Roro

Roro

Son dakika RORO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan RORO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan RORO haber sayfamızda...

Roro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63 roro haberi bulunmuştur.
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması
Hakan Fidan'dan Montrö açıklaması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan’a yaptığı ziyaret kapsamında Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan Montrö Sözleşmesi’nin uygulanışına ilişkin, “Montrö Sözleşmesini harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den İstanbul için yeniden kar alarmı! Bu gece ve yarın sabaha dikkat
Son dakika… Meteoroloji’den İstanbul için yeniden kar alarmı! Bu gece ve yarın sabaha dikkat İstanbul dahil birçok kentte kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji’den İstanbul için bugün ve yarın için yeniden kar alarmı verildi. Öte yandan yarın İstanbul dahil 4 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan Uludağ'da kar kalınlığı 76 santimetreye ulaşırken Çanakkale Valiliği’nden fırtına uyarısı geldi. İşte tüm yurdu esir alan kar, sağanak ve soğuk hava ile ilgili tüm detaylar…
29.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da kar etkisini artıracak, bu geceye dikkat
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da kar etkisini artıracak, bu geceye dikkat Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. İstanbul'un bazı bölgelerinde kar yağışı başladı. Meteoroloji bugün ve yarın için İstanbul’da sarı alarm verdi. İstanbul'un farklı ilçelerinde fırtına, kar, karla karışık yağmur ve sağanak etkisini sürdürecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu tahminleri…
29.01.2024 Gündem
İDO, GESTAŞ ve RoRo'nun tüm seferleri iptal edildi
İDO, GESTAŞ ve RoRo'nun tüm seferleri iptal edildi İDO, GESTAŞ ve Marmara RoRo seferleri hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.01.2024 Gündem
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda 13 il için sarı kodlu yağmur ile kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
20.01.2024 Gündem
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara Ülke genelinde uzun süre devam eden bahar havasının ardından dondurucu soğuklar etkili olurken, İstanbul’da sıcaklıklar 10 derece birden düştü.
11.01.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde bazı ulaşım seferleri iptal edildi
Marmara Denizi'nde bazı ulaşım seferleri iptal edildi Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO, Gestaş ve Marmara RoRo'nun, Bursa-İstanbul, Bandırma- İstanbul, Erdek-Avşa Adası-Paşalimanı Adası-Marmara Adası feribot seferlerinin iptal edildiği açıklandı.
16.12.2023 Gündem
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Haberler
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Gündem
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yassıada açıklarında Litvanya Bandıralı gemi ile Marshall Adaları Bandıralı iki gemi çarpıştı. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken gemilerde hasar oluştu.
17.09.2023 Gündem
Kulüplerin yardım seferberliği artarak devam ediyor! ‘Biz beraberiz’
Kulüplerin yardım seferberliği artarak devam ediyor! ‘Biz beraberiz’ 10 ilimizde yaşanan depremin ardından yaraları sarmak için spor kulüplerinin seferberliği artarak devam ediyor. Büyük bir kenetlenme örneği sergileyen kulüpler yardım tırlarını hazırlıyor, depremzedelere gönderiyor.
8.02.2023 Süper Lig
Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar: Kar yaklaşıyor! İstanbul teyakkuzda
Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar: Kar yaklaşıyor! İstanbul teyakkuzda Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alacak kar yağışı için açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Meteoroloji uyarıları yayımladı. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya alınan tedbirleri açıkladı. İşte detaylar..
4.02.2023 Gündem
Limandan ayrıldı! Ro-Ro seferi ile Rusya'ya ilk ihracat
Limandan ayrıldı! Ro-Ro seferi ile Rusya'ya ilk ihracat ORDU’nun Ünye Limanı'nda yurtdışı ihracı yapacak olan ilk Ro-Ro seferi için tören düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Burada artık kasa kasa değil TIR TIR yükleyeceğimiz Ro-Ro seferlerinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Artık TIR'ları boşaltmadan Ro-Ro gemilerine yükleyip istenilen hedefe göndereceğiz. Bu liman inşallah hem Karadeniz’in hem de Türkiye’nin lideri olacak” dedi.
