Ruhsar

Ruhsar

Son dakika Ruhsar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ruhsar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ruhsar haber sayfamızda...

Ruhsar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.103 ruhsar haberi bulunmuştur.
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil Ünlü sunucu Cem Davran'dan Çarkıfelek yarışmasında Hande Erçel'le beraber oynadığı diziye dair itirafta bulundu. Davran, "Onunla oynadığım her saniyede çok heyecanlandım' dedi.
13.04.2024 Cadde
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Doğacak bebeklerine isim vermek isteyen anne ve baba adayları bu konu üzerine yakınlarından veya internet üzerinden fikir sahibi oluyor. Cinsiyetin öğrenilmesinin ardından ebeveynleri isim telaşı kaplıyor. Aile bireyleri bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kendi isimleri ile uyumlu olmasını isteyen bazı anne ve baba adayları dışında kız bebeklerine isim verirken anlamlarına ayrıca dikkat eden aileler de var. Ebeveynler en çok modern çağa uygun, popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan isimleri tercih ediyor. R harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Hande Ataizi'nden yeni pozlar! Beğeni ve yorum yağdı
Hande Ataizi'nden yeni pozlar! Beğeni ve yorum yağdı Son olarak Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi, sosyal medyada gündem oldu.
9.12.2023 Cadde
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Son olarak Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Cadde
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan Kemer Country Club’ta 5. kez düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup sona erdi. Turnuvayı +2 vuruşla lider tamamlayan Mehmet Kazan, "Mutlu ve gururluyum. İnşallah Portekiz'deki milli maçta da başarılı olurum" dedi.
12.11.2023 Diğer
Erdem Kıramer Kemer Kaptanlık Kupası 2023'de Ödüller Sahiplerini buldu
Erdem Kıramer Kemer Kaptanlık Kupası 2023'de Ödüller Sahiplerini buldu Usta Golfçüler, 14-15 Ekim tarihlerinde Kemer Country Club’ın 12 senedir kaptanlığını yaptığı Erdem Kıramer ev sahipliğinde gerçekleşen “Kaptanlık Kupası ’nda buluştu.
17.10.2023 Golf
Ruhsar İsminin Anlamı Nedir? Ruhsar Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Ruhsar İsminin Anlamı Nedir? Ruhsar Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? İnsanların en dikkat çeken özellikleri her zaman için isimleri olmuştur. Özellikle farklı isimler daha fazla dikkat çekmeye adaydırlar. Ruhsar ismi de oldukça ilginç bir isim olarak görülür. Bu ismin anlamı ise yanak, yüz ve çehredir. Son derece güzel bir anlamı olduğu için sıkça tercih edildiğini söylemek mümkündür. İşte, tüm ayrıntılar.
25.09.2023 İsim Anlamları
MEHMET ULAY KİMDİR?  Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti!  Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
MEHMET ULAY KİMDİR? Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti! Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Birçok yapımda rol alan alan usta oyuncu Mehmet Ulay yaşamını yitirdi. Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın biyografisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Mehmet Ulay, Mahkum dizisinde Zahit karakterini canlandırmıştı. Peki Mehmet Ulay kimdir, neden öldü? Mehmet Ulay kaç yaşındaydı?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti! Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Ulay, Almanya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşındaki sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Usta oyuncu vefat haberi ile sevenlerini yasa boğdu.
5.09.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Hayal Köseoğlu yaşadığı aşk hikayesini ilk kez anlattı ve şaşırtan itirafta bulundu.
1.09.2023 Cadde
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi!
Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi! Türk sinemasının emektar isimlerinden Tanju Tuncel (83), hayatını kaybetti. Huzurevinde kaldığı bilinen usta oyuncunun vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Tuncel ile birlikte kamera karşısına geçen Ata Demirer'den duygu yüklü bir paylaşım geldi.
15.07.2023 Cadde
‘Türkiye’de GDO’lu tarım üretimi yok’
‘Türkiye’de GDO’lu tarım üretimi yok’ Kadıköy Belediyesi’nin yerel tohumu korumak ve çoğaltmak amacıyla Yeryüzü Derneği’yle birlikte gerçekleştirdiği İstanbul Tohum Takas Şenliği’nde binlerce tohum, kentte balkon ve terasta tarım yapanlarla buluştu.
2.05.2023 Gündem
Cem Davran: 59 yıllık hikâyemde çok şeye tanıklık ettim!
Cem Davran: 59 yıllık hikâyemde çok şeye tanıklık ettim! 1979 yılında 'Taşı Toprağı Altın Şehir' filminde oyunculuğa adım atan Cem Davran, Hande Ataizi ile başrolü paylaştığı 'Ruhsar' (1998-2001) dizisiyle hafızalarda yer etti. Dizilerin yanı sıra çok sayıda tiyatro oyunu ve filmde rol alan Davran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine görürdü.
