Şeyma Subaşı'nın kitabına soruşturma
Şeyma Subaşı'nın kitabına soruşturma Şeyma Subaşı'nın hikayesini anlatan Sadece Şeyma kitabını okuyan bir okur savcılığa şikayette bulundu. Suç duyurusunda, "Kitapta cilt ve güzellik için tuz ruhu öneriliyor" denildi. Savcılıkta bir saat ifade veren Subaşı, "Yayınevi asitleri karıştırmış" diye konuştu.
5.09.2019 Cadde
Şeyma Subaşı'nın imza günü taleplerine şaşırmak için çok geç
Şeyma Subaşı'nın imza günü taleplerine şaşırmak için çok geç Şeyma Subaşı'nın çok alay edilen kitabı 'Sadece Şeyma' büyük ilgi görüyor. İmzalatmak için sıraya girenler, ağlayarak Şeyma'ya sarılanlar var. Bu kitleyi de özellikle genç kızlar oluşturuyor. Demek ki her 'girl' satıcının bir 'girl' alıcısı var. Şeyma Subaşı imza günleri için 40 bin lira bütçe, ulaşım için özel araç, kulis ve 1 saati aşmayacak süre talep ediyor.
29.07.2019 Ünlüler
Şeyma Subaşı'nın kitabı 'Sadece Şeyma'ya neden aşırı tepkiliyiz?
Şeyma Subaşı'nın kitabı 'Sadece Şeyma'ya neden aşırı tepkiliyiz? Son yılların en konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı, bu aralar 'Sadece Şeyma' adlı kitabıyla gündemde. Kitap, tam da tahmin edildiği gibi olay olmayı başardı. Peki bu tepkimizin altında gerçekten ne yatıyor?
24.06.2019 Geyik