Rus Savaş Gemisi

Rus Savaş Gemisi

Son dakika Rus Savaş gemisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rus Savaş gemisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rus Savaş gemisi haber sayfamızda...

Rus Savaş Gemisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 952 rus savaş gemisi haberi bulunmuştur.
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Dünya
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) unsurlarınca çökertilen hücreye ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
Kimse beklemiyordu! Karadeniz'de Oçamçire 'bombası!'
Kimse beklemiyordu! Karadeniz'de Oçamçire 'bombası!' Kırım Yarımadası'nda konuşlu Karadeniz Filosu'nun savaş gemilerini bir bir imha eden Ukrayna saldırıları, Moskova'yı kimsenin beklemediği sürpriz bir adıma itti.
5.10.2023 Dünya
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu!
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu! Sivastopol'daki Karadeniz Filosu'nun ana karargah binası füzeyle hedef alındı, uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla dünyaya geçti.
22.09.2023 Dünya
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu! Kırım sarsıldı
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu! Kırım sarsıldı Sivastopol'daki Karadeniz Filosu'nun ana karargah binası füzeyle hedef alındı, sosyal medyada yayınlanan görüntülerde karargah binasından yükselen siyah dumanlar dikkat çekiyor.
22.09.2023 Haberler
'Sea Baby' yine ıskalamadı! Hançer hediye edilirken 'Samum' batırıldı
'Sea Baby' yine ıskalamadı! Hançer hediye edilirken 'Samum' batırıldı Sabotaj saldırılarına devam eden Kiev, Minks savaş gemisinden sonra bu sefer de 'Samum'u insansız deniz araçlarıyla vurdu. Gemi yan yatıp batmaya başlarken Ruslar kullanılamaz hale gelen metal yığınını karaya çekti.
16.09.2023 Dünya
Küle döndü! Rusların 300 milyon dolarlık hurdası
Küle döndü! Rusların 300 milyon dolarlık hurdası Sivastopol'da hurdaya dönen 300 milyon dolarlık Rus savaş gemisi Minks'in en net fotoğrafı yayınlandı.
15.09.2023 Dünya
24 saat geçmeden Ruslar yine vuruldu! Savaş büyüyor
24 saat geçmeden Ruslar yine vuruldu! Savaş büyüyor Sivastopol'daki denizaltı ve savaş gemisinin yok edilmesini Gözleve'deki dev patlamalar izledi, sabaha karşı 05.40'ta gerçekleşen saldırının etkisi 250 kilometre uzaklıkta bile hissedildi.
14.09.2023 Dünya
Ukrayna Kırım’da Rus donanmasını vurdu
Ukrayna Kırım’da Rus donanmasını vurdu Rusya’nın 2014’te ilhak ettiği Kırım’daki stratejik öneme sahip Sivastopol tersanesine düzenlenen saldırıda iki gemi yandı.
14.09.2023 Dünya
Rus denizaltısı ve savaş gemisi vuruldu
Rus denizaltısı ve savaş gemisi vuruldu Füze yağmuru gece yarısı insanları yataklarından fırlatan patlamalara yol açtı, Kilon koyundaki denizaltı ile Minsk savaş gemisinin alev alev yandığı görüntüler yayınlandı. Savaş gemisinin yolculuğunda İstanbul ve Çanakkale boğazı detayları var.
13.09.2023 Haberler
Dünyada son dakika! Rus denizaltısı ve savaş gemisi vuruldu
Dünyada son dakika! Rus denizaltısı ve savaş gemisi vuruldu Füze yağmuru gece yarısı insanları yataklarından fırlatan patlamalara yol açtı, Kilon koyundaki denizaltı ile Minsk savaş gemisinin alev alev yandığı görüntüler yayınlandı. Savaş gemisinin yolculuğunda İstanbul ve Çanakkale boğazı detayları var.
13.09.2023 Dünya
Tren tam geçerken 'Seababy' vurdu! Tam bir kaos
