Saç Modelleri

Saç Modelleri

Son dakika saç modelleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saç modelleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saç modelleri haber sayfamızda...

Saç Modelleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 saç modelleri haberi bulunmuştur.
Soğan suyundan gelen mucize! Şakaklardaki dökülmeye birebir, üstelik doğal
Soğan suyundan gelen mucize! Şakaklardaki dökülmeye birebir, üstelik doğal Özellikle kadınların karşılaştığı çok yaygın bir saç sorunu, şakak çevresindeki saçların dökülmesidir. Bu sorunla uğraşırken saçlarınızı topuz veya at kuyruğu yapmak gibi basit saç modelleri endişe konusu haline geliyor. Ancak şakaklardaki saç dökülmesiyle baş etmek sandığınız kadar zor değil. Bazı basit çözümler haberimizde.
3.04.2024 Saç Bakımı
Saçları canlandırmanın etkili yolu! Her yıkamadan sonra kullanın
Saçları canlandırmanın etkili yolu! Her yıkamadan sonra kullanın Kalın, parlak saçlar her kadının hayalidir. Ancak çoğu kadın erken yaşlardan itibaren saçlarının incelmesi ve dökülmesiyle karşı karşıya kalır. Buna neyin sebep olduğunu hiç merak ettiniz mi? Kötü beslenmeden, sıkı saç modelleri ile saçınızı toplamaya kadar pek çok neden saçların incelmesine, seyrekleşmesine yol açabilir. Saçınızın durumunu iyileştirmek için, ince, seyrek ve cansız saçlarla mücadele etmenin en iyi yollarından bazıları haberimizde.
1.04.2024 Saç Bakımı
Işın Karaca, saçlarını kızına kazıttı
Işın Karaca, saçlarını kızına kazıttı Alopeci Universal hastalığıyla mücadele eden Işın Karaca, saçlarını kızı Mia'ya kazıttığı anları yayımladı. Karaca, "Saçlarımı çekip elimde kalacağına Mia hepsini kesti" dedi.
11.02.2024 Cadde
Seren Serengil'den Seda Sayan’a ‘taklit’ suçlaması!
Seren Serengil'den Seda Sayan’a ‘taklit’ suçlaması! Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.
26.01.2024 Cadde
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat 2024’ü Milliyet Sanatla karşılıyoruz! Türkiye’nin en köklü kültür sanat dergisi yeni yılın ilk sayısıyla okuru tiyatrodan edebiyata, plastik sanatlardan sinemaya sanatın nabzını tutmaya çağırıyor.
3.01.2024 Kültür Sanat
2024 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri
2024 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri Herkes erkeklerin saç stiline verdiği önemi bilir. Kadınlar saçları için çalışırken erkekler de saç stilleri ve modellerine en az kadınlar kadar dikkat ederler. Peki, hangi erkek saç modelleri tercih edilir? Sizin için erkek saç modelleri hakkında merak edilenleri ve farklı erkek saç modellerini derledik.
2.01.2024 Moda
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri Erkekler tarafından sıklıkla kullanılan uzun saç modelleri, oldukça dikkat çekicidir. Uzun saçlar için yapılacak olan birçok model mevcut olmakla birlikte erkekler farklı stilleri tercih etmektedir. Uzun saç modellerini deneyebilmek için saçları biraz uzatmak gerekmektedir. Peki, 2024 erkek uzun saç kesim modelleri nelerdir? Düz ve kıvırcık saçlar için dalgalı, bağlamalı, topuz saç modelleri nelerdir? İşte, bilinmesi gerekenler.
2.01.2024 Moda
2024 Kadın Saç Modelleri Ve İsimleri (Kısa & Uzun) - En Trend Saç Kesim Stilleri
2024 Kadın Saç Modelleri Ve İsimleri (Kısa & Uzun) - En Trend Saç Kesim Stilleri 2024 yılının saç modasına hazır mısınız? Yeni saç stilleriyle dolu 2024 yılı moda ve saç stilleri ile sizleri şaşırtmaya devam edecektir. Saç kesimleri ve saç modelleri hakkında sizleri şaşırtacak birçok değişik tarz bulunmaktadır. 2024'de saç kesimleri konusunda biraz cesur olmanız gerekiyor. Farklı saç modelleri denemeye hazır olmalısınız. Sizler için saç modelleri hakkında merak edilenleri derledik.
