Sağlıklı

Sağlıklı

Son dakika sağlıklı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlıklı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlıklı haber sayfamızda...

Sağlıklı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61.224 sağlıklı haberi bulunmuştur.
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır? Zarif görüntüsü ile evleri süsleyen orkide yanlış bakıldığında küsebiliyor. Aylarca çiçek açmadan soluk kalıyor. Ancak orkideyi coşturan bu formül ile yeniden çiçek açmasını sağlayabilirsiniz. Saksı dibine eklemek yetiyor. Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması İYİ Parti’li 26 milletvekili, “olağanüstü kongrenin iptal edilmesi” talebini iletmek için Genel Başkan Meral Akşener’den randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.
16.04.2024 Gündem
Bağırsakları jet gibi çalıştıran mucize! İçenler 100 yaşını garantiliyor, kalsiyum deposu
Bağırsakları jet gibi çalıştıran mucize! İçenler 100 yaşını garantiliyor, kalsiyum deposu Halk arasına peygamber darısı olarak da bilinen kefir, süt ve yoğurttan daha fazla kalsiyum içerir. Mucizevi besinin tüketimi sağlığımız için çok önemlidir. Kendine has lezzeti olan kefir tüketildiğinde daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat beraberinde geliyor.
15.04.2024 Genel Sağlık
Meğer herkes yanlış biliyormuş! Saç tararken bu hataları yapmayın
Meğer herkes yanlış biliyormuş! Saç tararken bu hataları yapmayın Sağlıklı saçlar, beslenmeniz, kullandığınız su, uyguladığınız ürünler, saç fırçanız, stres düzeyiniz, kan dolaşımınız gibi pek çok şeyin birleşiminin sonucudur. İşte saçınızı tararken yapabileceğiniz birkaç hata.
15.04.2024 Saç Bakımı
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez Daha sağlıklı ve zinde bir bünyeye sahip olabilmek için beslenmede sebze-meyve dengesinin sağlanması önemli. Brokolinin lif ve karbonhidrat bakımından oldukça zengin olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, brokoliden maksimum düzeyde faydalanmanın sırrını anlattı.
15.04.2024 Genel Sağlık
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye Dermatolog Dr. Helen M. Torok'a göre, cildimiz gece oluşan hasarlardan kurtulurken aynı zamanda yenilenir. Geceleri kan akışı artar, kolajen üretimi yükselir ve zararlı serbest radikaller etkisiz hale getirilir. Bu nedenle gece cilt bakımı, cildin doğal onarım mekanizmalarını desteklemek için kritik bir öneme sahiptir. Peki doğru bir cilt bakımı nasıl yapılmalı?
15.04.2024 Cilt Bakımı
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor Pek çok bitki çayı onlarca faydasıyla sağlıklı beslenmede önemli rol oynuyor. Pek çok kişinin daha önce duymadığı asma yaprağı çayı da bunlardan biri. İşte asma yaprağının sağlığınız üzerindeki etkisi!
Markettekilere veda! Evde sağlıklı enerji içeceği yapın
Markettekilere veda! Evde sağlıklı enerji içeceği yapın Enerji içecekleri market raflarında uzun yıllardır önemli yer ediyor. Ancak hemen hemen hepsinin üzerinde enerji verirken kimileri için de riskli olduğu ifadeleri yer alıyor. Peki, bu riski en aza indirecek sağlıklı enerji içeceği evde yapılır mı? Detaylar haberimizde!
Günde 4 bardak çayın şaşırtan etkisi! Şekerle savaşıyor, hafızayı güçlendiriyor
Günde 4 bardak çayın şaşırtan etkisi! Şekerle savaşıyor, hafızayı güçlendiriyor Kahve tutkunu olsanız bile, her gün çay içmenin sağlığa o kadar çok faydası var ki fikrinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Çay içmek göbek yağlarınızı eritmeye, hafızanızı güçlendirmeye ve cildinize sağlıklı bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olabilir!
15.04.2024 Genel Sağlık
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, dünyaca ünlü sultaniye üzümüne alternatif ürün arayışında olan çiftçiler zeytin üretimine yöneldi.
15.04.2024 Ekonomi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli'
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli' Bağışıklıği güçlendirmek, çeşitli hastalıklardan korunmak ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için vitamin takviyelerinden destek alırız. Ancak multivitamin takviyeleri her derde deva olmayabilir. İşte yapılan araştırmaların sonuçları.
14.04.2024 Genel Sağlık
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte Uzun zamandır Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisine beğeni ve yorum yağdırdı.
15.04.2024 Cadde
Ok gibi kirpikler için vazelin ve zeytinyağını deneyin! Doğal karışımla 1 ayda gözle görülür fark
Ok gibi kirpikler için vazelin ve zeytinyağını deneyin! Doğal karışımla 1 ayda gözle görülür fark Hemen hemen çoğu kişi uzun ve sağlıklı kirpiklere sahip olmayı ister. Kozmetik ürünlerle uzun kirpiklere sahip olmak mümkün ancak doğal yollarda kalıcı bir uzunluk elde etmek o kadar da kolay değil. Bir TikTok kullanıcısının paylaşımına göre iki malzemeyle uzun kirpiklere sahip olmak mümkün.
14.04.2024 Cilt Bakımı
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı!
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı! Süper Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Emre Belözoğlu mücadele sonrasında Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Ankaragücü

Benzer Haber Etiketleri

Sağlıklı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.