ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı ABD'li çip devi Nvidia, bazı işlemleri önceki çiplerden 30 kat hızlı yaptığı söylenen yeni yapay zeka çipini tanıttı.
19.03.2024 Dünya
RTX ekran kartı alanlara Death Stranding hediye!
RTX ekran kartı alanlara Death Stranding hediye! NVIDIA, yılın merakla beklenen oyunu Death Stranding’in bundle paketini ve oyun için Game Ready Sürücüsünü yayınlayacağını duyurdu. GeForce RTX grafik kartları, masaüstü veya dizüstü oyun bilgisayarı satın alanların yararlanacağı Death Stranding bundle paketi, sınırlı bir süre için geçerli olacak. Öte yandan NVIDIA, Death Stranding için yeni Game Ready Sürücüsünü de yayınladı. Bu son güncellemeyle, üç yeni G-SYNC uyumlu ekran desteği ve 10 oyun için “tek tıkla” optimum ayar desteği (OPS) de sunuluyor.
10.07.2020 Oyun
RTX desteği bu hafta Minecraft'a geliyor!
RTX desteği bu hafta Minecraft'a geliyor! Dünya çapındaki milyonlarca Minecraft oyuncusu artık kendi dünyalarını hiç olmadığı kadar canlı deneyimleyebilecek. Minecraft RTX’in bu hafta yayınlanacak Windows 10 açık betası, tüm zamanların en çok satan oyununa daha gerçekçi gölgeler, aydınlatmalar ve canlı renkleri beraberinde getiriyor.
15.04.2020 Oyun
NVIDIA mobil RTX Super ekran kartlarının performansı ortaya çıktı!
NVIDIA mobil RTX Super ekran kartlarının performansı ortaya çıktı! Dünya genelinde ekran kartı pazarının büyük bir çoğunluğunu elinde bulunduran NVIDIA, RTX Super ekran kartlarının mobil sürümlerinin performansını açıkladı.
5.03.2020 Teknoloji
Piyasada bulunan en güçlü RTX 2080 Ti modelleri
Piyasada bulunan en güçlü RTX 2080 Ti modelleri Piyasada bulunan en iyi oyun odaklı ekran kartı olan NVIDIA'nın RTX 2080 Ti modelleri bildiğiniz gibi bir çok farklı marka tarafından, özelleştirilerek satılıyor. Peki, bu markaların piyasaya sürdüğü modeller arasında en iyi modeller hangileri? Sizler için dünya genelinde piyasaya sürülen en yüksek çekirdek frekansına sahip olan RTX 2080 Ti modellerini sıraladık.
18.01.2020 Teknoloji Haberleri

Benzer Haber Etiketleri