1.01.2024 Moda
2024 Topuz Saç Modelleri - Günlük, Yapımı Kolay, 2024'ün En Trend Topuz Modelleri
2024 Topuz Saç Modelleri - Günlük, Yapımı Kolay, 2024'ün En Trend Topuz Modelleri Topuz deyip geçmemek lazım, kimi topuzlar saatlerce uğraşılıp yapılan saç modellerine oranla daha güzel durmaktadır. Göz alıcı topuz modellerini kullanacak olanlar, ufak ayrıntılara dikkat etmelidir. Peki, 2024 topuz saç modelleri hangileridir? Günlük, yapımı kolay, 2024'ün en trend topuz modelleri hangileridir? Merak edilenler modelleri sizler için derledik.
1.01.2024 Moda
2024 Örgü Saç Modelleri - Kadınlar İçin Birbirinden Şık, Basit Yapılabilen Örgülü Saç Modelleri
2024 Örgü Saç Modelleri - Kadınlar İçin Birbirinden Şık, Basit Yapılabilen Örgülü Saç Modelleri Günümüzde örgü modelleri çok çeşitlenmekle birlikte son derece popülerdir. Farklı ve havalı örgü modelleri ile tüm bakışları üzerinde toplamak mümkündür. Klasik örgü modelleri yerine daha farklı örgü modelleri tercih edilmektedir. Peki, 2024 örgü saç modelleri nelerdir Kadınlar için birbirinden şık, basit yapılabilen örgülü saç modelleri hangileridir? İşte, detaylar.
1.01.2024 Moda
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli Saçlarınız ısıyla şekil vermekten yorulmuş ve yıpranmış olabilir. O halde saçlarınızı ısısız şekillendirebileceğiniz modellere başlamanın tam zamanı. Aşırı sıcaktan kaynaklanan saç hasarlarına son vermek için evinizdeki birkaç eşyayı kullanmak yeterli. Hem paradan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ısısız saç şekillendirme yöntemleri haberimizde.
18.12.2023 Saç Bakımı
Bu saç modelinin modası hiç geçmedi! Yüz hatlarını ortaya çıkarıyor
Bu saç modelinin modası hiç geçmedi! Yüz hatlarını ortaya çıkarıyor En yeni saç modeli trendlerinin çoğu zaman içinde değişiyor ve modası geçiyor. Bazı saç modelleri şu anda moda olsa da, birkaç sezon sonra eskiyor. Böylesi bir durumla karşılaşmamak için daha zamansız bir saç modeli tercih edebilirsiniz.
15.12.2023 Saç Bakımı
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Yanlışlıkla televizyon sunucusunu vurdu! Yıllardır çözülemeyen sır
Yanlışlıkla televizyon sunucusunu vurdu! Yıllardır çözülemeyen sır Evinden çıkarken şık giyimli biri tarafından pusuya düşürüldü. BBC'nin ünlü sunucusu olay yerinde hayatını kaybederken korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
26.09.2023 Dünya
Işın Karaca 'kanser değilim' diyerek paylaştı: Saklamak artık zor gelmeye başladı
Işın Karaca 'kanser değilim' diyerek paylaştı: Saklamak artık zor gelmeye başladı Ünlü sanatçı Işın Karaca Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Saklamak artık daha zor gelmeye başladı' diyerek ' Hastalığımın adı Alopeci Universal (AU) Kısaca saç kıranın son evresi...' açıklamasında bulundu.
8.07.2023 Cadde
Yılın en iddialı saç renkleri, kesimleri ve modelleri! İşte 2022 saç trendleri
Yılın en iddialı saç renkleri, kesimleri ve modelleri! İşte 2022 saç trendleri 2022 yılının dörtte birlik kısmını tamamlarken bazı trendler çoktan yerine oturdu bile. Saçlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız şimdi tam sırası. 2022 saçların geri planda olduğu yıllardan biri değil. Tam aksine, imza saç görünümlerinin yılı. Peki 2022 yılında hangi saç trendleri öne çıkıyor? Sizin için 2022'nin en trend saç renkleri, saç kesimleri ve saç modellerini bir araya getirdik.
