlar olarak öne çıkıyor.
23.02.2024 Kültür Sanat
Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
23.01.2024 Cadde
Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz'
Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz' Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolünü paylaştığı 'Yaşam Koçu' filminin galası, dün akşam Kanyon AVM'de yapıldı. Ünlü komedyenin sevgilisi Ayşe Kırca'nın annesi Oya Başar da galaya katılanlar arasındaydı. Usta sanatçıdan Demirkol hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi.
9.01.2024 Cadde
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap!
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yarı İngilizce yarı Türkçe konuşmasıyla günlerde konuşulan Kerem Bürsin, aynı gün sahneye çıkan Onur Atilla'nın da diline düşmüş taklidi yapılmıştı. Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya ilk cevap geldi.
8.01.2024 Cadde
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil!
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil! 'Aşka Sürgün', 'Hokkabaz', 'Avrupa Yakası', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Bay Yanlış' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Gürgen Öz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, birçok diziyi reddetme sebebini açıkladı.
29.12.2023 Cadde
Romantik paylaşımı çok konuşulmuştu! 'Birlikte kutladığımız 10'uncu doğum günüydü'
Romantik paylaşımı çok konuşulmuştu! 'Birlikte kutladığımız 10'uncu doğum günüydü' Son olarak 'Çöp Adam' adlı dizi ile ekranlarda olan oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eşi Neslişah Alkoçlar'ın doğum günü için yaptığı romantik paylaşımla ilgili konuştu.
23.12.2023 Cadde
‘Yargı’ kanatlandı!
‘Yargı’ kanatlandı! Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘Başarı Ödülü’nü kazanırken, başrol oyuncularından Pınar Deniz de, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi.
5.12.2023 Cadde
ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ: Çok Aşk filmi konusu nedir? 🎬 Çok Aşk oyuncuları kimler?
ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ: Çok Aşk filmi konusu nedir? 🎬 Çok Aşk oyuncuları kimler? Vizyondaki sinema filmlerini takip edenler için yeni çıkacak olan filmlerden biri olan Çok Aşk filmi hakkında bilgileri haberimize ekledik. Film severlerin merakla araştırdığı Çok Aşk filmi oyuncuları kimler? Çok Aşk konusu nedir, nerede, ne zaman yayınlanacak? İşte vizyon tarihi
27.10.2023 Cadde
'Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim!'
'Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim!' Magazinden uzak bir yaşam süren Burcu Kara, gündelik yaşamında karşılaştığı bazı eleştirileri anlattı. Gün içinde yaşadığı gelişmelerle doğru orantılı olarak her an aynı ruh halinde olamayacağını belirten oyuncu, "Ben insanım" diyerek tepkisini dile getirdi.
2.10.2023 Cadde
Boşanma kararı herkesi şoke etmişti! 'Olması gereken oldu'
Boşanma kararı herkesi şoke etmişti! 'Olması gereken oldu' 'Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün, geçtiğimiz sene sessiz sedasız bir şekilde sevgilisi Doğaç Ergezen ile dünyaevine girmiş ve Su Diana adını verdiği bir kız çocuk sahibi olmuştu. Temmuz ayında herkesi şoke ederek boşanan çiftten Ün, Taksim'de görüntülendi. Ünlü isim, ayrılık kararıyla ilgili konuştu.
7.09.2023 Cadde
90'ların yıldızıydı! Meg Ryan beyaz perdeye dönüyor
90'ların yıldızıydı! Meg Ryan beyaz perdeye dönüyor Hollywood'da 1990'lı yılların en popüler aktrislerinden Meg Ryan beyazperdeye dönüyor. Son olarak sekiz yıl önce bir filmde kamera karşısına geçen ABD'li aktris, başrolünde yer alacağı romantik komedi filminin yönetmenliğini de üstlenecek.
30.08.2023 Cadde
Teoman: Sekiz senede film çektik!
Teoman: Sekiz senede film çektik! Rock müziğin sevilen isimlerinden Teoman, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teoman, "Bugün spora gittim. Konser harici zamanlarda pek bir şey yapmıyorum. Ağustos biraz yoğun geçecek konser açısından” dedi.
5.08.2023 Cadde
Vietnam’dan Barbie filmine yasak
Vietnam’dan Barbie filmine yasak Vietnam, Çin’in Güney Çin Denizi’nde hak iddia etiği topraklara ilişkin bir haritaya yer verilen sahne nedeniyle 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen Barbie filmini yasakladı.
3.07.2023 Dünya
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti! 'Romantik Komedi 2' filmi, 'Poyraz Karayel' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde rol alan, 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yanısyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Cadde
'Konservatuarlı oyunculara pozitif ayrımcılık yapılıyor'
'Konservatuarlı oyunculara pozitif ayrımcılık yapılıyor' İlber Uygar Kaboğlu, üç sezon rol adlığı 'Yasak Elma' dizisinin final partisinde görüntülendi. 19 yaşındaki oyuncu, üniversite eğitimi için ara verdiği setlere geri dönmeye hazırlandığını söyledi.
28.05.2023 Cadde
Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm!
Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm! 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren babası Rasim Öztekin gibi Galatasaray taraftarı olan kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz günlerde "Bir Mauro Icardi hikayesi olur mu sizin için?" sorusuna, "Eşi Wanda'yı (Nara) ne yapacağız peki?" yanıtını vermişti. Arjantinli yıldızla ilgili çok konuşulan sözleri sonrası ünlü oyuncudan yeni bir açıklama geldi.
27.05.2023 Cadde
Hayatın sürprizleri gibi film
Hayatın sürprizleri gibi film Soygun, dram, kara ve romantik komedi türlerini harmanlayan “L’innocent/Masum” gerçek bir hikâyeden yola çıkarak sürprizleriyle seyirciyi şaşırtan ve eğlendiren bir yapım.
12.05.2023 Kültür Sanat
Onur Büyüktopçu'dan 'boşanma' göndermesi! 'İlişkiler cıvıklaştı'
Onur Büyüktopçu'dan 'boşanma' göndermesi! 'İlişkiler cıvıklaştı' 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Cadde
Kamera arkası görüntüleri üç yıllık aşkı bitirdi! Göndermeli paylaşıma yorum yağdı
Kamera arkası görüntüleri üç yıllık aşkı bitirdi! Göndermeli paylaşıma yorum yağdı Oyuncu Glen Powell ile meslektaşı Sydney Sweeney'nin samimi görüntülerinin, aktörün tasarımcı Gigi Paris ile üç yıllık ilişkisinin bitmesine neden olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili günlerdir sessizliğini koruyan Paris, sosyal medya hesabından yaptığı imalı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Ünlü ismin gönderisine, takipçilerinden destek mesajları yağdı.
28.04.2023 Cadde
Hakan Sabancı ile aşkı gündemden düşmüyor! Hande Erçel'i kaçıran soru
Hakan Sabancı ile aşkı gündemden düşmüyor! Hande Erçel'i kaçıran soru Hande Erçel, eski sevgilisi Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı, Eylül 2021'de final yapan romantik komedi türündeki diziden beri ekranlarda yer almıyor. Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminde olan 29 yaşıdnaki güzel, önceki gün menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı.
17.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Romantik Komedi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.