Sacit Ali Eren

Sacit Ali Eren

Son dakika Sacit Ali Eren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sacit Ali Eren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sacit Ali Eren haber sayfamızda...

Sacit Ali Eren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 sacit ali eren haberi bulunmuştur.
Giresunspor'da Nahid Yamak yeniden başkan
Giresunspor'da Nahid Yamak yeniden başkan Karadeniz kulübünün bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Nahid Yamak seçildi.
10.09.2023 1.Lig
Giresunspor’da Hakan Karaahmet yeniden başkan seçildi
Giresunspor’da Hakan Karaahmet yeniden başkan seçildi Giresunspor'da yapılan Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Hakan Karaahmet yeniden başkanlığa seçildi.
8.06.2022 Giresunspor
Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı
Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı TFF 1'inci Lig ekiplerinden Giresunsporda olağanüstü kongre kararı alındı.
6.07.2020 1.Lig
Bakan Kasapoğlu: En önemli önceliğimizin üretmek
Bakan Kasapoğlu: En önemli önceliğimizin üretmek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, alt lig temsilcileri ile yapılacak görüşme öncesinde açıklamalarda bulundu -
1.07.2020 1.Lig
Eren: "43 yıldır beklediğimiz bir Süper Lig  var"
Eren: "43 yıldır beklediğimiz bir Süper Lig var"  TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Sacit Ali Eren, "43 yıldır beklediğimiz bir Süper Lig var, takımımız iyi bir ivme yakaladı, stat seneye açılıyor, artık herkesin bu işi bir ucundan tutması gerekiyor." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Sacit Ali Eren'den destek çağrısı
Sacit Ali Eren'den destek çağrısı TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, 43 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirmek istediklerini, bu bağlamda kenetlenmeleri gerektiğini belirtti.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika | Beşiktaş, Muhayer Oktay'ı Giresunspor'a kiraladı!
Son dakika | Beşiktaş, Muhayer Oktay'ı Giresunspor'a kiraladı! Beşiktaş, genç oyuncusu Muhayer Oktay'ı sezon sonuna kadar Giresunspor'a kiraladığını açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Giresunspor'da gözler Altınordu maçına çevrildi
Giresunspor'da gözler Altınordu maçına çevrildi TFF 1. Lig'in 16. haftasında 23 Aralık Pazartesi günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, "Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Sacit Ali Eren'den 'yüksek irtifa' mesajı
Sacit Ali Eren'den 'yüksek irtifa' mesajı TFF 1. Lig'in 14. haftasında konuk oldukları Bursaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Giresunspor’da yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, yaptığı değerlendirmede, "En baştan beri kullandığım kelime 'Ben takımıma güveniyorum' oldu. İnşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz ama iddialı konuşmak için erken" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor Başkanı Eren'e 45 gün hak mahrumiyeti
Giresunspor Başkanı Eren'e 45 gün hak mahrumiyeti TFF 1.ligin 13 haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği Adana Demirspor maçının ardından hakeme tepki gösteren Yeşil-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
1.07.2020 1.Lig
PFDK'den 5 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'den 5 Süper Lig kulübüne para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'den 5 kulübe para cezası verdi.
1.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. 
1.07.2020 Süper Lig
Ali Eren: Sadece 1 galibiyete ihtiyacımız var
Ali Eren: Sadece 1 galibiyete ihtiyacımız var TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Sacit Ali Eren, ligde toparlanmaları için sadece bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da Hakan Kutlu imzaladı
Giresunspor'da Hakan Kutlu imzaladı TFF 1. Lig ekibi Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Hakan Kutlu, 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da teknik direktör Sözeri ile yollar ayrıldı
Giresunspor'da teknik direktör Sözeri ile yollar ayrıldı TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, teknik direktör Erkan Sözeri ile karşılıklı olarak yolları ayırdıklarını bildirdi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da Erkan Sözeri'den istifa kararı
Giresunspor'da Erkan Sözeri'den istifa kararı TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Giresunspor'a nasıl çok zor dönemde katkı sunduysam, şimdi de maddi, manevi hiçbir beklentim olmadan bırakarak katkı sunmak istiyorum." dedi.
1.07.2020 1.Lig
PFDK'den 6 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'den 6 Süper Lig kulübüne para cezası TFF, maçlarda yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve İstikbal Mobilya Kayserispor'un para cezasına çarptırıldığı belirtildi. 
30.06.2020 Galatasaray
Başkan Eren'den taraftarlara ilk maç daveti
Başkan Eren'den taraftarlara ilk maç daveti TFF 1. Lig'in ilk haftasında yarın sahasında Menemenspor'u ağırlayacak Giresunspor'da, kulüp başkanı Sacit Ali Eren, rakipleri karşısında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Çotanak Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı
Çotanak Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı Giresun'da inşa edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 80 oranında tamamlandığı bildirildi.
1.07.2020 1.Lig
Özgür Can ve Mehmet Güven Giresunspor'da
Özgür Can ve Mehmet Güven Giresunspor'da Yeşil-beyazlılar, Özgür Can Özcan ve Mehmet Güven'i kadrosuna kattı.
14.07.2019 Skorer
Giresunspor, Ahmet İlhan Özek ve Bekir Yılmaz'ı transfer etti
Giresunspor, Ahmet İlhan Özek ve Bekir Yılmaz'ı transfer etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 31 yaşındaki futbolcular Ahmet İlhan Özek ve Bekir Yılmaz'ı kadrosuna kattı.
1.07.2020 1.Lig
Uğur Akdemir'den Giresunspor'a 1 yıllık imza
Uğur Akdemir'den Giresunspor'a 1 yıllık imza Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, stoper Uğur Akdemir'i 1 yıllık anlaşma sağlayarak kadrosuna kattı.
1.07.2020 1.Lig
Brezilyalı kaleci Facchini Giresunspor'da
Brezilyalı kaleci Facchini Giresunspor'da Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yeni sezon öncesi transferlerine devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım, bu bağlamda kaleci Andriano Facchini'yi renklerine bağladı.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da başkanlığa Sacit Ali Eren, yeniden seçildi
Giresunspor'da başkanlığa Sacit Ali Eren, yeniden seçildi Giresunspor'un kulüp başkanlığına Sacit Ali Eren, yeniden seçildi.
1.07.2020 1.Lig
Sacit Ali Eren: "İyi bir sezon geçirmek hedefimiz"
Sacit Ali Eren: "İyi bir sezon geçirmek hedefimiz" Giresunspor'da, kulüp başkanı Sacit Ali Eren, camianın birlik ve beraberliğiyle iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sacit Ali Eren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.