Sabri Çelik

Sabri Çelik

Son dakika Sabri Çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sabri Çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sabri Çelik haber sayfamızda...

Sabri Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 702 sabri çelik haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'den VAR kayıtları ve yabancı hakem açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'den VAR kayıtları ve yabancı hakem açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükekşi, VAR kayıtları ile yabancı hakem sorusuna cevap verdi.
6.06.2023 Süper Lig
Bu hakemlerle lig biter mi? 7 maddelik önemli tespit
Bu hakemlerle lig biter mi? 7 maddelik önemli tespit Süper Lig'de zorlu maratonda kritik virajlara girildi. Zirveye oynayan takımlar, maçlardan sonra hakemlerden dert yanarken, tepkilerin dozajı yükseliyor. Eski hakem ve Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, herkesin aklındaki o soruya yanıt arıyor: Bu hakemlerle bu lig biter mi?
13.04.2023 Süper Lig
MHK’da şaşırtan istifa
MHK’da şaşırtan istifa Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dün MHK Başkanı Sabri Çelik’i TFF’nin Levent’teki binasına çağırdı. Büyükekşi, Çelik’ten istifasını istedi. Bunun üzerine tüm MHK üyeleri istifasını sundu.
29.01.2023 Futbol
Volkan Demirel, 'Haaland' demişti! Bertuğ Yıldırım, Trabzonspor'u yıktı ve Süper Lig tarihine geçti
Volkan Demirel, 'Haaland' demişti! Bertuğ Yıldırım, Trabzonspor'u yıktı ve Süper Lig tarihine geçti Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığı maça damga vuran isim Bertuğ Özgür Yıldırım oldu. Volkan Demirel'in 'Haaland' dediği genç santrfor, Spor Toto Süper Lig tarihine geçti.
29.01.2023 Hatayspor
ÖZEL - MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti
ÖZEL - MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti MHK Başkanı Sabri Çelik, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı toplantının ardından istifa etti.
28.01.2023 Futbol
MHK Ocak Ayı Semineri yapıldı
MHK Ocak Ayı Semineri yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Ocak Ayı Eğitim Semineri yapıldı.
19.01.2023 Süper Lig
Özgüç Türkalp hakemliği bıraktığını açıkladı! Skorer duyurmuştu
Özgüç Türkalp hakemliği bıraktığını açıkladı! Skorer duyurmuştu Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin talepleri üzerine Sivasspor-Galatasaray maçının ardından ilk kez VAR kayıtlarını açıkladı. Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, VAR kayıtları kamuoyuna duyurulurken yaşanan süreci aktardı. Tayfun Bayındır ayrıca Sivasspor-Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Özgüç Türkalp'in sözlerini ilk kez açıkladı. Bu arada Türkalp aktif hakemlik görevini sonlandırdığını duyurdu.
5.01.2023 Süper Lig
Şansal Büyüka ile dobra dobra: 2023, bir önceki yılı aratır mı?
Şansal Büyüka ile dobra dobra: 2023, bir önceki yılı aratır mı? Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, futbolda yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken 2023'e dair beklentilerini de yazdı. Büyüka yazısında şu sözleri kullandı: "Her geçen gün, bir önceki günü, her geçen yıl, bir önceki yılı aratıyor." İşte o yazı...
1.01.2023 Futbol
Yusuf Namoğlu: VAR sisteminde yüzde 99 başarı sağlandı
Yusuf Namoğlu: VAR sisteminde yüzde 99 başarı sağlandı MHK eski Başkanı Yusuf Namoğlu, D-Smart'ta yayınlanan "Haftanın Konuğu" programında açıklamalarda bulundu.
28.12.2022 Süper Lig
Parayı öde, cezayı sil
Parayı öde, cezayı sil Türk futbolunda yeni bir döneme girilecek. Başkan ve yöneticilere verilen hak mahrumiyeti cezası; doping, müsabaka sonucunu etkileme, ayrımcılık gibi ağır suçlar dışında paraya çevrilecek. Süper Lig’de bu rakam her gün için 10 bin lira olacak.
24.12.2022 Futbol
TFF'den bir ilk! Süper Lig kulüp başkanlarının huzurunda dijital hakem ataması yapıldı
TFF'den bir ilk! Süper Lig kulüp başkanlarının huzurunda dijital hakem ataması yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin davetiyle Süper Lig Kulüp Başkanlarının huzurunda Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Bu arada Trabzonspor-Fenerbahçe maçında FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
21.12.2022 Trabzonspor