Tren tam geçerken 'Seababy' vurdu! Tam bir kaos Kerç Köprüsü'nün vurulduğu anları ilk kez yayınlayan CNN, görüntünün kaynağını Ukrayna Gizli Servisi'ne (SBU) dayandırdı. Söz konusu video dünya basınında kısa sürede gündem olurken SBU lideri Ruslara yönelik bir de mesaj yayınladı.
16.08.2023 Haberler
Tren tam geçerken 'Sea baby' vurdu! Kaos ilk kez yayınlandı
Tren tam geçerken 'Sea baby' vurdu! Kaos ilk kez yayınlandı Kerç Köprüsü'nün vurulduğu anları ilk kez yayınlayan CNN, görüntünün kaynağını Ukrayna Gizli Servisi'ne (SBU) dayandırdı. Söz konusu video dünya basınında kısa sürede gündem olurken SBU lideri Ruslara yönelik bir de mesaj yayınladı.
16.08.2023 Dünya
Türk İHA'ları mercek altında! Alman basını: Her zamankinden daha başarılı
Türk İHA'ları mercek altında! Alman basını: Her zamankinden daha başarılı Almanya merkezli Frankfurter Allgemeine gazetesi, Türkiye'nin güçlenen savunma sanayisini konu alan dikkat çeken bir analiz yayınladı.
16.08.2023 Gündem
Ruslar, yük gemisine ateş açtı
Ruslar, yük gemisine ateş açtı Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz’de devriye gezen Rus savaş gemisi Vasiliy Bikov’un, Palau bayraklı “Şükrü Okan” adlı Türk yük gemisine uyarı ateşi açtığını ve gemiyi durdurduğunu açıkladı.
14.08.2023 Dünya
18 aylık Rus işgalinin özeti! Harita sürekli değişti, kuzeyden güneye savaş
18 aylık Rus işgalinin özeti! Harita sürekli değişti, kuzeyden güneye savaş 24 Şubat 2022'den beri devam eden Rus işgali boyunca yaşananlar ve Ukrayna'nın haritasının değişimini İngiliz basını haberleştirdi.
12.08.2023 Dünya
Haberler: Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi!
Haberler: Erdoğan uyardı, Karadeniz dünyada manşet: Savaşın merkezi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya duyuruldu, New York Times 'askeri ve jeopolitik gerilim kazanı'nı yazarken Politico ise Karadeniz'in bir kez daha 'Misafir kabul etmez deniz' olduğunu bildiriyor.
9.08.2023 Dünya
Rus suikastçıya mutfakta suçüstü! Vereceği konuma anında 'Airstrike' yapılacaktı
Rus suikastçıya mutfakta suçüstü! Vereceği konuma anında 'Airstrike' yapılacaktı Geçtiğimiz ay Ukrayna'ya sızan Rus suikastçının tek bir hedefi vardı Zelenskiy'i öldürmek ya da öldürülmesini sağlamak. Sık sık Rus yetkililerle temasa geçen kadın, Zelenskiy'nin gideceği yerleri takip edip Rus Hava Kuvvetleri'ne bilgi sızdırıyordu.
8.08.2023 Dünya
Ukrayna açıkladı! Rusya yerleşim yerlerini vurdu: 5 ölü, 31 yaralı
Ukrayna açıkladı! Rusya yerleşim yerlerini vurdu: 5 ölü, 31 yaralı Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya’nın Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentindeki yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı.
7.08.2023 Dünya
6 kişiyi bıçaklayıp diri diri yaktı! Savaştan özgür döndü şimdi tekrar hapis
6 kişiyi bıçaklayıp diri diri yaktı! Savaştan özgür döndü şimdi tekrar hapis Cephe hattında 6 ay hayatta kaldığı için anlaşma gereği Rusya'ya dönen eski mahkum döner dönmez bir katliama imza attı.
6.08.2023 Dünya
Rusya çaresiz kaldı: Putin'e bir günde çifte şok! Karadeniz kaynıyor
Rusya çaresiz kaldı: Putin'e bir günde çifte şok! Karadeniz kaynıyor Karadeniz'deki en önemli Rus limanında demirli savaş gemisinden bir gün sonra, Kerç Köprüsü yakınlarında gece yarısı kulakları sağır eden bir patlama oldu. Dünyanın yakından tanıdığı vurulan hedef, özellikle Suriye seferleriyle biliniyordu.
5.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Savaş Gemisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.