Rus Ruleti

Rus Ruleti

Son dakika rus ruleti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rus ruleti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rus ruleti haber sayfamızda...

Rus Ruleti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 219 rus ruleti haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Liverpool'un yıldızını listesine dahil ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinde ilk sıraya yazıldığı aktarıldı.
19.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli!
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli! Avrupa’dan elenmenin ardından lig ve kupaya dönen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek, ara transfer döneminde her türlü riski üzerine aldı, transfer harcaması yaptırmadı. Boey’in satışına rağmen seçimi öncelik gören Özbek, "Nisan ayında bilanço çiçek gibi görünmeli" diye konuştu.
29.02.2024 Galatasaray
Atarlı Sözler 2024: En İyi Kısa, Etkileyici, Anlamlı, Giderli, Laf Sokucu, Atarlı Kapak Sözler
Atarlı Sözler 2024: En İyi Kısa, Etkileyici, Anlamlı, Giderli, Laf Sokucu, Atarlı Kapak Sözler Son dönemlerde sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan konulardan birisi de sözler. Sevgiliye veya arkadaşa atarlı sözler bu platformlarda paylaşılıyor. Kırgınlıklarını, kızgınlıklarını dile getirmek isteyenler genellikle fotoğraflarının altında veya resimli bir şekilde sosyal medya mecralarında paylaşıyor. Kişinin çeşitli duygu ve hal durumunu dile getirdiği bu atarlı ve giderli sözler WhatsApp’ta durum sözleri olarak da kullanılıyor. Eğer siz de sosyal medya platformlarında paylaşmak için kısa, etkileyici, anlamlı, giderli kapak sözler arıyorsanız “Atarlı Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
‘Rus ruleti oyununu Putin kazanmıştır’
‘Rus ruleti oyununu Putin kazanmıştır’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazı sonrası partisinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti.
29.06.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Haberler
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Mimar Sinan'ın kayıp kafatası nerede? Söylentiler bitti, gizem başladı
Mimar Sinan'ın kayıp kafatası nerede? Söylentiler bitti, gizem başladı Osmanlı İmparatorluğu'nun baş mimarı, dâhi isim Mimar Sinan'ın 1588'deki ölümünün ardından birçok iddia ortaya atıldı. Yıllarca tartışmalara sebep olan bu söylentiler 1935’te ünlü mimarın mezarının açılmasıyla son buldu. Ancak Mimar Sinan'ın mezarının açılması bu sefer de 'kafatası' gizemine yol açtı.
25.06.2023 Gündem
Türkiye'yi şoke eden koca katilleri! 'Sinekten zehir' kumpasını mektup çözdü
Türkiye'yi şoke eden koca katilleri! 'Sinekten zehir' kumpasını mektup çözdü Köyde yaşayan erkekler yavaş yavaş ölüyor, kimse ne olduğunu anlayamıyordu. Uzunca bir süre böyle sürüp giden süreçten artık çocuğundan yaşlısına pek çok kişi mağdur olmaya başlayınca işler değişti. Olayın merkezinde köyün doktoru gibi görülen ebe vardı. Korkunç kumpasın detaylarını ise yıllar sonra bir gazeteciye gönderilen mektup ortaya çıkardı.
25.06.2023 Dünya
Bakan Dönmez: Milletimizin feraseti onların ihanetini yenecek
Bakan Dönmez: Milletimizin feraseti onların ihanetini yenecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Ülkeyi bölmek isteyen çok fazla mihrak var. Hepsi bir araya geldi. Eskişehir'de bunu daha net gördük. Milletimizin feraseti, onların ihanetini yenecek inşallah” dedi.
14.04.2023 Ekonomi
Yanlış teşhis sonu oldu! Ameliyata normal girdi, cinsel organı olmadan çıktı
Yanlış teşhis sonu oldu! Ameliyata normal girdi, cinsel organı olmadan çıktı İtalya'da meydana gelen ve dünya basınında gündem olan olayda bir hastanın yanlış teşhis sonucu başına gelenler yer aldı. Söz konusu gelişmenin detayları ise pes dedirtti.
3.03.2023 Dünya
9 aylık hamile ablasını katletmişti... Şifreli mektup ortaya çıktı!
