Aşıklar tepesi Montmartre
Aşıklar tepesi Montmartre Montmartre, Paris'in en ünlü noktalarından biri. Geniş bir düzlük üzerine kurulu Paris'in en yüksek noktalarından biri olan Montmartre, 19. yüzyılın sonlarında emperesyonist ressamların, edebiyatçıların ve bohemlerin uğrak yeri olmaya başladı. Sacre Coeur Bazilikası'na da ev sahipliği yapan Montmaartre, günümüzde sokak ressamları, sokak müzisyenleri ve turistleriyle Paris'in en renkli yeri.
29.10.2019 Tatil
Paris'te gidilmesi gereken 16 yer
Paris'te gidilmesi gereken 16 yer Paris, uzun süredir dünyanın en çok ziyaret edilen kenti olma unvanına sahip. Sanatın ve romantizm başkenti olarak kabul edilen Paris'in müzeleri, kafeleri ve giyim mağazaları turistlerin kuşkusuz en çok ilgi gösterdiği yerler. İşte bu özel kente gidince mutlaka görmeniz gereken yerler...
19.07.2019 Tatil
Paris'ten kar manzaraları
Paris'ten kar manzaraları Dünyanın en çok turist çeken kentlerinden biri olan Paris, iki gündür yağan karın etkisiyle beyaza büründü. Başta Eiffel Kulesi'nin de bulunduğu Champ de Mars ve Sacre Coeur gibi turistik bölgelerde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
23.01.2019 Tatil
Paris seyahatinde mutlaka görülmesi gereken yerler
Paris seyahatinde mutlaka görülmesi gereken yerler Paris, dünyanın kuşkusuz en çok tanınan kenti. Şöhreti Fransa'nın da üstüne çıkan Paris, pek çok yönüyle insanları cezbediyor. İşte Paris seyahatinde mutlaka görülmesi gereken yerler.
23.10.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri