Bir bakan daha istifa etti!
Bir bakan daha istifa etti! Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında oğlu tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar görevini bıraktığını açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Ebru Gündeş, Metris Cezaevi'nde
Ebru Gündeş, Metris Cezaevi'nde Metris Cezaevi’ne saat 15.30 sıralarında gelen lüks cipte ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in bulunduğu öne sürüldü. Basın mensuplarının görüntü almaması için cip cezaevinin kapısına yanaştırıldı.
11.09.2019 Haberler
Ekonomi Bakanı Çağlayan'dan açıklama
Ekonomi Bakanı Çağlayan'dan açıklama "(İstanbul merkezli operasyon) Amacı ve hedefi çok farklı olan, büyük bir tuzakla karşı karşıyayız. Ne benim, ne evladımın ve ne de onun kadar değerli çalışma arkadaşlarımın bir yanlışın içinde olması söz konusu olamaz" - "Önümüzdeki günlerde her şey açığa çıkacaktır. Hukukun üstünlüğüne ve masumiyet karinesine herkesin özellikle de hukuku uygulamakla görevli ve yükümlü olanların çok daha fazla itina göstermesi gerektiğine inanıyorum. Bu süreçten alnımızın akıyla, milletçe güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum"
22.12.2013 Siyaset
"İstifa etmezsem şerefsizim"
"İstifa etmezsem şerefsizim" Bakan Müezzinoğlu kendisiyle de ilgili yolsuzluk iddialarının yer aldığını, bir bardak çayı gayri meşru içtiğinin ispat edilmesi halinde istifa edeceğini belirterek, "Benimle ilgili de çok namuslu vatanperver, gazeteci çıkıyor, manşet atıyor. ‘Bakan’dan tıs yok’ diyor. Net söylüyorum; bir bardak çayı gayri meşru içtiysem getir istifa etmezsem, şerefsizim." dedi.
11.09.2019 Haberler
Şok eden açıklama
Şok eden açıklama Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "14 ay sürdürüyorsunuz, üç tane birbirine benzemez davayı bir torbaya topluyorsunuz ve nöbetçi savcıyı ayarlıyorsunuz. Bu senaryoyu milletimizin sağduyusu görür" dedi
11.09.2019 Haberler
Emniyete sürpriz ziyaret
Emniyete sürpriz ziyaret İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz ise emniyete geldi.
11.09.2019 Haberler
Dilipak: Bu ilk etap, arkası gelecek
Dilipak: Bu ilk etap, arkası gelecek İslami kesimin önde gelen gazeteci ve yazarlarından Abdurrahman Dilipak, 17 Aralık'ta başlayan İstanbul merkezli operasyonları değerlendirdi.
11.09.2019 Televizyon
Emniyete sürpriz ziyaret
Emniyete sürpriz ziyaret İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz ise emniyete geldi.
11.09.2019 Haberler
"Herkes müsterih olsun"
"Herkes müsterih olsun" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin, "AK Parti yanlış yapmaz. Herkes müsterih olsun. Bizler, Türkiye'nin gelişmesinden yanayız, gelişmesine üzülen taraf değiliz. Bu operasyon turnusol kağıdı gibi" dedi.
11.09.2019 Haberler
Topbaş'tan açıklama
Topbaş'tan açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün yapılan polis operasyonlarıyla ilgili olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum. Sizler bizden daha iyi biliyorsunuz. Basından takip ediyoruz. Bizim henüz net bir bilgimiz yok. İlerleyen zaman dilimi içerisinde biraz daha huzura kavuşur buna inanıyorum. Takip ediyoruz" dedi.
11.09.2019 Haberler
Ağaoğlu'nun avukatı konuştu
Ağaoğlu'nun avukatı konuştu İstanbul’da düzenlenen ihale yolsuzluğu operasyonunda gözaltına alınan işadamı Ali Ağaoğlu’nun avukatı Ali Demirhan, “Ali Ağaoğlu’nun soruşturmanın merkezinde olmadığını biliyoruz. Şu an gözaltı işlemleri devam ediyor” dedi.
11.09.2019 Haberler
Reza Zarrab gözaltında
Reza Zarrab gözaltında İstanbul’da düzenlenen "Rüşvet ve Yolsuzluk" operasyonu kapsamında işadamı Reza Zarrab da Kanlıca’daki yalısında gözaltına alındı. Zarrab’ın yalısında ele geçirilen dokümanlar da bavulla çıkarıldı.
11.09.2019 Haberler