Şok görüntü! Parmağı kopmak üzereyken...
Şok görüntü! Parmağı kopmak üzereyken... Ünlü UFC dövüşçüsünün parmağının son hali görenleri şok etti.
1.07.2020 Diğer
Ronda Rousey bu kez hapiste! Olay sahneler...
Ronda Rousey bu kez hapiste! Olay sahneler... UFC Yıldızı Ronda Rousey, ABD'de yayınlanan Blinspot dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Güzel sporcu son bölümde sert bir mahkumu oynadı. Hapishanede geçen sahnelerde Ronda'nın diğer mahkumlarla yaşadığı sahneler izleyenleri adeta büyüledi. Daha öncede bir kaç sinema filminde yer alan Ronda Rousey dövüş dışındaki yeteneklerininde olduğu gösteriyor...
5.05.2017 Diğer Sporlar
Ronda Rousey nişanlandığını duyurdu!
Ronda Rousey nişanlandığını duyurdu! Amerikalı ünlü dövüşçü Ronda Rousey, kendisi gibi dövüşçü sevgilisi Travis Browne ile nişanlandığını duyurdu.
1.07.2020 Magazin
Ünlü dövüşçüden tuvalet itirafı!
Ünlü dövüşçüden tuvalet itirafı! Fenomen kadın dövüşçü Ronda Rousey'nin erkek arkadaşı Travis Browne, UFC ağırsıklet yıldızlarından Derrick Lewis'e mağlup olmaktan kurtulamadı.  Ancak mücadeleye damga vuran, Lewis'in maçın ortasında tuvaletinin geldiğini ve neredeyse maçı yarıda bırakıp gideceğini açıklaması oldu.
21.02.2017 Diğer Sporlar
Ronda Rousey silah mağazasında görüldü!
Ronda Rousey silah mağazasında görüldü! Başarılı dövüşçü Ronda Rousey ve sevgilisi Travis Browne geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta silah satan bir mağazadan çıkarken görüntülendiler.
1.07.2020 Magazin
Ronda yeniden dövüşecek mi?
Ronda yeniden dövüşecek mi? Spor basını bu sorunun yanıtını merak ediyor.
1.07.2020 Diğer
Tartıya bu bikini ile çıkınca rekor kırdı!
Tartıya bu bikini ile çıkınca rekor kırdı! Dünyaca ünlü UFC dövüşcüsü Ronda Rousey, rakibi Alexis Davis çıkacağı maç öncesinde giydiği bikini ile rekor kırdı. Ronda'nın bu videosu sosyal medyada oldukça ilgi görürken Youtube'da 13 milyon kez görüntünlendi...
3.01.2017 Diğer Sporlar
Ronda Rousey yine kaybetti!
Ronda Rousey yine kaybetti! UFC (Karma Dövüş Sanatları) dünyasının en çok takip edilen isimlerinden biri olan Ronda Rousey, Aslan lakaplı Amanda Nunes karşı kaybetti. Ronda güçlü rakibi Amanda karşısında 48 saniye dayanabildi...
31.12.2016 Diğer Sporlar
Ronda Rousey geri dönüyor!
Ronda Rousey geri dönüyor! 30 Aralık'ta ringlere geri dönmeye hazırlanan Ronda Rousey, Amanda Nunes ile çıkacağı ünvan maçı için özel bir klipte oynadı.
10.12.2016 Diğer Sporlar
Ronda Rousey hayranlarını üzdü!
Ronda Rousey hayranlarını üzdü! Karışık dövüş sanatlarında dünyanın en ünlü kadın sporcusu olan Ronda Rousey, hayranlarını üzen bir açıklama yaptı ve emekliliğe hazırlandığını söyledi. Las Vegas'ta 30 Aralık'ta Amanda Nunes ile unvan maçına çıkacak güzel dövüşçü "Bu benim son karşılaşmalarımdan biri olacak. Herkes iyi izlesin. Şov sonsuza kadar devam edemez" dedi.Aynı zamanda judoda olimpiyat madalyası olan, son dönemde Hollywood filmlerinde boy göstermeye başlayan 29 yaşındaki Rousey, bir dövüş maçının çok uzun bir hazırlık dönemi gerektirdiğini açıkladı.
4.11.2016 Diğer Sporlar
Ronda Rousey'den seksi reklam!
Ronda Rousey'den seksi reklam! MMA dövüşçüsü Ronda Rousey bir spor giyim markası için kamera karşısına geçti.
13.07.2016 Diğer Sporlar
Ronda Rousey: "Kendimi öldürmek istedim"
Ronda Rousey: "Kendimi öldürmek istedim" ABD'li karma dövüş sanatları dovüşçüsü Ronda Rousey, ülkenin en çok izlenen şovlarından birisi olan Ellen Şov'da çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 5 ay önce yapılan ve sonucu tüm dünyayı şaşkına çeviren dövüşün ardından ilk kez bu kadar içten bir açıklama yapan Rousey gözyaşlarına hakim olamadı.
17.02.2016 Diğer Sporlar
Arka Sayfa | Sonunda bu da oldu!
