Saad Hariri

Saad Hariri

Son dakika Saad Hariri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Saad Hariri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Saad Hariri haber sayfamızda...

Saad Hariri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 335 saad hariri haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Hariri’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Hariri’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Saad Hariri’yi kabul etti.
28.10.2022 Siyaset
Lübnan seçimlerinde ilk sonuçlara göre Hizbullah ve müttefikleri oy kaybetti
Lübnan seçimlerinde ilk sonuçlara göre Hizbullah ve müttefikleri oy kaybetti Lübnan'da Pazar günü yapılan seçimlerde ilk sonuçlara göre, İran destekli en güçlü Şii partisi Hizbullah oy kaybetti.
17.05.2022 Dünya
Casus yazılım skandalında şok gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı
Casus yazılım skandalında şok gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği 'Pegasus' adlı casus yazılıma ilişkin sızan veritabanında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kullandığı telefon numaralarının da bulunduğu ortaya çıktı.
20.07.2021 Dünya
Son dakika... Fransa, bazı Lübnanlı siyasetçilerin ülkeye girişini kısıtladı!
Son dakika... Fransa, bazı Lübnanlı siyasetçilerin ülkeye girişini kısıtladı! Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Lübnan'da hükümetin kurulmasını engelleyen siyasetçilere ülkeye girişlerine kısıtlama getirdiklerini bildirdi.
29.04.2021 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Lübnan'daki Hizbullah heyetiyle görüştü
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Lübnan'daki Hizbullah heyetiyle görüştü Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Lübnan’da Hizbullah'ın Parlamento'daki Grup Başkanı Muhammed Raad ve beraberindeki heyetle Lübnan'daki durumu görüştüğü belirtildi.
15.03.2021 Dünya
ABD lafa gelince demokrasi beşiği
ABD lafa gelince demokrasi beşiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’deki olayları yorumlarken, “Bu süreç gerçekten tüm insanlığı şok etmiştir, şaşırtmıştır. Bizleri de aynı şekilde şaşırtmıştır” dedi. Erdoğan başkanlık devir tesliminin sakin bir şekilde yapılması temennisinde bulundu
9.01.2021 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Hariri'yi kabul etti
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Hariri'yi kabul etti Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Saad Hariri'yi kabul etti.
8.01.2021 Siyaset
BM'den Lübnan'da hükümeti kuramayan siyasilere "Biden" eleştirisi
BM'den Lübnan'da hükümeti kuramayan siyasilere "Biden" eleştirisi Birleşmiş Milletler (BM) Lübnan Özel Koordinatörü Jan Kubis, Lübnanlı yetkilileri "ülkedeki ekonomik duruma rağmen hükümeti kurma sürecinde ABD'de yönetimin değişmesini beklemekle" eleştirdi.
28.12.2020 Dünya
Lübnan 2020 yılında ekonomik sorunlarla boğuştu
Lübnan 2020 yılında ekonomik sorunlarla boğuştu Lübnan, iç savaştan sonraki en zorlu dönemini yaşarken 2020'de ekonomik ve siyasi sorunlar bir kat daha arttı.
22.12.2020 Uzmanpara
Lübnan zorlu geçen 2020 yılında ekonomik ve siyasi sorunlarla boğuştu
Lübnan zorlu geçen 2020 yılında ekonomik ve siyasi sorunlarla boğuştu Lübnan, iç savaştan sonraki en zorlu dönemini yaşarken 2020'de ekonomik ve siyasi sorunlar bir kat daha arttı.
22.12.2020 Ekonomi
Lübnan'da hükümeti Hariri kuracak
Lübnan'da hükümeti Hariri kuracak Beyrut'u yerle bir eden tarihi patlamanın ardından siyasi krize giren ülkede, Cumhurbaşkanı Avn hükümeti kurma görevini bu kez eski başbakan Hariri'ye verdi.
22.10.2020 Dünya
Lübnan'da koalisyon turu başlıyor
Lübnan'da koalisyon turu başlıyor Tarihi patlamanın ardından hükümetin istifa etmesiyle yeni bir siyasi krize giren Ortadoğu ülkesinde, yeni haftayla birlikte koalisyon arayışına girişilecek.
28.08.2020 Dünya
Hariri davası sonuçlandı!
Hariri davası sonuçlandı! BM’nin yürüttüğü davada karar açıklandı. Suriye hükümeti ve Hizbullah liderlerinin müdahalesi olmadığı belirtilirken, Hizbullah üyesi Selim Cemil Ayyaş suikastı düzenlemekten suçlu bulundu.
19.08.2020 Dünya
'Mahkemenin Refik Hariri suikastı davasıyla ilgili kararını kabul ediyoruz'
