Saadet öğretmen, intihardan hemen önce annesini arayıp helallik istedi
Saadet öğretmen, intihardan hemen önce annesini arayıp helallik istedi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Gaziantep'te 6 katlı apartmanın terasından atlayarak, yaşamına son veren Türkçe öğretmeni Saadet Harmancı'ya (25) okulda mobbing uygulandığı iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı. Anne Gönül Harmancı (42) kızının intiharından 10 dakika önce kendisini arayıp, helallik istediğini belirterek, "Bana, öğretmenlik hayatımı bitirdiler, öğrencilerin önünde bana yumruk attılar' dedi. Kendisine bağırdım, 'Yapma' dedim ama dinletemedim" dedi.
14.11.2019 Haberler
6 çocuğa cinsel içerikli film izletip… O müdür yardımcısıyla ilgili flaş gelişme!
6 çocuğa cinsel içerikli film izletip… O müdür yardımcısıyla ilgili flaş gelişme! İzmir’de bir okulun müdür vekilinin kız öğrencilere cinsel içerikli film izlettiği ve cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla açılan davada sanığa verilen 82 yıl 6 aylık hapis cezası, İzmir Bölge Adliyesi 15. Ceza Dairesi tarafından onandı.
15.05.2018 Gündem
Saadet öğretmen’den mesaj: ‘Kadın, isterse her şeyi değiştirebilir’
Saadet öğretmen’den mesaj: ‘Kadın, isterse her şeyi değiştirebilir’ Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, Mavi Kapı Derneği ve TOBB Üniversitesi işbirliğinde ‘Kadına Şiddeti ve Çocuk İstismarını Önlemede Erkeğin Rolü’ başlıklı bir söyleşi düzenlendi...
12.06.2017 Ege
Taciz davasında flaş gelişme! 235 yıl hapis cezası istendi
Taciz davasında flaş gelişme! 235 yıl hapis cezası istendi İZMİR'in Menderes ilçesinde 6 kız öğrenciye porno film izletip, cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında dava açılan emekli öğretmen Adil Ş.'nin yargılanması 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 15. celsede, duruşma savcısı Özlem Eğriderealtı altı çocuk için toplam 235 yıl hapis cezası istedi. Duruşmada olayı ortaya çıkaran Saadet öğretmen ve izleyiciler gözyaşı döktü
25.05.2017 Gündem
Saadet Öğretmen ödülünü Melanie Trump'tan aldı
Saadet Öğretmen ödülünü Melanie Trump'tan aldı İzmir'in Menderes İlçesi'nde, iki yıl önce yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine cinsel içerikli film izlettiren ve istismarda bulunan okul müdürü Adil Ş.’nin tutuklanmasını sağlayan öğretmen Saadet Özkan’a ABD’den ödül geldi.
11.09.2019 Yaşam
Saadet Öğretmen ödülünü Melanie Trump'tan aldı
Saadet Öğretmen ödülünü Melanie Trump'tan aldı Saadet Öğretmen'e ABD’den "Uluslararası Kadınlar Cesaret Ödülü" verildi.
29.03.2017 Dünya