Arka Sayfa | Sonunda bu da oldu! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
11.02.2016 Programlar
Arka Sayfa | Akıl almaz görüntüleri ortaya çıktı
Arka Sayfa | Akıl almaz görüntüleri ortaya çıktı Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
3.02.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 04 Ocak 2016
Spor Günlüğü - 04 Ocak 2016 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Banvit’i mağlup ederken, Anadolu Efes, TED Ankara Kolejliler'i son anda geçmeyi başardı.    Kadınlar Süper Ligi’nde ilk devrenin son haftası derbi mücadelesine sahne oldu. Galatasaray, Beşiktaş'ı farklı mağlup etmeyi başardı.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 5 karşılaşma ile devam etti. Jimmy Butler, Chicago Bulls'un Toronto Raptors'ı deplasmanda yendiği karşılaşmada yıldızlaştı.    Dünyaca ünlü kadın dövüşçü Ronda Rousey, Instagram hesabından paylaştığı videonun altına, 'Zevk için sana dayak atmaya geliyorum' notunu düşerek ağır yenilgi aldığı rakibi Holly Holm'e meydan okudu.
4.01.2016 Programlar
Öyle bir meydan okudu ki!
Öyle bir meydan okudu ki! Dünyaca ünlü kadın dövüşçü Ronda Rousey, Instagram hesabından bu videoyu paylaştı ve 'Zevk için sana dayak atmaya geliyorum' notunu düşerek rakibine meydan okudu.
3.01.2016 Diğer Sporlar
MMA'de 2015'in en iyi anları!
MMA'de 2015'in en iyi anları! 2015 MMA sporu için altın bir yıl olduğu su götürmez bir gerçek. Özellikle iki dev maç Ronda Rousey-Holly Holm ve Jose Aldo-Conor McGregor karşılaşmaları tüm dünya tarafından soluksuz izlendi. İşte o anlarında dahil olduğu 2015'in en iyi anları...
29.12.2015 Diğer Sporlar
Arka Sayfa | Yıldız isme silah şoku
Arka Sayfa | Yıldız isme silah şoku Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
10.12.2015 Programlar
Rousey & Holm maçı Street Fighter'da
Rousey & Holm maçı Street Fighter'da UFC 193'te Ronda Rousey ile Holly Holm arasında yapılan maç Street Fighter'da animasyon haline geldi.
17.11.2015 Diğer Sporlar
Holly Holm Ronda Rousey'i nakavt etti
Holly Holm Ronda Rousey'i nakavt etti UFC şampiyonu Ronda Rousey, Avustralya'da yapılan UFC unvan maçında rakibi Holly Holm'a yenildi.   Daha önce yenilgisi olmayan Cehennem Meleği lakaplı Ronda Rousey, ilk yenilgisini aldı. Holly Holm rakibini nakavt ederek altın kemeri rakibinden almış oldu.
16.11.2015 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü - 15 Kasım 2015
Spor Günlüğü - 15 Kasım 2015 Spor Toto Basketbol Ligi’nin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Anadolu Efes'i mağlup etmeyi başardı.    6. haftanın bir diğer maçında, Galatasaray Odeabank, konuğu Rönesans TED Ankara Kolejliler'i son çeyrekteki etkili oyunuyla mağlup etti.   Anadolu Efes’in Fransız oyun kurucusu Thomas David Heurtel ve kız arkadaşı ile tartışan bir kadın, kendisine hakaret edildiği iddiasıyla polise başvurdu.   Kadın dövüşünde Horoz Sıklet Şampiyonu Ronda Rousey, Avustralya'da yapılan UFC unvan maçında rakibi Holly Holm'a yenildi.
15.11.2015 Programlar
Ronda Rousey çılgına döndü...
Ronda Rousey çılgına döndü... Uzun süredir beklenen Ronda Rousey ve Holly Holm UFC Kadınlar unvan karşılaşmasına az bir süre kala tartıda gerildi.Tartı merasiminde ilk tartıya çıkan taraf unvan adayı yenilgisiz Holly Holm oldu.Daha sonra tartı için sahneye gelen Rousey tartımı verdikten sonra face to face yapmak için Holy Holm’un karşısına geçti.Birbirine el ile temasta bulunan ikiliden Holm,Rousey’in yüzünden ittirdi.Buna sinirlenen Rousey,atağa geçmek istedi fakat araya UFC Başkanı Dana White girdi.
14.11.2015 Diğer Sporlar
Ronda Rousey Pokemon oldu!
Ronda Rousey Pokemon oldu! Karşık dövüş sanatları ustası şampiyon dövüşçü Ronda Rousey Pikacu kıyafetiyle antrenman yaptı...
16.10.2015 Diğer Sporlar
Ronda Rousey nefes kesti!
Ronda Rousey nefes kesti! Karşık dövüş sanatları ustası şampiyon dövüşçü Ronda Rousey yeni yapacağı maç öncesi katıldığı Jimmy Fallon şovda cesur kıyafeti ile çok konuşuldu.
10.10.2015 Diğer Sporlar
Arka Sayfa | Victoria Beckham rezil oldu
Arka Sayfa | Victoria Beckham rezil oldu Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
1.10.2015 Programlar