Rus Donanması

Rus Donanması

Son dakika Rus donanması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rus donanması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rus donanması haber sayfamızda...

Rus Donanması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 578 rus donanması haberi bulunmuştur.
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu?
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu? Ukrayna savaşının başından bu yana Rus donanmasının Karadeniz filosu Ukrayna'ya çok sayıda gemi kaybetti. Art arda devam eden saldırılarda Ukrayna tarafından hedef alınan son gemi, yakın geçmişte İstanbul Boğazı'nda Rus askerlerin verdiği pozla gündeme gelen Sezar Kunikov oldu. "Bir savaş gemisi vatan toprağıdır" diyen İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Rus Karadeniz filosunun yaşadığı hezimetin perde arkasını anlattı.
18.02.2024 Dünya
Zonguldak'ta Sarıkamış deniz şehitleri için tören düzenlendi
Zonguldak'ta Sarıkamış deniz şehitleri için tören düzenlendi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden 7 Kasım 1914’te Kafkas Cephesi’ne yardım götürmek için denize açılan ve Rus donanması tarafından batırılan 3 gemideki 221 şehit mürettebat için tören düzenlendi.
7.11.2023 Gündem
Kimse beklemiyordu! Karadeniz'de Oçamçire 'bombası!'
Kimse beklemiyordu! Karadeniz'de Oçamçire 'bombası!' Kırım Yarımadası'nda konuşlu Karadeniz Filosu'nun savaş gemilerini bir bir imha eden Ukrayna saldırıları, Moskova'yı kimsenin beklemediği sürpriz bir adıma itti.
5.10.2023 Dünya
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi 20 bin ton tahıl yüklenecek gemiler, yeni rotadan hareket edip İstanbul Boğazı'na ulaşacak. Buğday kargosunun son durağı ise Mısır ve İsrail olacak.
17.09.2023 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Haberler
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Dünya
Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi!
Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya duyuruldu, New York Times 'askeri ve jeopolitik gerilim kazanı'nı yazarken Politico ise Karadeniz'in bir kez daha 'Misafir kabul etmez deniz' olduğunu bildiriyor.
9.08.2023 Haberler
Haberler: Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi!
Haberler: Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya duyuruldu, New York Times 'askeri ve jeopolitik gerilim kazanı'nı yazarken Politico ise Karadeniz'in bir kez daha 'Misafir kabul etmez deniz' olduğunu bildiriyor.
9.08.2023 Dünya
Rusların casus balinası! Yıllar sonra tekrar ortaya çıktı
Rusların casus balinası! Yıllar sonra tekrar ortaya çıktı Yıllar önce balıkçılar tarafından fark edilen ve Rus donanmasına ait olduğu öne sürülen beyaz balina İsveç kıyılarında ortaya çıktı.
30.05.2023 Dünya
Rus Pasifik Filosu 'savaşa yüksek hazırlık' durumuna geçti
Rus Pasifik Filosu 'savaşa yüksek hazırlık' durumuna geçti Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Pasifik Filosu'nun savunma yeteneklerinin arttırılması amacıyla ani bir teftiş başlatıldığını, filonun savaşa yüksek hazırlık durumuna geçirildiğini açıkladı.
14.04.2023 Dünya
ABD'den, Rusya'yla gerilimi arttıracak hamle! 10 kuruluş hedef alındı
ABD'den, Rusya'yla gerilimi arttıracak hamle! 10 kuruluş hedef alındı ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle Rus donanmasının hedef alınarak Rus denizcilik sektöründe faaliyet gösteren 10 kuruluşa yaptırım uygulandığını bildirdi.
22.12.2022 Dünya
Putin'den ABD'ye flaş 'patriot' cevabı! 'Sonuçlarının ne olacağını' açıkladı