9 aylık hamile ablasını katletmişti... Şifreli mektup ortaya çıktı! Takvim yaprakları 8 Ağustos 1969'u gösteriyordu. Saat gece yarısına yaklaşıyor ve kadran 23.45'i işaret ediyordu. Gözü dönmüş tarikat lideri ve takipçileri, genç kadının kocasıyla birlikte yaşadığı konağa girdi ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı.
14.08.2022 Dünya
Hastalığı herkesi şaşkına çevirdi! Gülerken ya da ağlarken ölebilir
Hastalığı herkesi şaşkına çevirdi! Gülerken ya da ağlarken ölebilir 27 yaşındaki Natasha Coates gülerken ya da ağlarken bir anda ölebilir! Belgesele konu olan bu zorlu hayat mücadelesi duyan herkesi şaşırtıyor.
6.07.2022 Dünya
Kovid'e aşısız yakalandı, 70 gün yoğun bakımda kaldı!
Kovid'e aşısız yakalandı, 70 gün yoğun bakımda kaldı! Necati Saraç (35), geçtiğimiz Aralık ayında Kovid'e yakalandı. Hiçbir sağlık sorunu yoktu, sigara dahi kullanmıyordu. Tüm ailesi aşılıydı ama o, aşı olmadı. Hastalığı çok ağır geçiren Saraç, tam 51 gün yapay kalp akciğer cihazı ECMO'da yaşam mücadelesi verdi, toplamda 70 günden fazla yoğun bakımda yattı. Yaklaşık 3,5 aydır hastanede yatan Saraç şimdi, yeniden adım atmayı öğreniyor.
28.03.2022 Gündem
Ukrayna’nın eski spor bakanı Valeriy Borzov: ‘Savaş sporun altını oyuyor’
Ukrayna’nın eski spor bakanı Valeriy Borzov: ‘Savaş sporun altını oyuyor’ 100 metrenin olimpiyat şampiyonlarından Valeriy Borzov bu kez koşmayı değil, durmayı seçti. Ülkesini terk etmeyerek Kiev’de direnmeyi tercih edenlerden olan Ukrayna’nın eski spor bakanı, ‘Savaş, spor felsefesinin altını oyuyor. Savaştan sakının’ diyor.
20.03.2022 Diğer
Evlilik Hakkında Her Şey Bora ölüyor mu? Bora'yı oynayan Serkan Altunorak kimdir, diziden ayrılıyor mu?
Evlilik Hakkında Her Şey Bora ölüyor mu? Bora'yı oynayan Serkan Altunorak kimdir, diziden ayrılıyor mu? Serkan Altunorak, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncunun hayatı ve kariyeri takipçileri tarafından dikkat çekiyor. Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde canlandırdığı Bora karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Bora ölecek mi, Serkan Altunorak dizidem ayrılıyor mu?
8.03.2022 Cadde
'Bir Rus ruleti oynama girişimi'
'Bir Rus ruleti oynama girişimi' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ukrayna-Rusya savaşının sonlandırılması için beş öneride bulundu. Bahçeli, partisinin grup toplantısında şunları söyledi:
4.03.2022 Siyaset
Son dakika... Volkan Bozkır'dan Montrö Boğazlar Sözleşmesi açıklaması
Son dakika... Volkan Bozkır'dan Montrö Boğazlar Sözleşmesi açıklaması AB Eski Bakanı Volkan Bozkır, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Rusya'nın Ukrayna işgaliyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bozkır, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.02.2022 Gündem
Baldwin setindeki ölümlü kaza: Silahın ateşlenmesi gerekmiyordu
Baldwin setindeki ölümlü kaza: Silahın ateşlenmesi gerekmiyordu ABD'de ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust (Pas) filminin çekimleri sırasında ateşlediği kurusıkı tabancayla görüntü yönetmeninin ölümüne neden olduğu olaya dair açılan yeni davada, "senaryoya göre silahın ateşlenme zorunluluğu olmadığı" iddia edildi.
18.11.2021 Dünya
'Rus ruleti' oynatan sapık hapse kondu!
'Rus ruleti' oynatan sapık hapse kondu! 13 yaşından itibaren kız çocuğunu tuzağına düşüren katil, beş yılın sonunda kurbanı Rus ruleti oynatarak öldürdü. Dünya çapında yankı bulan cinayetin perde arkası, kan dondurdu.
28.10.2021 Dünya
‘Pandemide adeta  Rus ruleti oynadık’
‘Pandemide adeta Rus ruleti oynadık’ Hollywood yıldızı Nicole Kidman (54) başrolünde oynadığı ve yapımcılarından biri olduğu “Nine Perfect Strangers” (Dokuz Mükemmel Yabancı) adlı diziyi Avustralya’da pandeminin ortasında çekerken büyük stres yaşadıklarını açıkladı.
17.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Ruleti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.