Rüya Takım

Rüya Takım

Son dakika rüya takım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rüya takım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rüya takım haber sayfamızda...

Rüya Takım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.224 rüya takım haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor Sultanlar Ligi final serisinde Eczacıbaşı'nı yenerek şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Beşiktaş'ın yeni transferi Svensson: Beni her zaman büyüledi
Beşiktaş'ın yeni transferi Svensson: Beni her zaman büyüledi Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson Beşiktaş'a imza attı. Yıldız isim ilk açıklamasında eski Beşiktaşlı golcü John Carew'e atıfta bulundu.
10.01.2024 Beşiktaş
Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır?
Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır? Mircea Lucescu, Romanya'da Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptıkları toplantının detaylarını anlattı.
10.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva'dan Melissa Vargas övgüsü! 'Türk taraftarlar en iyisi'
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva'dan Melissa Vargas övgüsü! 'Türk taraftarlar en iyisi' Fenerbahçe Opet'in Rus yıldızı Arina Fedorovtseva, Melissa Vargas ve Türk taraftarlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Voleybol
Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası
Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası 2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması sona erdi. Filenin Sultanları damga vururken Zehra Güneş talihsizlik yaşadı. Öte yandan Fenerbahçeli sporcular dikkat çekti.
10.01.2024 Voleybol
Galatasaray'ın rakibi Prag'ın hocası Brian Priske çılgın çıktı! Toplantıyı çıplak yaptı
Galatasaray'ın rakibi Prag'ın hocası Brian Priske çılgın çıktı! Toplantıyı çıplak yaptı UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Play-Off turunda eşleştiği Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Brian Priske yaptığı çılgınlık ile dünya gündemine oturmuştu.
19.12.2023 Galatasaray
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde VakıfBank'ı yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı Dynavit yurda döndü.
19.12.2023 Voleybol
Galatasaray'ın rakibi Sparta Prag'ı Livakovic yıktı! İlginç detay
Galatasaray'ın rakibi Sparta Prag'ı Livakovic yıktı! İlginç detay Sezon başında Dinomo Zagreb'de forma giyen Livakovic'in UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçı öncesinde yaptığı konuşma Galatasaray eşlemesi sonrası tekrar akıllara geldi.
18.12.2023 Galatasaray
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden Ülkemizi Paris'te 2024 yaz Olimpiyatları'nda temsil edecek tekvandocular belli oldu.
18.12.2023 Diğer
VakıfBank'ın yıldızı Ayça Aykaç acı haberi final öncesinde aldı! Rüya Takım'a seçildi
VakıfBank'ın yıldızı Ayça Aykaç acı haberi final öncesinde aldı! Rüya Takım'a seçildi 2023 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde VakıfBank ile Eczacıbaşı karşı karşıya geldi. Ayça Aykaç final öncesinde aldığı acı haberi takipçileriyle paylaştı.
18.12.2023 Voleybol
Ayet, hadis yazıyor diye atmayınca iş kurdu! '1 Ocak ve 1 Nisan'a çok talep var'
Ayet, hadis yazıyor diye atmayınca iş kurdu! '1 Ocak ve 1 Nisan'a çok talep var' Odasında Kur'an-ı Kerim okuyor, takvim yapraklarından namaz vakitlerini öğrenip arkasındaki hadis ve ayetlere bakıyordu. Ev halkı ise Hacı Kamil dedenin atmaya kıyamayıp biriktirdiği bu kağıtlardan bıkmıştı, hatta gizli gizli yakıyorlardı. Ancak torunu Fatih Demir bir doğum gününde, teyzesi kendisine doğduğu günün takvim yaprağını verince işini kurdu.
18.12.2023 Yaşam
Voleybolcu kadınlarımız, gururlarımız!
Voleybolcu kadınlarımız, gururlarımız! Çin’de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Türk voleybolu bir ilki daha yaşadı, finalde iki temsilcimiz kozlarını paylaştı. Eczacıbaşı Dynavit, Vakıfbank’ı karar setinde mağlup ederek 3. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.
18.12.2023 Voleybol
Fenerbahçe'de Umut Nayir'a talip çıktı! EURO 2024 etkisi
Fenerbahçe'de Umut Nayir'a talip çıktı! EURO 2024 etkisi Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Umut Nayir'a Süper Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in bu teklife EURO 2024 nedeniyle sıcak baktığı aktarıldı.
17.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 'viking' stoper! Yeni hedef Premier Lig'den
Fenerbahçe'ye 'viking' stoper! Yeni hedef Premier Lig'den Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların yeni hedefini Premier Lig'de bulduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli stoper için görüşmelerde bulunacağı aktarıldı.
17.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların 22 yaşındaki Panamalı stoperi takibe aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki genç savunmacı için Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu aktarıldı.
17.12.2023 Beşiktaş
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Bütün dünyaya nasıl voleybol oynanır onu gösterdiler
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Bütün dünyaya nasıl voleybol oynanır onu gösterdiler Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank'ı yenen Eczacıbaşı şampiyonluğa ulaştı. Mücadelenin ardından TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarda bulundu.
17.12.2023 Voleybol
Tijana Boskovic parkede ağladı! Zehra Güneş'in üzüntüsü, Rüya Takım açıklandı
Tijana Boskovic parkede ağladı! Zehra Güneş'in üzüntüsü, Rüya Takım açıklandı Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı şampiyonluğa ulaşırken Hande Baladın'ın performansı göz doldurdu. Öte yandan turnuvanın Rüya Takımı belli oldu
17.12.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Rüya Takım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.