Rus Uçağı

Rus Uçağı

Son dakika rus uçağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rus uçağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rus uçağı haber sayfamızda...

Rus Uçağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.101 rus uçağı haberi bulunmuştur.
Rus İstihbarat Şefi, Fransa'nın Ukrayna'ya 2 bin asker göndermeyi planladığını iddia etti
Rus İstihbarat Şefi, Fransa'nın Ukrayna'ya 2 bin asker göndermeyi planladığını iddia etti Geçtiğimiz Şubat ayında, 20'yi aşkın Avrupalı lider, Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya geldi. Görüşmede Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi. Yalnızca birkaç hafta sonra ise, Rus İstihbarat Şefi, yeni dünya savaşına kapı arayabilecek iddiayı yineledi.
20.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda NATO'nun resmi sitesinden 'Avcıları avlamak' başlığıyla duyurduğu savaş oyunuyla Akdeniz ısındı, Amerikan donanması ile Türk savaş gemilerinin aynı anda göründüğü fotoğraflar büyük ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün'
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün' Avrupalı liderler birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi, Macron'un çıkışı kıtadaki birçok ülkeden destek aldı.
3.03.2024 Dünya
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp'
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp' Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.Rusya, gizli olarak sınıflandırdığı için kamuoyu ile savaştaki kayıplarına ilişkin bilgi paylaşmıyor.
25.02.2024 Dünya
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı Kağıthane'de, devriye gezen bekçilere 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
24.02.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde 4 soru 4 cevap! Detaylar netleşiyor
Kentsel dönüşümde 4 soru 4 cevap! Detaylar netleşiyor İstanbul’un dönüşüm süreci için yeni destekler açıklandı. Evini dönüştürmek isteyene hibe ve kredi desteği verilecek. Peki başvurular nasıl yapılıyor, faiz oranı ne olacak? Krediler zamanında ödenmezse ne olur? İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'na konuk oldu. İnce, Muhalefete tepki gösteren İnce, 'İstanbul’u alacağım derken Türkiye’yi kaybedersiniz. Yerel seçimde süreç iyi yönetilmiyor. Muhalefetin yöntemleri yanlış.' şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bulgaristan müttefikimiz ve dostumuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bulgaristan müttefikimiz ve dostumuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı’na video mesaj gönderdi.
24.02.2024 Gündem
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Haberler
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü! Uçaktaki herkes çığlık atıyordu
Ağzından ve burnundan kan fışkırdı, havada öldü! Uçaktaki herkes çığlık atıyordu Almanya'ya doğru yerel saatle 23.50'de havalanan uçaktaki sıra dışılık, bir hemşire dışında kimsenin dikkatini çekmedi. Kalkıştan kısa süre sonra başlayan kabus dolu dakikalar sekiz saat sürdü.
11.02.2024 Dünya
Avrupa'da topyekün savaş: Kazanmaları için 3 milyon asker gerekli! 'Bu imkansız' diyerek duyurdular
Avrupa'da topyekün savaş: Kazanmaları için 3 milyon asker gerekli! 'Bu imkansız' diyerek duyurdular Rus ordusunun Avrupa'yı işgalinin adeta senaryosunu yazan Telegraph gazetesi, Moskova'nın kendilerini hangi şartlarda yenebileceğini yazdı.
7.02.2024 Dünya
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama ABD'nin Başkan Biden ve yardımcısından sonra gelen ismi Nancy Pelosi, Orta Doğu'ya yayılan İsrail-Hamas savaşıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. CNN International sunucusunun bile yüzünün değiştiği açıklamaların başrolünde ise Rus lider Putin vardı.
29.01.2024 Dünya
