Japonya Lig Kupası maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi
Japonya Lig Kupası maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi Japonya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Sagan Tosu'nun teknik ekibinde yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının ardından takımın Sanfrecce Hiroshima ile yapacağı Lig Kupası karşılaşması ertelendi.
12.08.2020 Dünyadan Futbol
Fernando Torres gol hasretini bitirdi  Sagan Tosu kazandı!
Fernando Torres gol hasretini bitirdi Sagan Tosu kazandı! Kariyerini Japonya'nın Sagan Tosu takımında sürdüren Fernando Torres, takımının Vegalta Sendai 3-2 yendiği maçta 2. golü attı. Torres bu golle Sagan Tosu ile çıktığı 13. maçında 2. golünü attı.
21.10.2018 Futbol
Fernando Torres golü kaçırınca Japon taraftarlar çıldırdı!
Fernando Torres golü kaçırınca Japon taraftarlar çıldırdı! Atletico Madrid'ten Japonya'nın Sagan Tosu takımına transfer olan Fernando Torres, takımının Nagoya'ya 3-0 yenildiği maçta, gelişen atakta yaptığı kötü vuruşla Japon taraftarları çıldırttı.
20.08.2018 Futbol
Lukas Podolski'nin pası Vissel Kobe'yi ipten aldı!
Lukas Podolski'nin pası Vissel Kobe'yi ipten aldı! Sagan Tosu deplasmanına çıkan Vissel Kobe, mücadeleyi 87. dakikaya kadar 0-1 geride götürdü. Galatasaray'ın eski yıldızı Lucas Podolski maçın son bölümünde ceza sahasına doğru gönderdiği topla tehlikeli bir pozisyon oluşturdu.Pozisyonun devamında ceza sahası dışından Mike Havenaar'ın yaptığı vuruşla 1-1'i yakalayan Vissel Kobe, zorlu deplasmandan puanla ayrılmayı başardı.
24.02.2018 Futbol
El Kabir'i resmen açıkladılar...
El Kabir'i resmen açıkladılar... Japonya Birinci Futbol Ligi ekibi Sagan Tosu, Spor Toto Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği ile yollarını ayıran Mustafa El Kabir'i kadrosuna kattığını duyurdu
1.07.2020 Futbol
Koke'den penaltı niyetine korner!
Koke'den penaltı niyetine korner! Atletico Madrid ile Sagan Tosu arasında oynanan hazırlık maçında Atletico'nun yıldız ismi Koke kornerden attığı gol ile herkesi büyüledi.
2.08.2015 Futbol
Japon işi inanılmaz gol!
Japon işi inanılmaz gol! Japonya J Lig'te Sanfrence Hiroshima'nın yıldız ismi Hisato Sato attığı fantastik golle izleyenleri mest etti.
9.03.2014 Futbol
Japonya'da çılgın mı çılgın bir gol
Japonya'da çılgın mı çılgın bir gol Japonya'da 2012'nin en değerli oyuncusu seçilen Hisato Sato, Sanfrecce Hiroshima forması ile Kofu karşısında muhteşem bir gole imza attı.
22.12.2013 Futbol
Japonya'da akıllara zarar bir gol
Japonya'da akıllara zarar bir gol Japonya J Ligi'nin 27. haftasında Sanfrecce Hiroshima deplasmanda Sagan Tosu'yu 2-0 mağlup ederken Hisato Sato attığı muhteşem golle maça damga vurdu.
3.10.2013 Futbol