Avrupa'nın en iyi 30 kasabasından biri Türkiye'de
Avrupa'nın en iyi 30 kasabasından biri Türkiye'de Japon Seyahat Acentalar Birliği (JATA) Avrupa'nın en güzel 30 kasabasını belirlediği bir liste açıkladı. Avrupa'nın dört bir yanındaki farklı coğrafyalardan ülkelerin kasabalarının yer aldığı listede Türkiye'den de dikkat çeken bir rota yer alıyor. İşte JATA'ya göre Avrupa'nın en iyi 30 kasabası.
4.10.2021 Tatil
Avrupa'da 10 trend rota
Avrupa'da 10 trend rota Avrupa'da herkesin gittiği yerlerden sıkıldıysanız ve yeni bir rota arıyorsanız bu rotalar tam size göre. İşte Avrupa'nın en yeni trend olmuş 10 rotası.
24.05.2019 Tatil
Avrupa'nın gözde tatil rotası Hırvatistan
Avrupa'nın gözde tatil rotası Hırvatistan Hırvatistan, Adriyatik boyunca uzanan Dalmaçya kıyıları ve adalarıyla, özellikle Avrupalı turistlerin ilgi odağı. Zengin tarihi birikimi, yaşam tarzı ve sahilleriyle turistleri büyüleyen Hırvatistan, 2018'in en trend rotalarından biri.
14.06.2019 Tatil
Bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar
Bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar Paris, Londra, İbiza, Roma veya Santorini bu yaz binlerce turisti ağırlayacak. Belki de bunlardan biri sizsiniz. Ancak bazı rotalar sizi daha farklı hissetmenizi sağlayabilir. İşte bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar...
14.06.2019 Tatil
Adriyatik Denizi'nde görülmesi gereken 10 yer
Adriyatik Denizi'nde görülmesi gereken 10 yer Akdeniz'in bir iç denizi olan Adryatik'e, İtalya, Hırvatistan, Slovenya, Bosna ve Karadağ'ın kıyısı bulunmakta. Ağırlıklı olarak İtalyan mimarisinin dikkat çektiği bu coğrafya tarihsel olarak da Venedik hakimiyetinin var olduğu bir yer. İşte en güneyden en kuzeye Adriyatik kıyılarında görülmesi gereken yerler...
15.05.2018 Tatil
Hırvatistan hakkında bilinmesi gerekenler
Hırvatistan hakkında bilinmesi gerekenler Hırvatistan, tarihi ve doğasıyla turistleri cezbeden bir ülke. Adriyatik Denizi kıyısında yer alan turistik adalarının yanı sıra mimarisiyle de ünlü olan Hırvatistan dünyaca ünlü dizi ve filmlerin çekimlerine de ev sahipliği yapıyor.
10.01.2018 Tatil

Benzer Haber Etiketleri