Düzenli kesimle iyileşmeye başlıyor! Bu hatayı yapmayın, kırıkları onarın
Düzenli kesimle iyileşmeye başlıyor! Bu hatayı yapmayın, kırıkları onarın Kırık saç uçları her zaman sıkıntılıdır. Hepimiz sağlıklı saç alışkanlıklarını benimsemekten yana olsak da, öncelikle yanlış yapıyor olabileceğiniz birkaç şeyin aslında kırık uçlarınızı daha da kötüleştirdiğinin farkına varmalısınız. Kırık uçlarınızı daha da kötüleştiren 5 şey ve bunları düzeltebileceğiniz basit ipuçları haberimizde.
8.03.2024 Saç Bakımı
Saç yıpranmasının sebebi yastığınız olabilir!
Saç yıpranmasının sebebi yastığınız olabilir! İpeksi saçlar için denemediğiniz maske ve bakım kürü kalmadıysa sebep yastık seçiminiz olabilir.
2.01.2014 Saç Bakımı
Jennifer Aniston’un saç kırıklarına önerisi!
Jennifer Aniston’un saç kırıklarına önerisi! Saç kırıkları en çok karşılaştığımız sorunlardan biridir. Peki, bu sorunla başa çıkmanın bir yolu var mıdır?
6.03.2013 Saç Bakımı
Saçlarınızı dökülüyorsa...
Saçlarınızı dökülüyorsa... Saçlarınız dökülüyor, kırılıyor ve mat görünüyorsa, tırnaklarınız kırılıyor ve burnunuzun etrafında egzama oluyorsa nedeni biotin vitamini eksikliği olabilir!
31.07.2012 Estetik
Saç kırıkları nasıl önlenir?
Saç kırıkları nasıl önlenir? Sürekli göz önünde olan, havadan, tozdan ve yorgunluktan etkilenen saçlarınızdaki kırıkları azaltabilmeniz için basit püf noktaları!
11.02.2016 Saç Bakımı