Facebook bu sefer cidden paralı olabilir
Facebook bu sefer cidden paralı olabilir Facebook, kullanıcılara son derece başarılı bir sosyal ağa erişmek için abonelik sistemini ücretli yapabilir. Facebook, kullanıcılardan sosyal ağa erişim için abonelik ücreti alma olasılığını inceliyor.
7.05.2018 Sosyalmedya
Mark Zuckerberg: Verilerinizi koruyamazsak size hizmet etmeyi hak etmiyoruz
Mark Zuckerberg: Verilerinizi koruyamazsak size hizmet etmeyi hak etmiyoruz Mark Zuckerberg, milyonlarca Facebook kullanıcı bilgilerinin izinsiz alınarak Trump’ın seçim kampanyasında kullanıldığının ortaya çıkmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Verilerinizi koruyamazsak size hizmet etmeyi hak etmiyoruz" dedi.
22.03.2018 Teknoloji
Mark Zuckerberg: Facebook ABD seçimlerinde sorunlara yeterince hakim değildi
Mark Zuckerberg: Facebook ABD seçimlerinde sorunlara yeterince hakim değildi Facebook kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, Rusya'nın 2016'da ABD başkanlık seçimlerine karışması iddiasına ilişkin, şirketin seçimler sırasında sorunlara yeterince hakim olmadığını söyledi. Zuckerberg, "Rusya'nın seçimlere müdahalesi veya sahte haberler olsun, 2016'da birtakım sorunlara yeterince hakim değildik. ABD'de kasım ayında yapılacak ara seçimlere dış müdahale çabasının bulunduğundan  eminim. Açıkçası bu bir hataydı. ABD Kongresinde ifade vermek yapılacak doğru şeyse bundan mutluluk duyarım"
22.03.2018 Teknoloji