Sabah Fk

Sabah Fk

Son dakika sabah fk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sabah fk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sabah fk haber sayfamızda...

Sabah Fk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 sabah fk haberi bulunmuştur.
Southampton küme düştü, Fenerbahçe transfer atağına kalktı! 5 oyuncu birden
Southampton küme düştü, Fenerbahçe transfer atağına kalktı! 5 oyuncu birden Göztepe'nin de sahibi olan Rasmus Ankersen’in kulübü Southampton, Fulham’a mağlup oldu ve Premier Lig’e veda etti. Fenerbahçe yönetimi, Danimarkalı iş insanı ile iyi ilişkilerini kullanarak İngiliz ekibinden 5 oyuncuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.
15.05.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Sabah FK maçının raporu ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Sabah FK maçının raporu ortaya çıktı Beşiktaş’ta, “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında Sabah FK ile önceki akşam Bakü’de oynanan dostluk maçında bazı futbolcular olumlu puan toplarken, bazı isimler ise yine sınıfta kaldı.
15.05.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Aleyna Korkut: İlki başarmak gurur verici
ÖZEL | Aleyna Korkut: İlki başarmak gurur verici Türkiye’nin badmintonda tekler kategorisinde ilk Avrupa Şampiyonu unvanını 14 yaşında elde eden Aleyna Korkut, “Her sporcu gibi olimpiyat en önemli hedefim. Bu zorlu yolda daha sıkı çalışarak başarılarıma devam etmek, ülkeme daha fazla madalya kazandırmak istiyorum” dedi.
14.05.2023 Diğer
Beşiktaş'a 3 yıldız futbolcu! Dev bonservis bedeli
Beşiktaş'a 3 yıldız futbolcu! Dev bonservis bedeli Jackson Muleka’yı tamamen gözden çıkaran Beşiktaş, Premier Lig kulübünden ayrılmaya karar veren gol makinesini gündemine aldı. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak sezon sonu ayrılık kararı alan yıldız isim için girişimlere başlanacak. Öte yandan Siyah-Beyazlı takımda iki önemli yıldız konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
14.05.2023 Beşiktaş
ÖZEL - Andrea Pirlo'dan Emre Belözoğlu itirafı! Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nu övdü
ÖZEL - Andrea Pirlo'dan Emre Belözoğlu itirafı! Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nu övdü Süper Lig’in en fazla gol atan üçüncü takımı onlar… Yedikleri gollerde de dördüncü sıradalar. Daha az atsalar küme düşebilirler, daha az yeseler şampiyon olabilirlerdi. Hiçbir maçları sıkıntılı geçmiyor. Her maçta merak ve heyecan yaratarak oynuyorlar.
15.05.2023 Karagümrükspor
Napoli’de bir bayram günü! Sürpriz isim: Kim Min Jae
Napoli’de bir bayram günü! Sürpriz isim: Kim Min Jae Napoli’nin otuz üç yıl aradan sonraki ilk Scudetto’sunun kutlamalarının olduğu günde kentin sokaklarındaydım. Maradona’nın ruhuyla örselenen mistik şampiyonluk atmosferi, büyük bir spor turizmi vakasıyla karışmış vaziyette çökmüştü kentin üzerine.
14.05.2023 İtalya Serie A
Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın geleceği belli oluyor! Menajeri tarih verdi
Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın geleceği belli oluyor! Menajeri tarih verdi Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Enner Valencia, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu futbolcuya birçok Avrupa kulübü talip çıktı. 33 yaşındaki oyuncunun menajeri Valencia'nın geleceğinin belli olacağı tarihi verdi ve görüşmelerdeki son durumu paylaştı.
14.05.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yıldızı Onur Bulut, Azerbaycan'da hastaneye kaldırıldı!
Beşiktaş'ın yıldızı Onur Bulut, Azerbaycan'da hastaneye kaldırıldı! Deprem felaketi nedeniyle oluşan yaraları sarmak amacıyla Azerbaycan'ın Sabah FK takımıyla karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Onur Bulut şoku yaşandı.
14.05.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten depremzedelere mesaj! 'Onları unutmayacağımızı bir kez daha söylemiş olduk'
Şenol Güneş'ten depremzedelere mesaj! 'Onları unutmayacağımızı bir kez daha söylemiş olduk' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sabah FK ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından, “Ekonomik katkı yapmak hem de unutmamak, unutturmamak için deprem yaralarını burada güzel bir ses verdiğimizi düşünüyorum. Buradan Bakü'den Türkiye'ye, deprem bölgesine onları unutmayacağımızı bir kez daha söylemiş olduk” dedi.
14.05.2023 Beşiktaş
Anadolu Efes depremzedeler için binlerce kitap topladı
Anadolu Efes depremzedeler için binlerce kitap topladı Anadolu Efes Spor Kulübü, 2014 yılında hayata geçirdiği, Bir Kitap da Sen Getir projesi ile birlikte depremzedeler için binlerce kitap topladı.
13.05.2023 Basketbol
Anadolu Efes kendi sahasında hata yapmadı!
