Şadan Kalkavan

Şadan Kalkavan

Son dakika şadan kalkavan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şadan kalkavan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şadan kalkavan haber sayfamızda...

Şadan Kalkavan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 308 şadan kalkavan haberi bulunmuştur.
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve iş insanı Vefa Küçük, D-Smart’ta Bol’ca Futbol Özel programının konuğu oldu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.03.2022 Fenerbahçe
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Serdar Aziz ve Gustavo limit için ücretini düşürdü"
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Serdar Aziz ve Gustavo limit için ücretini düşürdü" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, D-Smart canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, Fenerbahçe'nin transfer limitiyle ilgili olarak "Fenerbahçe, harcama limitini açabilmek için Serdar Aziz ve Luiz Gustavo'nun ücretini düşürdü." dedi.
28.01.2021 Fenerbahçe
Nihat Özdemir'den yabancı sınırı açıklaması
Nihat Özdemir'den yabancı sınırı açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, hakemlerin geçtiğimiz 11 haftadaki performansına 10 üzerinden 7 puan verdiğini belirterek, yabancı sayısı konusunda da bazı kriterler getirileceğini ifade etti.
1.07.2020 Milli Takım
Bir devir kapandı!
Bir devir kapandı! 1998 yılında göreve başlayan ve 20 yıl boyunca tam 12 seçim kazanan Aziz Yıldırım, Ali Koç karşısında hüsrana uğradı. Ancak Yıldırım arkasında unutulmayacak büyük hizmetler bıraktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Tarihi seçim
Tarihi seçim Fenerbahçe Olağan Genel kurulu bugün başlayacak, Aziz Yıldırım ile Ali Koç üyelerin huzuruna çıkacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın 13. kongre heyecanı
Aziz Yıldırım'ın 13. kongre heyecanı Fenerbahçe Kulübüne ilk kez 15 Şubat 1998'de başkan seçilen Yıldırım, 20 yılı aşkın sürede başkan adayı olduğu 12 genel kurulda da koltuğu bırakmadı. 12 seçimli genel kurulun 7'sinde tek aday olan Yıldırım, 5'inde ise Vefa Küçük (iki kez), Şadan Kalkavan, Mehmet Ali Aydınlar ve Hulusi Belgü'yü geçerek kongre kazandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
1998 ruhuyla!
1998 ruhuyla! Başkan Aziz Yıldırım bugün adaylığını resmen açıklıyor. 1998’de Vefa Küçük’ü 1 oy farkla yendiği kongrenin başlangıcını da Çırağan’da veren Yıldırım, 20 yılda 13. kez yarışa giriyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, 17 yılda 93 yönetici ile çalıştı
Aziz Yıldırım, 17 yılda 93 yönetici ile çalıştı Fenerbahçe Kulübü'nde hafta sonu yapılacak seçimli olağan genel kurulda 12. kez başkan adayı olan Aziz Yıldırım, 17 yılı aşkın görev süresi içinde 93 farklı yöneticiyle çalıştı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım iki kez istifa etti ve...
Aziz Yıldırım iki kez istifa etti ve... Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonu yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 12. kongresini geçirecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kalkavan: Maçı stresli bitirdik
Kalkavan: Maçı stresli bitirdik Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, taraftarlarının 90 dakika aralıksız desteğiyle iyi bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
23.07.2020 Rizespor
Çaykur Rizespor - Sivasspor: 2-1
Çaykur Rizespor - Sivasspor: 2-1 Süleyman Seba Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Çaykur Rizespor puan tablosundan Sivasspor'u geçerek Yiğidolar'ı ateşe attı.
Kalkavan'a son veda
Kalkavan'a son veda Fenerbahçe Kulübü'nün 76 yaşında vefat eden eski yöneticisi Şadan Kalkavan toprağa verildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yıldırım Ankara’da
Yıldırım Ankara’da Başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gece hastalandığı bildirildi. Son 2-3 haftadır kendini iyi hissetmeyen Yıldırım’ın, Fenerbahçe Grundig - Vakıfbank maçını izledikten sonra evinde ateşlendiği belirtildi.
30.06.2020 Galatasaray
'Çıkışta kızgın olmaları doğal'
'Çıkışta kızgın olmaları doğal' Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 kazandıkları Balıkesirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
14.03.2015 BursaSpor
Şadan Kalkavan'a Dereağzı'nda tören...
Şadan Kalkavan'a Dereağzı'nda tören... Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, bugün sabah saatlerinde Dereağzı Tesisleri’nde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.
13.03.2015 Futbol
Aziz Yıldırım apar topar Ankara'ya gitti
Aziz Yıldırım apar topar Ankara'ya gitti Dün akşam rahatsızlanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün apar topar Ankara'ya gitti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Çaykur Rizespor, ikili averajı korumak istiyor!
Çaykur Rizespor, ikili averajı korumak istiyor! Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, yarın sahasında Medicana Sivasspor karşısında galip gelerek lig sonunda ikili averajı ellerinde bulundurmak ve puan cetvelinde üst basamağa çıkmak istediklerini söyledi.
23.07.2020 Rizespor
Şadan Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı...
Şadan Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı... Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, bugün sabah saatlerinde Dereağzı Tesisleri’nde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Şadan Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı...
Şadan Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı... Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, bugün sabah saatlerinde Dereağzı Tesisleri’nde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin tribünü çöktü
Fenerbahçe'nin tribünü çöktü PFDK, Galatasaray derbisindeki küfürlü tezahüratlar nedeniyle sarı-lacivertli ekibe tribün kapatma cezası verdi. Beşiktaş derbisinde hem Okul Açık, hem de Migros tribünlerine seyirci alınmayacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Şadan Kalkavan için tören...
Fenerbahçe'den Şadan Kalkavan için tören... Vefat eden Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan için yarın kulübün Dereağzı'ndaki tesislerinde tören düzenlenecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Mehmet Özdilek Beşiktaş maçının şifresini verdi
Mehmet Özdilek Beşiktaş maçının şifresini verdi Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı için "Beşiktaş maçında inançla, sabırla, telaşsız ve sakince puan veya puanlar alabiliriz. Rakibimizin de, bizim de farklı hedeflerimiz var" dedi.
1.07.2020 Futbol
Türk denizciliği ve sporunun acı günü
Türk denizciliği ve sporunun acı günü Türk denizciliğinin duayen isimlerinden Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan (76) dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. İş dünyasının yanı sıra spor camiasının da önde gelen isimlerinden olan Kalkavan Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticileri ve eski başkan adaylarındandı.
11.03.2015 Siyaset
Eski dosta gözyaşı
Eski dosta gözyaşı Şadan Kalkavan'ın hayattaki en yakın arkadaşlarından biri olan Selim Soydan gözyaşlarını tutamadı
11.03.2015 Gündem
Şadan Kalkavan vefat etti!
Şadan Kalkavan vefat etti! Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan vefat etti. Kalkavan'ın cenazesi cuma günü Ataşahir Mimar Sinan Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası toprağa verilecek.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şadan Kalkavan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.