Genç yaşta saçları beyazlatan 6 neden! Önlemek mümkünmüş, sırrı burada saklı
Genç yaşta saçları beyazlatan 6 neden! Önlemek mümkünmüş, sırrı burada saklı Yaşlanmanın görünür belirtilerinden biri olarak kabul edilen saç beyazlaması bazen çok erken yaşlarda ortaya çıkabilir. Ancak bu, ilk etapta görsel olarak rahatsız edici olsa da altta yatan başka bir sorunun işareti de olabilir! Genç yaşta saçlarınızı beyazlatan nedenleri ve önlemek için yapmanız gerekenleri öğrenmeye ne dersiniz?
2.11.2023 Genel Sağlık
‘Genetiktir’ deyip geçmeyin… Saçlarınız beyazlıyorsa vücudunuz sinyal veriyor olabilir! Saç beyazlamasına bunlar neden oluyor
‘Genetiktir’ deyip geçmeyin… Saçlarınız beyazlıyorsa vücudunuz sinyal veriyor olabilir! Saç beyazlamasına bunlar neden oluyor Saçlar, insanların en değerli aksesuarıdır. Ancak kimi zaman beklenmedik zamanda beyazlayarak can sıkıcı görüntülere sebep olabilmektedir. Saçların olağan beyazlaması ileri yaşlarda normal kabul edilmektedir. Fakat erken beyazlayan saçlar kişinin yaşam kalitesiniz olumsuz etkilemektedir. Erken yaşta saçlarınız beyazladıysa sebepleri bunlar olabilir. Az bilinen sebepler hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
4.08.2023 Saç Bakımı
Beyaz saçları yok edip yeniden çıkmasını önleyecek 9 doğal çözüm
Beyaz saçları yok edip yeniden çıkmasını önleyecek 9 doğal çözüm Çaylardan vitaminlere saçlarınızın beyazlamasını önleyebilecek hatta beyazlayan saçlarınızı eski haline döndürecek birçok doğal bakım ve beslenme şekli var. Saç ürünlerinin çoğu zararlı kimyasallarla dolu olabileceğinden pek çok kişi artık daha doğal çözümlere yöneliyor. Doğru vitamin ve besinleri yeterince aldığınızdan emin olmak, kendinizi erken saç beyazlamasından korumak için harika bir başlangıç olabilir. İşte evinizde de rahatlıkla uygulayarak beyaz saçlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak en doğal yollar…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
16.09.2021 Saç Bakımı
Saçlar neden beyazlar?
Saçlar neden beyazlar? Yaş ilerledikçe insanların sıklıkla karşılaştığı durumlardan birisi de saç beyazlaması. Tabii bazı insanların genç yaşta beyazlayanları da var. Peki, hiç düşündünüz mü saçlar neden beyazlar? Hayır, bir tane beyaz saç kopardığımız için değil tabii ki. Biz merak ettik ve 'saçlar neden beyazlar' durumuna Molatik olduk.
24.02.2021 Hayat
Saç neden beyazlar? Saç beyazlamasının nedenleri nelerdir?
Saç neden beyazlar? Saç beyazlamasının nedenleri nelerdir? Saç beyazlaması birçok faktör nedeniyle gerçekleşebilir. Saç beyazlamasına ilişkin son yıllarda artan vakalar nedeniyle vatandaşların bu yöndeki araştırmaları da devam ediyor. Peki saç beyazlamasının nedenleri nelerdir?
28.12.2018 Sağlık
Saçların beyazlamasıyla ilgili doğru bilinen yanlışlar
Saçların beyazlamasıyla ilgili doğru bilinen yanlışlar Saçların beyazlamasıyla alakalı halk arasında çeşitli inanışlar vardır. Bu inanışlar nelerdir? Ne kadar doğrudur diye merak ediyorsanız işte cevabı…
4.04.2017 Saç Bakımı
Saçlarımız neden grileşir ve beyazlar?
Saçlarımız neden grileşir ve beyazlar? Siz de günden güne saçlarınızdaki beyazların arttığını fark ediyor musunuz? Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.İlhan Serdaroğlu konu ile ilgili bilgiler verdi.
7.01.2015 Saç Bakımı