Putin'den ABD'ye flaş 'patriot' cevabı! 'Sonuçlarının ne olacağını' açıkladı Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD’nin Ukrayna’ya Patriot sevkiyatına ilişkin "Bu, sadece çatışmanın uzamasına neden olacak.” dedi.
22.12.2022 Dünya
Çin ve Rusya donanmalarından ortak tatbikat
Çin ve Rusya donanmalarından ortak tatbikat Çin Savunma Bakanlığı, Rus donanması ile 21-27 Aralık’ta ‘Joint Sea-2022’ (Ortak Deniz-2022) tatbikatı düzenleneceğini duyurdu.
20.12.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya yine füze yağmuru! Bir başka ülkeden dumanlar yükseldi
Rusya'dan Ukrayna'ya yine füze yağmuru! Bir başka ülkeden dumanlar yükseldi Ekim ayı başından bu yana Pazartesi sabahları füze saldırıları düzenleyen Rus işgalciler, bir kez daha Kiev'den Harkov'a Ukrayna'nın dört bir yanını vurdu. Ukrayna'nın güney komşusunda ise bir ilk yaşandı.
31.10.2022 Dünya
SİHA’lar Rus donanmasını vurdu
SİHA’lar Rus donanmasını vurdu Kırım’ın Sivastopol kenti açıklarında bulunan Rus donanması SİHA’ların hedefi oldu. Rusya, saldırının Ukrayna tarafından, İngiltere’nin desteğiyle düzenlendiğini öne sürdü.
30.10.2022 Dünya
Almanya Genelkurmay Başkanı Zorn, 5 yeri işaret edip uyardı: 'Rusya bir cephe daha açabilir'
Almanya Genelkurmay Başkanı Zorn, 5 yeri işaret edip uyardı: 'Rusya bir cephe daha açabilir' Almanya Genelkurmay Başkanı Eberhard Zorn, Rusya'nın henüz tüm askeri kapasitesini kullanmadığını ve başka bir cephe daha açabileceğini savundu.
16.09.2022 Dünya
Sivastopol vuruldu Putin sert konuştu
Sivastopol vuruldu Putin sert konuştu Sivastopol’da Rus filosunun karargahına SİHA saldırısı düzenlenirken, burada törenler iptal edildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, stratejik denizaltı ve savaş gemilerinin “Zirkon” gibi süpersonik füzelerle donatıldığını söyledi.
1.08.2022 Dünya
Putin Donanma Günü'nde geçit törenini izledi
Putin Donanma Günü'nde geçit törenini izledi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da kutlanan “Donanma Günü” dolayısıyla St. Petersburg şehrinde düzenlenen Rus donanması geçit törenine katıldı.
31.07.2022 Dünya
Sivastopol'a drone baskını! Rus filosu vuruldu
Sivastopol'a drone baskını! Rus filosu vuruldu Ukrayna ordusu Putin'in işgal ettiği Kırım'da Donanma Günü'nü kutlamaya hazırlanan Rus filosuna ağır bir darbe vurdu, kutlamalar iptal.
31.07.2022 Dünya
Rusya ‘kıyamet denizaltısını’ aldı
Rusya ‘kıyamet denizaltısını’ aldı Rus Deniz Kuvvetleri’nin, nükleer enerjili ve insansız sualtı araçlarını taşıyan ilk denizaltıyı teslim aldığı açıklandı.
11.07.2022 Dünya
İsrail Rusya'ya meydan okudu! Deniz üssünün bulunduğu şehir vuruldu
İsrail Rusya'ya meydan okudu! Deniz üssünün bulunduğu şehir vuruldu İsrail jetlerinden fırlatılan füzeler bu sabah 06.30 sularında hava savunma sistemlerini aştı, Ukrayna'daki savaşı takip eden dünyanın gözü bir anda Akdeniz'e döndü.
2.07.2022 Dünya
Son dakika... Karadeniz'de sürpriz! Putin savaş gemilerini çekti
Son dakika... Karadeniz'de sürpriz! Putin savaş gemilerini çekti Rus televizyonlarında nükleer savaşın mutluluk getireceği yorumları dehşete düşürdü, amiral gemisini kaybeden Rus donanması Karadeniz'de Ukrayna kıyılarından kaçtı.
7.06.2022 Dünya
Son dakika: Savaşın başından bu yana bir ilk! Ukrayna'dan Rusya'ya hareket etti
Son dakika: Savaşın başından bu yana bir ilk! Ukrayna'dan Rusya'ya hareket etti Son dakika haberine göre; Ukrayna’nın Mariupol kentinden Rus işgalinin başlamasından bu yana ilk kuru yük gemisi Rusya’ya doğru yola çıktı. Geminin Rus özel kuvvetleri ve Rus donanması koruması altında yüklendiği ve yola çıktığı belirtildi.
31.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Donanması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.