Anadolu Efes kendi sahasında hata yapmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında Anadolu Efes, Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Anadolu Efes 102-87 kazandı.
13.05.2023 Basketbol
Tottenham, deplasmanda Aston Villa'ya mağlup oldu
Tottenham, deplasmanda Aston Villa'ya mağlup oldu Premier Lig'in 36. haftasında Tottenham, deplasmanda Aston Villa ile kozlarını paylaştı. Kritik maçı Aston Villa 2-1'lik skorla kazandı.
Premier Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu!
Premier Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu! İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Fulham, Southampton ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fulham 2-0 kazandı ve Southampton ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.
Bayern Münih'ten Schalke 04'e yarım düzine gol
Bayern Münih'ten Schalke 04'e yarım düzine gol Bundesliga'nın 32'nci haftasında Bayern Münih, Schalke 04'ü 6-0'lık skorla mağlup etti.
13.05.2023 Almanya Bundesliga
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Yalıkavak Spor
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Yalıkavak Spor HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Kastamonu Belediyesi'ni 33-31 mağlup eden Armada Praxis Yalıkavakspor şampiyon oldu.
13.05.2023 Diğer
Anlamlı maçta 6 gol var kazanan yok!
Anlamlı maçta 6 gol var kazanan yok! Tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan özel maçta Azerbaycan temsilcisi Sabah FK ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-3'lük skorla sona erdi.
13.05.2023 Skorer Tv
Domenec Torrent'e Brezilya'dan talip çıktı!
Domenec Torrent'e Brezilya'dan talip çıktı! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir takımda görev almayan Domenec Torrent'e bir talip çıktı. Brezilya ekibi, İspanyol teknik adamın temsilcisiyle temasa geçti.
13.05.2023 Dünyadan Futbol
Anlamlı maçta 6 gol var kazanan yok!
Anlamlı maçta 6 gol var kazanan yok! Tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan özel maçta Azerbaycan temsilcisi Sabah FK ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-3'lük skorla sona erdi.
13.05.2023 Beşiktaş
Ersin Destanoğlu'ndan inanılmaz hata! Sabah FK - Beşiktaş maçına Umut Meraş damgası
Ersin Destanoğlu'ndan inanılmaz hata! Sabah FK - Beşiktaş maçına Umut Meraş damgası Süper Lig'e verilen arada Beşiktaş, Azerbaycan temsilcisi Sabah FK ile karşı karşıya geldi. Dostluk maçında Umut Meraş'ın performansı parmak ısırttı. Öte yandan siyah-beyazlılarda ikinci yarıda maça dahil olan Ersin Destanoğlu inanılmaz bir hataya imza attı.
14.05.2023 Beşiktaş
Sabah FK - Beşiktaş maçından kareler
Sabah FK - Beşiktaş maçından kareler Tüm geliri depremzedelere bağışlanan anlamlı maçta Sabah FK ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.
13.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş itiraf etti! 'Teklif gelmişti'
Beşiktaş'ta Şenol Güneş itiraf etti! 'Teklif gelmişti' Tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan özel maçta Beşiktaş, Sabah FK ile kozlarını paylaştı. Müsabaka öncesi siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'ten dikkat çeken bir itiraf geldi.
14.05.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı açıklaması! 'Tamamen karşı değilim'
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı açıklaması! 'Tamamen karşı değilim' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sabah FK ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Maç hakkında görüşlerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı yabancı kuralına da değindi.
13.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş kafilesine Bakü'de coşkulu karşılama
Beşiktaş kafilesine Bakü'de coşkulu karşılama Beşiktaş, Azerbaycan temsilcisi Sabah FK ile oynayacağı dostluk maçı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye geldi.
12.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş hedefi 12’den vurdu! Aboubakar ve Colley zirvesi
Beşiktaş hedefi 12’den vurdu! Aboubakar ve Colley zirvesi Aboubakar ve Colley başta olmak üzere devre arası yapılan transferler takıma güç kattı. Siyah-beyazlılar yeni oyuncuların enerjisiyle şampiyonluk yarışına katılırken gelecek yılın iskeletini oluşturdu.
10.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, depremzedeler için Azerbaycan'da dostluk maçı yapacak
Beşiktaş, depremzedeler için Azerbaycan'da dostluk maçı yapacak Beşiktaş, 13 Mayıs Cumartesi günü Tevfik Behramov Stadyumu’nda Azerbaycan’ın Sabah FK ekibiyle dostluk maçında karşılaşacak.
2.05.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sabah Fk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.