Romee Strijd

Romee Strijd

Son dakika Romee Strijd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Romee Strijd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Romee Strijd haber sayfamızda...

Romee Strijd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 romee strijd haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ailece tatil Eğitim-öğretim yılının dört gözle beklenen ilk ara tatilini fırsat bilen cemiyet hayatının tanınmış aileleri, fırsatı değerlendirip, yollara düştü...
18.11.2022 Cadde
Romee Strijd ikinci kez anne oldu
Romee Strijd ikinci kez anne oldu 12 yıldır Laurens van Leeuwen ile aşk yaşayan ve 2020'de 'Mint' adını verdiği kızını kucağına alan Hollandalı model Romee Strijd, ikinci kez anne oldu. Strijd, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu. Model, iki çocuğu ve nişanlısıyla birlikte verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
18.11.2022 Cadde
İkinci kız  geliyor
İkinci kız geliyor Model Romee Strijd, ikinci çocuğunun cinsiyetini açıkladı.
17.06.2022 Cadde
İkinci kez hamile
İkinci kez hamile Romee Strijd, ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurdu.
27.05.2022 Cadde
Romee Strijd-Laurens van Leeuwen çiftinden güzel haber! İkinci bebek geliyor
Romee Strijd-Laurens van Leeuwen çiftinden güzel haber! İkinci bebek geliyor 2020'de 'Mint' adını verdiği kızını kucağına alan Hollandalı model Romee Strijd, 12 yıldır aşk yaşadığı Laurens van Leeuwen ve kızı ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak; ikinci kez anne olacağını takipçileriyle paylaştı.
26.05.2022 Cadde
Barbie Strijd!
Barbie Strijd! Hollandalı model Romee Strijd, hafta sonunu pembeler içinde geçirdi.
19.04.2022 Cadde
Karlar altında evlilik teklifi
Karlar altında evlilik teklifi Romee Strijd, 12 yıllık sevgilisi Laurens van Leeuwen ile evleniyor.
27.01.2022 Cadde
Romee Strijd ile Laurens van Leeuwen evleniyor
Romee Strijd ile Laurens van Leeuwen evleniyor 2020'de 'Mint' adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Romee Strijd, 12 yıllık sevgilisi Laurens van Leeuwen ile evleniyor. İsviçre'de evlilik teklifi sürpriziyle karşılaşan ünlü model, mutluluğunu Instagram'dan paylaştı.
26.01.2022 Cadde
Termal güzeli
Termal güzeli Romee Strijd, şu suralar Grindelwald, İsviçre’de tatil yapıyor.
26.01.2022 Cadde
Bekarlığa veda pozu
Bekarlığa veda pozu Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Shanina Shaik gibi isimler, arkadaşları Jasmine Tookes’un bekarlığa veda partisi için bir araya geldi.
2.08.2021 Cadde
Romee Strijd hamilelik sürecini belgesele dönüştürdü
Romee Strijd hamilelik sürecini belgesele dönüştürdü Geçtiğimiz günlerde kızı Mint'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü model, Romee Strijd, hamilelik sürecini fotoğraflardan oluşan bir mini belgesel haline getirdi.
15.12.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (7 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (7 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
7.12.2020 Magazin
Anne oldu
Anne oldu İki yıldır Laurens van Leeuwen ile birlikte olan Romee Strijd’in, Mint adını verdiği kızı dünyaya geldi.
7.12.2020 Cadde
Model Romee Strijd anne oldu
Model Romee Strijd anne oldu İki yıldır Laurens van Leeuwen ile birlikte olan Hollandalı model Romee Strijd'in 'Mint' adını verdiği kızı dünyaya geldi. 25 yaşındaki güzel, mutluluğunu sosyal medyada yaptığı paylaşımla dile getirdi.
4.12.2020 Cadde
Romee Strijd: Bebeğim avokado kadar
Romee Strijd: Bebeğim avokado kadar Hollandalı model Romee Strijd, karnı burnunda fotoğrafını paylaşarak, bebeğinin avokado büyüklüğünde olduğunu söyledi.
14.06.2020 Cadde
Podyumun meleği 'Polikistik Over Sendromu'nu yendi!
Podyumun meleği 'Polikistik Over Sendromu'nu yendi! Romee Strijd, hamile olduğunu dürüst bir sağlık mesajı ile beraber duyurdu. Geçtiğimiz günlerde model Romee Strijd, Instagram üzerinden heyecan verici bir haber paylaştı: Strijd ve eşi Laurens Van Leeuwen ilk çocuklarını bekliyor! Ancak Strijd haberi, büyük gülümsemeler ve yeni çıkan karnını gösteren tatlı karelerin aksine, üreme sağlığı ve gebe kalma yolculuğuyla ilgili mücadeleleri hakkında bilgi vererek paylaştı. İşte Strijd'in gebe kalma yolculuğu...
8.06.2020 Yaşam
Bebek müjdesi!
Bebek müjdesi! Victoria’s Secret’ın meleklerinden Romee Strijd, hamile olduğunu açıkladı.
30.05.2020 Cadde
Victoria’s Secret meleği Romee Strijd bebek bekliyor
Victoria’s Secret meleği Romee Strijd bebek bekliyor Victoria's Secret'ın bir meleği daha aile kuruyor. Romee Strijd, Instagram hesabından takipçileriyle hamile olduğu haberini paylaştı.
29.05.2020 Cadde
‘Eve dönüş zamanı’
‘Eve dönüş zamanı’ Romee Strijd, sevgilisi Laurens van Leeuwen ile yürüyüşe çıktı.
19.03.2020 Cadde
Meleklerin parfüm  desteği
Meleklerin parfüm desteği Lily Aldridge, New York Moda Haftası kapsamında kendi adını taşıyan parfüm markasının tanıtımını yaptı.
10.09.2019 Cadde
"Yazı çok seviyorum" diyerek poz verdi...
"Yazı çok seviyorum" diyerek poz verdi... Hollandalı model Romee Strijd yaz mevsimini ne kadar sevdiğini Instagramda paylaştığı sempatik pozla anlattı...
30.07.2019 Cadde
Paris günlüğü
Paris günlüğü Victoria’s Secret meleklerinden Romee Strijd, Dior markasıyla Paris’te geçirdiği günlerini vlog’unda paylaştı.
10.07.2019 Cadde
Disneyland’i melekler  bastı!
Disneyland’i melekler  bastı! Disneyland Paris, önceki gün birbirinden güzel isimleri ağırladı.
3.07.2019 Cadde
5.5 milyonluk aksesuar
5.5 milyonluk aksesuar Meryem Uzerli ve Dilan Çiçek Deniz, 72. Cannes Film Festivali’nin açılış töreninde, Selena Gomez, Alessandra Ambrosio, Eva Longoria ve Romee Strijd gibi dünyaca ünlü isimlerle kırmızı halıda yürüdü.
16.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Romee Strijd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.