Rovio

Rovio

Son dakika rovio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rovio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rovio haber sayfamızda...

Rovio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 85 rovio haberi bulunmuştur.
Angry Birds Japon oluyor
Angry Birds Japon oluyor Japonya merkezli oyun grubu Sega, dünyaca ünlü Angry Birds serisinin yaratıcısı Finlandiyalı Rovio’yu 700 milyon euro’ya satın almaya hazırlanıyor.
19.04.2023 Ekonomi
Oyun seni çağırıyor
Oyun seni çağırıyor Üniversitelerde Dijital Oyun Tasarımı bölümleri açılıyor, gençler henüz öğrenciyken kendi şirketini kuruyor, ABD’de Top 10’da Türk oyunları listelerden inmiyor... Son yılların en hızlı büyüyen dijital oyun sektöründe çok büyük oynuyoruz. Ama nasıl? Oyunun kahramanları anlatıyor
29.08.2021 Pazar
Ege Teknopark’ın gururu oldular
Ege Teknopark’ın gururu oldular Ege Üniversitesi’nden çıkan oyun şirketi Ruby Game Studio, Angry Birds oyununun sahibi olan, dünyanın önde gelen şirketlerinden Rovio grubuna satıldı
16.08.2021 Ege
Türk oyununa Angry Birds pençesi
Türk oyununa Angry Birds pençesi Angry Birds oyunuyla tanınan Finlandiyalı Rovio, İzmirli oyun şirketi Ruby Games’i satın alıyor. Zamana yayılacak satın almada ilk etapta hisselerin yüzde 20’si için 10 milyon dolar nakit ödenecek
13.08.2021 Ekonomi
Rovio, Türk oyun şirketini satın alıyor
Rovio, Türk oyun şirketini satın alıyor En popüler oyunlar arasında yer alan Angry Birds'ün geliştiricisi Finlandiya merkezli oyun şirketi Rovio, geçen yıl dünyanın en çok indirilen oyunlarından olan Hunter Assassin'in geliştiricisi İzmir merkezli Türk oyun şirketi Ruby Games'in tüm hisselerini satın almak için anlaşmaya vardı.
12.08.2021 Uzmanpara
Angry Birds kısa süre sonra sanal gerçeklikle oynanabilecek
Angry Birds kısa süre sonra sanal gerçeklikle oynanabilecek Rovio Entertainment, Angry Birds'ü farklı formatlar için yeniden tasarladı. Bunlardan biri de sanal ve artırılmış gerçeklik. Angry Birds VR: Isle of Pigs adındaki yeni sanal gerçeklik oyunu 2019 yılının ilk aylarında sanal gerçeklik platformları için kullanıma sunulacak.
20.12.2018 Oyun
Finlandiya ile bilinmesi gereken her şey!
Finlandiya ile bilinmesi gereken her şey! Finlandiya yaşam standardı ve gelişmişlik seviyesi denilince akla ilk gelen ülkelerden birisidir. Gerek doğası gerek ise teknolojisi ile İskandinav ülkelerinin gözbebeği konumundadır. Hamamları ve dil yapısı sayesinde bir Türk’ün yabancılık çekmeyeceği ender ülkelerden biridir.
23.04.2018 Gündem
‘Kızgın Kuşlar’ herkesi yutacak
‘Kızgın Kuşlar’ herkesi yutacak Kızgın Kuşlar (Angry Birds) oyunu ile tanınan Finlandiyalı yazılım şirketi Rovio, dün halka açıldı. 1.1 milyar dolar piyasa değerine ulaşan Rovio’nun sahiplerinden Kaj Hed, elde ettikleri parayla yeni oyun şirketleri alacaklarını açıkladı.
29.09.2017 Ekonomi
Angry Birds Evolution, iOS ve Android için indirilmeye sunuldu
Angry Birds Evolution, iOS ve Android için indirilmeye sunuldu Rovio, Angry Birds serisinin son oyunu olan RPG tabanlı Angry Birds Evolution indirmeye sunuldu. iOS ve Android cihazlarınıza gelen oyunda kuşlar bu sefer 3 boyutlu grafiklere sahip.
16.06.2017 Teknoloji
Fenerbahçe'den Galatasaraylıları çıldırtacak hareket
Fenerbahçe'den Galatasaraylıları çıldırtacak hareket Fenerium ile "Angry Birds"ün yaratıcısı Rovio firması ile yapılan işbirliği anlaşmasının tanıtım toplantısında Galatasaraylıları...
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, Rovio ile işbirliği anlaşması imzaladı
Fenerbahçe, Rovio ile işbirliği anlaşması imzaladı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün iştiraklerinden Fenerium, Angry Birds’un kurucusu Rovio ile bir lisans anlaşması yaptı.
1.07.2020 Basketbol
Yeni sponsor Angry Birds
Yeni sponsor Angry Birds Son dönemlerde fark yaratan işbirlikleri ile öne çıkan Fenerium ile Rovio (Angry Birds) firması arasında lisans anlaşması sağlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerium ile Rovio (Angry Birds) anlaşması açıklandı