'Mahkemenin Refik Hariri suikastı davasıyla ilgili kararını kabul ediyoruz' Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi'nin babası Refik Hariri'nin öldürüldüğü suikast davasıyla ilgili kararını kabul ettiklerini belirtti.
18.08.2020 Dünya
Son dakika: Lübnan'da Başbakan Refik Hariri suikastının dava sonucu açıklandı
Son dakika: Lübnan'da Başbakan Refik Hariri suikastının dava sonucu açıklandı BM destekli Lübnan mahkemesi 15 yıl önce suikasta uğrayan Başbakan Refik Hariri'nin öldürülmesinde Hizbullah'ın rolüne dair kanıt olmadığına karar verdi.
18.08.2020 Dünya
Son dakika... Karar bugün açıklanıyor! Dünyanın gözü burada...
Son dakika... Karar bugün açıklanıyor! Dünyanın gözü burada... Eski Lübnan Başbakanı Refik Hariri'nin 2005'te öldürüldüğü suikast ile ilgili karar duruşması bugün yapılacak. Dava, Hollanda'da Birleşmiş Milletler'e bağlı Uluslararası Lübnan Mahkemesi tarafından görülüyor.
18.08.2020 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'açık konuşuyorum' diyerek uyardı: 'Yedirmeyiz'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'açık konuşuyorum' diyerek uyardı: 'Yedirmeyiz' Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. AK Parti'nin 19. kuruluş yıldönümüne ilişkin Erdoğan, '19 yıldır heyecanımızdan bir şey kaybetmeden aziz milletimize hizmet için koşuyoruz' dedi. 'Açık konuşuyorum' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yunanistan'ın ve Rum yönetiminin amacı bizi Akdeniz'de sadece Antalya Körfezi'ne hapsetmektir. Bizim hiç kimsenin hakkında gözümüz yok ancak hakkımızı da yedirmeyiz' ifadelerine yer verdi.
13.08.2020 Siyaset
Lübnan sorumluları arıyor...
Lübnan sorumluları arıyor... Başkent Beyrut’taki patlamanın ardından Lübnan halkının hükümete ve yetkililere yönelik isyanı büyüyor. Mezhepsel ve dini ayrımları bırakıp kenetlenmek isteyen Lübnanlılar, sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor
7.08.2020 Dünya
Beyrut’u yıkan patlama
Beyrut’u yıkan patlama Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta patlayıcı maddelerin bulunduğu depoda meydana gelen patlama, kenti harabeye çevirdi. En az 70 kişi öldü, 4 bine yakın kişi de yaralandı. Cumhurbaşkanı Avn, Yüksek Savunma Konseyi’ni toplarken, Başbakan Diyab, ‘felaket’ olarak nitelendirdiği patlamanın hesabının sorulacağını söyledi.
5.08.2020 Dünya
Görünen köy  kılavuz istemez
Görünen köy kılavuz istemez Doğu Akdeniz, hidro-karbon yataklarının tespiti ve sondajıyla kendine komşusu olan iç savaşın eşiğindeki ülkeler gibi ısındı...
21.11.2019 Kıbrıs
Son dakika | Lübnan'da sular durulmuyor
Son dakika | Lübnan'da sular durulmuyor Milletvekili maaşlarının yarı yarıya indirilmesi ve yeni tasarruf önlemleri göstericileri yatıştırmak bir yana daha da öfkelendirdi. Protestocular bugün bankaların önünde toplanıyor.
22.10.2019 Dünya
Lübnan'da milletvekili maaşları yarı yarıya azalacak
Lübnan'da milletvekili maaşları yarı yarıya azalacak Protestocuların taleplerinin kabul edildiğini canlı yayında açıklayan Başbakan Hariri, erken seçime açık kapı bıraktı.
21.10.2019 Dünya
Hizbullah ve İsrail'den karşılıklı saldırılar
Hizbullah ve İsrail'den karşılıklı saldırılar Ortadoğu'nun ateş hattından duyulan yeni patlama sesleri, dünyanın gözünü bir anda bölgeye çevirmesine yol açtı. Hizbullah İsrail'deki bir askeri üsse tanksavar roketleri fırlattı, karşı taraftan ise 100 topçu mermisi ateşlendi. Hizbullah milletvekili, "Düşman artık Lübnan'ın, istediği zaman saldırabileceği ve bu saldırıların karşılıksız kalacağı bir ülke olmadığını anladı" dedi.
2.09.2019 Dünya
Suudi Arabistan'ın Lübnan planı
Suudi Arabistan'ın Lübnan planı Kral Selman, Doğu Akdeniz ülkesinin eski başbakanları Mikati, Sinyora ve Selam'ı ağırladı, resmi açıklamaya göre ikili ilişkiler ele alındı. Ancak siyasetçilerin Suudi Arabistan'a gitmeden önce Başbakan Hariri ile görüşmesi dikkat çekiyor.
15.07.2019 Dünya
Kushner’in planı pek ‘tutmadı’
Kushner’in planı pek ‘tutmadı’ ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner’in önceki gün Bahreyn’de düzenlenen konferansta anlattığı “Yüzyılın Anlaşması”na ilişkin ekonomi paketi, istenilen etkiyi yaratmadı ve tepkilere neden oldu.
27.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Saad Hariri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.