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’ Sarallar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda aralarında İlyas Saral ve Erdal Acar’ın da bulunduğu 169 kişi hakkında düzenlenen iddianamenin detayları ortaya çıktı.
11.11.2022 Gündem
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakemlerle buluştu
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakemlerle buluştu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kasım Ayı Eğitim Semineri için Riva’da bulunan Süper Lig, VAR ve FIFA kadın hakemleriyle TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
9.11.2022 Süper Lig
Bilal Meşe: Bu skandal ötesi kararlara kim engel olacak?
Bilal Meşe: Bu skandal ötesi kararlara kim engel olacak? Milliyet yazarı Bilal Meşe, Galatasaray-Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarını ve VAR protokolünü eleştirdi.
27.10.2022 Süper Lig
Kulüp başkanları ve teknik direktörler VAR odasında!
Kulüp başkanları ve teknik direktörler VAR odasında! Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliği üyelerine yönelik VAR Sistemi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. VAR sunumunun ardından bilgilendirme toplantısını takip eden kulüp başkanları, teknik direktör ve futbolcular, VAR Merkezi’nde canlı maç ve hazırlanan demolar üzerinde VAR hakemliği deneyimi yaşadı.
26.10.2022 Futbol
Çok konuşulacak sözler: Cüneyt Çakır'ı kim kaçırdı? Deneyimli hakemden acı itiraf
Çok konuşulacak sözler: Cüneyt Çakır'ı kim kaçırdı? Deneyimli hakemden acı itiraf Türk futbolunun en başarılı hakemlerinden Cüneyt Çakır sürpriz kararla kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, yeni sezon öncesi şok yaratan bu kararı değerlendirdi. Çakır'la görüşen Gökçe, deneyimli hakemin sözlerini aktardı.
10.08.2022 Süper Lig
TFF'den hakemlere zam müjdesi! ceza-ödül sistemi
TFF'den hakemlere zam müjdesi! ceza-ödül sistemi Futbolun patronu Mehmet Büyükekşi, Bolu’da dün başlayan seminerde hakemleri mutlu edecek müjdeyi verdi. TFF, beş yıldır sabit tutulan hakem ve Video Asistan Hakem ücretlerine yüzde yüzün üzerinde iyileştirme yaptı. MHK ise performansa göre ceza-ödül sistemi uygulayacak.
26.07.2022 Futbol
Sabri Çelik: Hugh Dallas ile anlaşma sağladık
Sabri Çelik: Hugh Dallas ile anlaşma sağladık MHK Başkanı Sabri Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde açıklamalarda bulundu.
25.07.2022 Süper Lig
Çok konuşulacak sözler: Fırat Aydınus'u seminere davet edin
Çok konuşulacak sözler: Fırat Aydınus'u seminere davet edin Fırat Aydınus, Türk futbolunun son yıllarda en çok konuşulan hakemlerinden biri oldu. Tam 468 maçta düdük çalan ve geçen sezon Fatih Karagümrük-Alanyaspor maçıyla hakemlik kariyerine nokta koyan Aydınus ile ilgili çok konuşulacak öneri geldi.
23.07.2022 Süper Lig
TFF Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı
TFF Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.
19.07.2022 Futbol
Hakemler Bolu’da toplanıyor
Hakemler Bolu’da toplanıyor Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig ve 1. Lig hakemlerine Bolu’da sıkı bir kamp yaptıracak.
12.07.2022 Süper Lig
TFF VE MHK'dan devrim gibi yabancı hakem kararı! Değişim programı başlıyor
TFF VE MHK'dan devrim gibi yabancı hakem kararı! Değişim programı başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA ile koordine olarak Avrupa’nın önemli ligleriyle hakem değişim programı başlatılacağını açıkladı. Türk hakemler, Türkiye dışında görev yapacak, yabancı hakemler de Türkiye liglerinde düdük çalacak.
9.07.2022 Süper Lig
TFF yeni MHK Başkanı ve üyelerini resmen açıkladı
TFF yeni MHK Başkanı ve üyelerini resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Sabri Çelik'i seçti.
8.07.2022 Futbol
TFF Danışmanı Elleray'in Türk Hakemlik Sistemi'ne ilişkin raporu açıklandı
TFF Danışmanı Elleray'in Türk Hakemlik Sistemi'ne ilişkin raporu açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Türk Futbol Hakemlik Sistemi çalışmaları kapsamında danışman olarak anlaştığı dünya hakemliğinin en önemli isimlerinden birisi olan David Elleray, bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü raporunu sundu.
24.05.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sabri Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.