8.06.2022 Saç Bakımı
Saçları yaza hazırlayın
Saçları yaza hazırlayın Mevsimlerin en sevileni yazın geldiği şu günlerde saç stilisti İbrahim Zengin’den bakım sırlarını dinledik.
22.05.2022 Pazar
Futbol sanatının kalemi kramponlar
Futbol sanatının kalemi kramponlar Futbolcuların giydiği giysiler, saç modelleri, kullandıkları markalar bu gün bir pazarlama makinasının önemli parçaları. Ancak bir dönem futbolcuların tek farklılık yarattığı alan kullandıkları kramponlarıydı...
19.12.2021 Gündem
Yılın en havalı saç kesimi: Shag
Yılın en havalı saç kesimi: Shag 70'lerde popülerlik kazanan shag saç kesimi 90'larda Jennifer Aniston'ın Friends dizisindeki Rachel karakteriyle, 2000'lerde ise Meg Ryan ile geri dönüş yapmıştı. 2020'de yeniden popülerlik kazanması için pandemi dönemini suçlayabilirsiniz. Bu çabasız saç kesimi, çok fazla bakım gerektirmediği için geçtiğimiz bir yılda yaygın bir şekilde tercih edildi. Hatta pek çok kişi uzun zamandır içinden gelen kâkül kestirme dürtüsüne shag kesim ile bir şans verdi. Shag saç kesimi tam olarak nedir, size uygun bir versiyonu var mı diye merak ediyorsanız okumaya devam edin! - PEMBENAR ÖZEL
13.08.2021 Saç Bakımı
Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mıdır, Zararlı Mıdır?
Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mıdır, Zararlı Mıdır? Kadınlar çoğu zaman saçlarında değişiklikler yapmak isteyebilirler. Özellikle de son yıllarda farklı saç modelleri ön plana çıkmaktadır. Afro dalgası ise herkes tarafından çok merak ediliyor. Afro dalgası nasıl yapılır? Afro dalgası kalıcı mıdır, zararlı mıdır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
14.06.2021 Saç Bakımı
Küllü Cila Nasıl Yapılır? Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır?
Küllü Cila Nasıl Yapılır? Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır? Son dönemlerde özellikte küllü sarı saç modelleri oldukça popüler hale geldi. Üstelik bunu bireysel olarak evde kolayca hazırlamak mümkündür. Peki küllü cila nasıl yapılır? Saç küllü sarı renge nasıl boyanır? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
8.06.2021 Yaşam
Balıksırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? Kolay Balıksırtı Örgü Yapma Yöntemleri...
Balıksırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? Kolay Balıksırtı Örgü Yapma Yöntemleri... Hanımlar güzel görünmek adına birçok yöntemlere başvurmaktadır. Bu yöntemler arasında en dikkat çeken saç şekillendirmeleri olmaktadır. Bu yüzden saçlar hanımların özel ilgi alanına girmektedir. Saç bakım ve güzellik konularında hassasiyet gösterirler. Bu sebepten saç bakımına ait birçok bakım yöntemi ve saç modellerine ait birçok model türleri bulunmaktadır. Bu saç modelleri arasında balıksırtı saç modeli ön planda bulunmaktadır. Peki, bu model nasıl yapılmaktadır? Hanımlar neden balıksırtı saç modelini araştırmaktadır? Bu saç modelini yaparken hangi yöntemler uygulanmalıdır? İşte, balıksırtı saç modeli hakkında merak edilen yöntemler.
27.05.2021 Saç Bakımı
Kuzey Kore, Batılı saç traşı ve dar kot pantolonları yasakladı
Kuzey Kore, Batılı saç traşı ve dar kot pantolonları yasakladı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, "kapitalist yaşam tarzını" yansıtan saç modellerini ve dar kot pantolon giyilmesini yasakladı.
27.05.2021 Dünya
Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır? Afrika Örgüsü Ne İle Yapılır, Kaç Ay Kullanılır?
Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır? Afrika Örgüsü Ne İle Yapılır, Kaç Ay Kullanılır? Afrika örgüsü, şıklığı ve kullanım kolaylığı sebebi ile günümüzde sıklıkla kullanılan saç modelleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple Afrika örgüsünün nasıl yapıldığı ve fiyatı merak edilmektedir. Afrika örgüsü nasıl yapılır? Afrika örgüsü ne ile yapılır, kaç ay kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Saç Modelleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.