Rövanş

Rövanş

Son dakika rövanş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rövanş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rövanş haber sayfamızda...

Rövanş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.081 rövanş haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
27.03.2024 Diğer
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor Trabzonspor’u milli aradan sonra zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya çıkacak.
25.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi!
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi! Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ın yarı finalinde EVK Zaibas'ı 12-9 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
23.03.2024 Su Sporları
Barcelona'da Joan Laporta'dan PSG maçı yorumu!
Barcelona'da Joan Laporta'dan PSG maçı yorumu! Barcelona Başkanı Joan Laporta, Şampiyonlar Ligi ve La Liga'daki hedeflerini anlattı.
22.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi
Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye başantrenör Santarelli'nin itirazı damga vurdu. Müsabakayı Imoco 3-1 kazandı.
20.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Olympiakos taraftarı Kadıköy'de olmayacak
Olympiakos taraftarı Kadıköy'de olmayacak Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe, Olympiakos ile eşleşirken deplasman taraftarlarıyla ilgili olarak Yunan medyasından bir iddia gündeme geldi.
20.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı!
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı! Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vero Volley Milano'ya altın sette yıkıldı. Milano'da İtalyan yıldız maç sonu sevinirken baygınlık geçirdi.
20.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi! Melissa Vargas yetmedi
Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi! Melissa Vargas yetmedi CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Fenerbahçe Opet, İtalya temsilcisi Vero Volley Milano'yu konuk etti. Sarı-lacivertliler, maçı altın sete taşıdı. Fenerbahçe altın seti 15-11 mağlup oldu ve final biletini kaybetti.
19.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit final bileti için sahaya çıkıyor!
Eczacıbaşı Dynavit final bileti için sahaya çıkıyor! Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit’le İtalyan takımı Imoco Volley Conegliano arasında 20 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak olan rövanş maçı Red Bull TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
19.03.2024 Voleybol
Manchester City'den UEFA'ya kura tepkisi! 'Utanç verici'
Manchester City'den UEFA'ya kura tepkisi! 'Utanç verici' UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain, kura çekiminin ardından UEFA'ya sert tepki gösterdi.
16.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'nin rakibi Olimpiakos, UEFA tarihine geçti! Forvette tanıdık isim
Fenerbahçe'nin rakibi Olimpiakos, UEFA tarihine geçti! Forvette tanıdık isim Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finali'nde Olimpiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertlilerin rakibinin bu sezon gösterdiği performans UEFA tarihinde bir ilk oldu. Olimpiakos'un forvetindeki tanıdık isim ise dikkat çekti.
16.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olimpiakos ekibiyle eşleşti. Kura sonrası İrfan Can Kahveci'den paylaşım geldi.
15.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.
15.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'nı konuk eden Imoco 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi karar setinde 3-2 kazandı. Aynı zamanda Filenin Sultanları'nın başantrenörü olan Santarelli'nin moladaki konuşması ekrana yansıdı.
15.03.2024 Voleybol
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselenler belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselenler belli oldu! Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.
14.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Olimpiakos, Maccabi Tel Aviv'i 6 golle devirdi!
Olimpiakos, Maccabi Tel Aviv'i 6 golle devirdi! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Olimpiakos, Maccabi Tel Aviv'i normal sürede 4-1, uzatmalarda ise 6-1 mağlup etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Eczacıbaşı Dynavit, Carraro Imoco'ya mağlup!
Eczacıbaşı Dynavit, Carraro Imoco'ya mağlup! CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Carraro Imoco, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti.
14.03.2024 Voleybol
Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı!
Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Karabağ, Bayer Leverkusen'e 3-2 mağlup oldu.
14.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Brighton, Roma'yı mağlup etti ancak yetmedi!
Brighton, Roma'yı mağlup etti ancak yetmedi! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Brighton, Roma'yı 1-0'lık skorla geçti.
14.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Aston Villa, Ajax'ı farklı mağlup ederek turladı!
Aston Villa, Ajax'ı farklı mağlup ederek turladı! Aston Villa, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Ajax'ı 4-0 mağlup etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Atalanta, Sporting Lizbon engeline takılmadı!
Atalanta, Sporting Lizbon engeline takılmadı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Atalanta, Sporting Lizbon'u 2-1 mağlup etti.
14.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Club Brugge, Molde'yi rövanşta eledi!
Club Brugge, Molde'yi rövanşta eledi! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Club Brugge, Molde'yi 3-0 mağlup etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Lille, Sturm Graz karşısında beraberlikle turladı!
Lille, Sturm Graz karşısında beraberlikle turladı! Lille, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sturm Graz ile 1-1 berabere kaldı.
14.03.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Rövanş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.