Rusya'nın ABD Büyükelçiliği Twitter'da anket yaptı! 57 bin kişi katıldı
Rusya'nın ABD Büyükelçiliği Twitter'da anket yaptı! 57 bin kişi katıldı Rusya'nın ABD Büyükelçiliği tarafından Twitter üzerinden "St. Petersburg'taki ABD konsolosluğu kapatılsın" anketi yapıldı.
27.03.2018 Dünya
Rusya'ya bir şok daha! O ülke de devreye girdi
Rusya'ya bir şok daha! O ülke de devreye girdi Belçika Başbakanı Charles Michel, Salisbury saldırısına tepki olarak bir Rus diplomatın 14 gün içinde ülkeyi terk etmesi kararını aldıklarını bildirdi.
27.03.2018 Dünya
Tüm dünya bu arabayı konuşuyor!
Tüm dünya bu arabayı konuşuyor! Rusya'da bir aracın kamerasına takılan görüntü, tüm dünyanın diline düştü. Görüntülerde bir anda ortaya çıkan otomobilin nereden geldiğini kimse çözemiyor. Rusya'dan çıkıp dünya çapında yayılan görüntülerin gizemini çözmek için sayısız teori üretildi, ancak henüz hiçbiri doğrulanamadı. İzleyin, kendiniz karar verin...
11.09.2019 Haberler
İlk uzay yürüyüşünün 50'inci yıl dönümü
İlk uzay yürüyüşünün 50'inci yıl dönümü 18 Mart 1965'te, Sovyet kozmonot Alexei Leonov ilk uzay yürüyüşünü yapan kişi oldu. Leonov, yaklaşık 12 dakika süren yürüyüş sırasında uzay aracından 15 metre kadar uzaklaştı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Vladimir Putin'i 'uzaylılar kaçırdı'
Vladimir Putin'i 'uzaylılar kaçırdı' Ukraynalı okul öğrencileri tarafından hazırlanan bir animasyon, Rusya lideri Vladimir Putin'in uzaylılar tarafından kaçırıldığını gösteriyor. Bir UFO, Putin'i, çatısı açılan Kremlin'den uzay gemisine ışınlarla çekiyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dev gölden susuz çöle dönüşen Aral
Dev gölden susuz çöle dönüşen Aral Orta Asya'daki Aral Gölü'nün kuruması tarih boyunca insan eliyle meydana gelen en büyük doğal afetlerden birisi. Aral'ın kuruyup çöle dönmesi sadece 40 yıl aldı. Bir zamanlar teknelerin yüzdüğü yerde şimdi paslanmış gemi kalıntıları var.
11.09.2019 İlginç Videolar
Harabeye dönen Donetsk Havaalanı'nın havadan görüntüleri
Harabeye dönen Donetsk Havaalanı'nın havadan görüntüleri Ukrayna'da Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile hükümete bağlı birlikler arasında süren çatışmalar devam ederken, havadan çekilen görüntüler Donetsk Havaalanı'ndaki büyük yıkımı ortaya koyuyor.
11.09.2019 Haberler
Putin'in Türkiye ziyareti Rusya'da nasıl yorumlanıyor?
Putin'in Türkiye ziyareti Rusya'da nasıl yorumlanıyor? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinden Moskova'nın beklentileri ne? Rus basını ziyareti nasıl değerlendiriyor? BBC Rusça Servisi haber editörü Famil İsmailov, Putin'in Ankara ziyaretini değerlendirdi.
11.09.2019 Haberler
Bu kazalar aklınızı başınızdan alacak!
Bu kazalar aklınızı başınızdan alacak! Rusya'da meydana gelen trafik kazalarının derlendiği video, sosyal paylaşım sitelerinin favorisi haline geldi. Sürücülerin dikkatsizliklerini gözler önüne seren görüntüler, diğer sürücülere ibret olacak nitelikte.
11.09.2019 Nevidyo
Rusya'nın Karadeniz filosuna 'hayalet' denizaltı
Rusya'nın Karadeniz filosuna 'hayalet' denizaltı Rusya, önümüzdeki iki yıl içinde Karadeniz filosuna katılacak altı yeni denizaltıdan ilkini kullanıma sokuyor. Nükleer enerji kullanmayan ve çok iyi silahlanmış denizaltıların su altındayken belirlenmesi de neredeyse imkansız.
11.09.2019 İlginç Videolar
Soçi Olimpiyat Meşalesi uzaya çıkıyor
Soçi Olimpiyat Meşalesi uzaya çıkıyor Şubat ayında Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenecek Kış Olimpiyatları'nın meşalesi yarın uzaya fırlatılıyor. Uluslararası Uzay İstasyonu mürettebatı, Cumartesi günü meşaleyi bir uzay yürüyüşüne de çıkaracak.
11.09.2019 İlginç Videolar