Putin: Esirleri taşıyan Rus uçağı bilerek ya da yanlışlıkla Kiev tarafından düşürüldü
Putin: Esirleri taşıyan Rus uçağı bilerek ya da yanlışlıkla Kiev tarafından düşürüldü Rusya lideri Putin, Ukraynalı esirleri taşıyan uçağın düşmesiyle ilgili "Uçağın Amerikan veya Fransız hava savunma sistemleriyle vurulma ihtimali yüksek. Her halükarda yaşananlar suçtur. Onlar, sivillere karşı da her gün suç işliyor" dedi.
27.01.2024 Dünya
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor Türkiye, TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO üyeliğine vize veren teklifin yasalaşmasının ardından ABD’den “takdir ve teşekkür” açıklamaları değil, müttefiklik ruhu ile bağdaşmayan eylem ve kararlar konusunda somut adımlar bekliyor.
25.01.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı adımı! Biden harekete geçti, açıklamalar peş peşe geldi
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı adımı! Biden harekete geçti, açıklamalar peş peşe geldi ABD Dışişleri Bakanlığı "Türkiye'nin F-16 filosunu modernleştirmesini destekliyoruz ancak kongrenin oynayacağı kilit bir rolü olduğunu da kabul ediyoruz." açıklamasında bulundu. Öte yandan Biden yönetiminin, Türkiye'ye F-16 satışını onaylaması için Kongre'ye mektup gönderdiği iddia edildi.
24.01.2024 Dünya
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü ABD'de son olarak Alaska Hava Yolları'na ait Boeing 737 MAX 9 tipi yolcu uçağı, 5 Ocak akşamı havadayken gövdesinden bir parçanın kopması nedeniyle acil iniş yapmıştı.
24.01.2024 Dünya
Ankara'da kritik zirve:  İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de
Ankara'da kritik zirve: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı. Kritik görüşmede masada önemli başlıklar olacak.
24.01.2024 Gündem
Rus uçağı düştü! Videolar sosyal medyada yayıldı, onlarca ölü var
Rus uçağı düştü! Videolar sosyal medyada yayıldı, onlarca ölü var Rus ordusuna ait Ilyushin Il-76 model uçağı Ukrayna sınırında düştü. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre en az 63 kişinin hayatını kaybettiği söyleniyor.
24.01.2024 Haberler
İçinde esirlerin de olduğu dev Rus uçağı yere çakıldı! Korkunç görüntüler
İçinde esirlerin de olduğu dev Rus uçağı yere çakıldı! Korkunç görüntüler Rus ordusuna ait Ilyushin Il-76 model uçak Ukrayna sınırındaki Belgorod'da düştü, Ukrayna medyasında yer alan haberlerdeki düzeltme dikkat çekiyor. Uçağın içinde ise toplamda 74 kişinin olduğu belirtiliyor.
11.02.2024 Dünya
Afganistan’da düşen uçaktaki 4 kişi kurtarıldı! Hasta taşıdığı öğrenildi
Afganistan’da düşen uçaktaki 4 kişi kurtarıldı! Hasta taşıdığı öğrenildi Afganistan Ulaştırma ve Havacılık Bakanlığı, ülkenin kuzeyinde düşen uçağın enkazına ulaşıldığını ve pilot dahil 4 kişinin sağ olarak kurtarıldığını açıkladı. Uçağın Tayland'dan Rusya'ya hasta taşıdığı öğrenildi.
21.01.2024 Dünya
Son dakika... Hindistan'dan kalkan Rus uçağı, Afganistan'da düştü
Son dakika... Hindistan'dan kalkan Rus uçağı, Afganistan'da düştü Hindistan'dan kalkan bir yolcu uçağı Afganistan'ın Badakhshan bölgesindeki bir dağa düştü. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor.
21.01.2024 Dünya
Ukrayna istihbarat servisinden flaş açıklama: Rusya hasarları gizlemeye çalışıyor
Ukrayna istihbarat servisinden flaş açıklama: Rusya hasarları gizlemeye çalışıyor Ukrayna, insansız hava aracı ile Rus topraklarındaki Soltsy-2 Askeri Hava Üssü’ne düzenlediği saldırıda Tu-22 tipi bombardıman uçağını vurdu. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Ukrayna Askeri İstihbarat Sözcüsü Andriy Yusov " Rus rejimi zarar ve gerçek hasarın boyutlarını gizlemeye çalışıyor” dedi.
21.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Uçağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.