Fenerium ile Rovio (Angry Birds) anlaşması açıklandı Fenerbahçe, Rovio (Angry Birds) firması ile lisans anlaşması yaptığını açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Rovio'nun yeni oyunu Battle Bay indirilmeye sunuldu
Rovio'nun yeni oyunu Battle Bay indirilmeye sunuldu Angry Birds'ün yapımcısı Rovio, MOBA türündeki yepyeni oyunu Battle Bay'i iOS ve Android platformları için indirmeye sundu.
4.05.2017 Teknoloji
Angry Birds Blast için hazırlanın
Angry Birds Blast için hazırlanın Rovio tarafından geliştirilen ve kısa sürede fenomen olan Angry Birds için yepyeni bir oyun daha geliyor.
20.12.2016 Teknoloji
Angry Birds 2 Yeni Güncellemesi ile Daha Eğlenceli
Angry Birds 2 Yeni Güncellemesi ile Daha Eğlenceli Mayıs ayında çıkan filmin ardından Angry Birds oyunları yeni bir çağa başlıyor gibi gözüküyor ve yeni güncelleme de bunu kanıtlar nitelikte.
13.09.2016 Teknoloji
Angry Birds’ün Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun
Angry Birds’ün Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun Elimizden düşmeyen cep telefonlarımız ve tabletlerimiz, hayatımızın en önemli parçalarından biri. Mail kontrol etmekti, sosyal ağlarda gezmekti ve hatta sıkılınca biraz oyun oynamak gibi çeşitli aksiyonları sürekli onlarla yapıyoruz. Bu haberimizde can sıkıntımızı giderecek yeni bir mobil oyun hakkında bilgi vereceğiz: Nibblers. Angry Birds’ün yapımcıları Rovio Entertainment Ltd, bizi meyvelerle dolu bir adaya, özel bir […]
15.09.2015 Oyun Dunyasi
Angry Birds 2 Rekora Doymak Bilmiyor!
Angry Birds 2 Rekora Doymak Bilmiyor! 30 Temmuz itibariyle yayımlanan Angry Birds 2, bir yeni rekora daha imza attı. Detaylar haberimizde... İlk Angry Birds oyunu ile Dünya çapında üne kavuşan Kızgın Kuşlar, elde ettikleri başarıyı ikinci...
19.08.2015 Teknoloji
Angry Birds 2 Rekor Kırmaya Devam Ediyor
Angry Birds 2 Rekor Kırmaya Devam Ediyor Rovio'nun popüler mobil oyunu Angry Birds 2, bir kez daha rekor kırdı. Detaylar haberimizde... 30 Temmuz'da kullanıcılar ile buluşan ve ilk gün içerisinde milyonluk indirilme sayısına ulaşan Angry Birds 2, bir...
10.08.2015 Teknoloji
Angry Birds 2, 10 Milyonluk Barajı Aştı!
Angry Birds 2, 10 Milyonluk Barajı Aştı! Geçtiğimiz günlerde Angry Birds 2 ile geri dönen kızgın kuşlar, kısa sürede başarıyı kucakladı. Detaylar haberimizde... Şu sıralar mobil platformların vazgeçilmez oyunu olan Angry Birds 2, tam anlamıyla ortalığı yıktı geçti. 1...
7.08.2015 Teknoloji
Angry Birds 2 Android Kullanıcıları İle Buluştu!
Angry Birds 2 Android Kullanıcıları İle Buluştu! Mobil oyun denildiğinde ilk sayılan isimlerden biri hiç şüphesiz Rovio'nun mobil oyun dünyasına kazandırdığı Angry Birds olur. Farklı platform ve hikaye ile zaman zaman karşımıza çıkan Angry Birds 'ün 2....
31.07.2015 Teknoloji
Atarlı Kuşların Yeni Oyunu Geliyor
Atarlı Kuşların Yeni Oyunu Geliyor Rovio’nun ünlü oyunu Angry Birds, yeni oyunu ile yakında karşımızda. İlk olarak 2009 yılında çıkan ve kısa bir süre içerisinde bir efsane haline gelen Angry Birds, devam oyunuyla gelmeye hazırlanıyor. Daha büyük, daha kötü ve daha kuşça olacağını söyleyen Rovio, oyun hakkındaki ayrıntıları 28 Temmuzda verecek.
24.07.2015 Oyun Dunyasi
Angry Birds 2 Resmiyet Kazandı! Çok Yakında…
Angry Birds 2 Resmiyet Kazandı! Çok Yakında… Mobil platformların vazgeçilmez oyunlarından olan Angry Birds, ikinci oyunu ile kaldığı yerden devam ediyor... İlk defa 2009 yılında görücüye çıkan ve bir anda popüler bir hale gelen Angry Birds, şimdilerdeyse ikinci...
20.07.2015 Teknoloji
‘Angry Birds’   geri dönüyor
‘Angry Birds’ geri dönüyor Mobil cihazlara şimdiye kadar 2 milyardan fazla indirilen ünlü ‘Angry Birds’ oyununun yapımcısı Finlandiya merkezli Rovio şirketi, ‘daha büyük, daha öfkeli, daha fazla kuş’ sloganıyla oyunun yeni sürümünü çıkarıyor.
16.07.2015 Gündem
Bu Uygulamalar Telefonunuzun Pilini Tüketiyor!
Bu Uygulamalar Telefonunuzun Pilini Tüketiyor! Android telefonunuzun bataryası hızlı mı tükeniyor? Telefonunuz eski performansını bir türlü yakalayamıyor mu? Sorumlusu bu uygulamalar olabilir.
10.11.2014 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Rovio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.