30.09.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'ndan TÜİK açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan TÜİK açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "Bütün emeklilerin, asgari ücretlilerin, memurların bilmesini isterim. Ben TÜİK'e sizin hakkınızı korumak için gittim. Oradakilere soracaksın, siz hangi araştırmaları yaparak bu rakamları buldunuz diye. Kapı duvar. İlk kez Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletvekilleri üstelik bir yere giderken önümüze duvar ördüler. Sanıyorlar ki o duvar bizi esir alacak, duvarı aşmayacağız. Mersinlilerin ve bütün Türkiye'nin huzurundan açık ve net söylüyorum sizin duvarlarınız vız gelir bize" dedi.
4.12.2021 Siyaset
Son dakika: Çanakkale'de 24 kişi ve 220 aracın olduğu Ro-Ro gemisinde yangın
Son dakika: Çanakkale'de 24 kişi ve 220 aracın olduğu Ro-Ro gemisinde yangın Gelen bir son dakika haberine göre; Boğazı'ndan geçip, İtalya'nın Trieste Limanı'na gitmekte olan 193 metre boyundaki 'Gallipoli Seaways' isimli Ro-Ro gemisinde çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı.
11.02.2021 Gündem
Çanakkale'de 24 kişi ve 220 aracın olduğu Ro-Ro gemisinde yangın
Çanakkale'de 24 kişi ve 220 aracın olduğu Ro-Ro gemisinde yangın Ege Denizi'nde Çanakkale açıklarında, İtalya'nın Trieste Limanı'na doğru hareket eden Ro-Ro gemisinde yangın çıktı. 220 araç ve 24 kişinin bulunduğu gemiye iki yönünden müdahale ediliyor.
11.02.2021 Haberler
Bilen bilmeyen üretimde
Bilen bilmeyen üretimde Maske kullanımının her geçen gün arttığını belirten tekstil sektörü temsilcileri, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, ISO ve CE belgelerine sahip, 3 katlı, yüksek filtrasyonlu ve burun kısmı demirli olan maskelerin tercih edilmesini öneriyor.
12.09.2020 Gündem
Avşa Adasına Nasıl Gidilir? Avşa Adası Ulaşım Rehberi
Avşa Adasına Nasıl Gidilir? Avşa Adası Ulaşım Rehberi Avşa Adası büyük şehrin yoğunluğundan, gürültüsünden kaçarak günübirlik dinlenme alanı olarak kullanılacak İstanbul’un eşsiz adalarından biridir. Ulaşım zor gibi görünebilir. Ancak hem İstanbul üzerinden, hem de komşu iller üzerinden adaya giden feribot seferleri bulunur. Peki, Avşa adasına nasıl gidilir? Avşa Adası ulaşım rehberi hakkında bilgiler nelerdir? İşe detaylar.
23.07.2020 Tatil
Ukrayna'dan gelen TIR şoförleri Zonguldak'ta öğrenci yurduna yerleştirildi
Ukrayna'dan gelen TIR şoförleri Zonguldak'ta öğrenci yurduna yerleştirildi Ukrayna'dan Ro-Ro gemisiyle Zonguldak Limanı'na gelen TIR şoförleri, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Kozlu ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurda yerleştirildi.
1.04.2020 Gündem
Lojistikle ilgili talep iletildi
Lojistikle ilgili talep iletildi AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu başkanlığındaki heyet, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.
18.10.2019 Ege
Çözüm toplantıları ağustosta başlıyor
Çözüm toplantıları ağustosta başlıyor Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e 76 sayfalık İzmir dosyası sunan İZTO üyeleri; turizmden sanayiye sosyal projelerden kentsel dönüşüme, Kemeraltı’ndan fuarizmir’e birçok başlıkta sorun ve önerilerini sıraladı
7.07.2019 Ege
Akdeniz'in en büyük Ro-Ro gemisi Türkiye'de
Akdeniz'in en büyük Ro-Ro gemisi Türkiye'de Denizcilik ve lojistik şirketi DFDS'nin Türkiye'ye  getirdiği Akdeniz'in en büyük Ro-Ro gemisi, "Ephesus Seaways" adıyla hizmete  girdi.
7.03.2019 Ekonomi
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kimdir?
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kimdir? İbrahim Güler kimdir? AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerdeki belediye başkan adayları belli oldu. Peki AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler kimdir?
28.11.2018 Gündem
Haydarpaşa Ro-Ro Limanında çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirildi!
Haydarpaşa Ro-Ro Limanında çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirildi! Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekipleri, Haydarpaşa Ro-Ro Limanında bir tırda yaptıkları aramada çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirdi.
27.04.2018 Ekonomi
Haydarpaşa Ro-Ro Limanında çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirildi!
Haydarpaşa Ro-Ro Limanında çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirildi! Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekipleri, Haydarpaşa Ro-Ro Limanında bir tırda yaptıkları aramada çuvallar dolusu tilki kürkü ele geçirdi.
27.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Roro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.