3.03.2023 Cadde
MasterChef Mansur Ark kimdir? Mansur Ark mesleği nedir, evli mi?
MasterChef Mansur Ark kimdir? Mansur Ark mesleği nedir, evli mi? Müzik kariyeri ile bilinen Mansur Ark, bir döneme damga vuran Ruhsar, İşler Güçler gibi dizilerde rol aldı. Küçük yaşlarda piyanoya olan ilgisi nedeniyle müziğe yöneldi. Ark, Maalesef adlı şarkısı ile çıkış yaptı. İlk olarak Ruhsar adlı dizi ile oyunculuğa başladı. Peki, Mansur Ark aslen nereli, evli mi, eşi kim?
14.01.2023 Bilgi Rehberi
Cem Davran'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı! Dostları yalnız bırakmadı
Cem Davran'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı! Dostları yalnız bırakmadı Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu ve sunucu Cem Davran (58), annesi Naciye Ayfer Davran'ın (90) vefatıyla sarsıldı. Geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden annesi Naciye Ayfer Davran, dün toprağa verildi. Öğlen namazına müteakip kılınması planlanan cenaze namazı, İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle ikindi vakti kılındı.
17.08.2022 Cadde
Cem Davran'ın acı günü! 'Nurlarda uyu kraliçem'
Cem Davran'ın acı günü! 'Nurlarda uyu kraliçem' Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cem Davran (58), annesi Naciye Ayfer Davran'ın vefatıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, acı haberi takipçileriyle paylaştı. Üzüntüsünü ifade eden Davran, "Canım, bir tanem vefat etti" açıklamasında bulundu.
15.08.2022 Cadde
Şoray Uzun'dan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır!
Şoray Uzun'dan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır! 55 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, 1998 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun annesi Elçin Uzun ile evliliklerinin 24. yılını sosyal medya hesabından kutladı. Şoray eşiyle çekilen bir karesini paylaşarak, romantik bir not düştü.
2.08.2022 Cadde
Gonca Vuslateri kendi yazdığı senaryoda oynayacak
Gonca Vuslateri kendi yazdığı senaryoda oynayacak Son olarak komedi türündeki 'Allah Yazdıysa Bozsun' filminde kamera karşısına geçen oyuncu Gonca Vuslateri, önceki akşam Cihangir sokaklarında objektiflere yansıdı.
6.07.2022 Cadde
Görkem Yeltan: Sanat içeriden gelen bir öz
Görkem Yeltan: Sanat içeriden gelen bir öz 2000'li yılların en sevilen dizilerinde rol alan Görkem Yeltan, oyunculuktan çocuk kitapları yazarlığına olan yolculuğunu Milliyet.com.tr'den Beste Sırapınar'a anlattı.
13.06.2022 Yaşam
Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu!
Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu! İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Ünlü oyuncu, geçmiş yıllarda magazin gündeminde sıkça yer almasıyla ilgili konuştu.
27.05.2022 Cadde
Kanseri dört kez yenen Açelya Elmas: Artık hayallerimi gerçekleştirme zamanı
Kanseri dört kez yenen Açelya Elmas: Artık hayallerimi gerçekleştirme zamanı Oyunculuk kariyerindeki en parlak günlerinde kansere yakalanan Açelya Elmas, kemoterapi ile iyileşmiş, hastalığı nüksedince iki kez ilik nakli olmuştu. Bodrum'a yerleşen ve hayata dört elle sarılan ünlü isim, sağlık durumu ve geleceğe dair planları hakkında konuştu.
5.05.2022 Cadde
Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında, nereli, dizileri-filmleri neler?
Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında, nereli, dizileri-filmleri neler? Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri hayatı sevenlerinin gündeminde. Vuslateri, Bursa'da doğdu ve çocuk yaşlarda merak sardığı oyunculuk konusunda eğitimler aldı. İlk olarak da Ruhsar dizisi ile ekranda yer aldı. Peki, Gonca Vuslateri boyu ve yaşı kaç, aslen nereli?
4.05.2022 Cadde
ZUHAL TOPAL NEDEN BAYILDI? Zuhal Topal'ın bayılma anı büyük panik yarattı! Tüm ekip koştu!
ZUHAL TOPAL NEDEN BAYILDI? Zuhal Topal'ın bayılma anı büyük panik yarattı! Tüm ekip koştu! TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yayınlanacak olan bölümünde, Zuhal Topal yemek masasında aniden fenalaşıyor ve bayılıyor. Yarışmacılar ve ekip arkadaşları büyük panikle Zuhal Topal'ın yanına koşuyor. İzleyiciler ise Zuhal Topal neden bayıldı? Yemekteyiz'de fenalaşan Zuhal Topal'ın sağlık durumu nedir, ne oldu? araştırmasına başladı. İşte konuya ilişkin son durum...
14.04.2022 Cadde
Oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti
Oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyuncunun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göksu Peksimetçi Salihağa Camii’nde son yolculuğuna uğurlanacak.
2.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ruhsar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.