Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Osmaniye’de şiddete maruz kalan köpek sahiplendirildi
Osmaniye’de şiddete maruz kalan köpek sahiplendirildi Osmaniye'de sahibinden şiddet gören köpek, belediyenin Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki bir haftalık tedavisinin ardından sahiplendirildi.
22.07.2023 Gündem
Zonguldak'taki sokak köpeği  Almanya'ya sahiplendirildi
Zonguldak'taki sokak köpeği Almanya'ya sahiplendirildi Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşayan sokak köpeği Zeytin, Almanya'ya sahiplendirildi. Zeytin'in sahiplendirme işlemleri için 6 ay uğraştığını söyleyen Dilan Ünal (27), "Önce sahiplenecek kişiyi bulup öyle işlemleri başlatıyoruz. Bütün masrafları 12-15 bin liraya denk geliyor. Sahibi Alman, ancak Türk komşuları da olacak. Yeni sahibi ona 'Josy' adını verdi" de
14.07.2023 Haberler
70 kilo olması gerekirken, 29 kiloydu! 'Beto' ölümü yendi
70 kilo olması gerekirken, 29 kiloydu! 'Beto' ölümü yendi Bursa’da bir hayvansever tarafından yol kenarında yaralı bulunarak, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne getirilen Saint Bernard cinsi köpeğin, ağaç dalının başına düşmesi sonucu kafa travması geçirdiği ve karaciğer yetmezliği rahatsızlığı olduğu belirlendi. 2 aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan ve ‘Beto’ adı verilen 10 yaşındaki dişi köpek, koşup oynadığı hastane bahçesinde sahiplendirilmeyi bekliyor.
23.04.2023 Gündem
'Gofret' ölmek üzereyken bulundu, 'sahiplendirme akımı'nın öncüsü oldu
'Gofret' ölmek üzereyken bulundu, 'sahiplendirme akımı'nın öncüsü oldu Aydın'da, barınakta ileri derecede uyuz ve kan paraziti hastalıklarıyla ölmek üzereyken bulunarak, tedavi ettirilip, İstanbul'da aileye sahiplendirilen 'Gofret' adlı köpeğin önceki ve sonraki haline ilişkin fotoğrafları, sokak hayvanlarının sahiplendirilmesine yönelik yeni akıma dönüştü.
23.12.2021 Gündem
Konya’da başıboş köpekler ücret ödenerek sahiplendiriliyor
Konya’da başıboş köpekler ücret ödenerek sahiplendiriliyor Konya’da başıboş köpekler, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gönüllü Hayvan Dostları Projesi” ile rehabilite edildikten sonra Konya ili kırsalındaki mahallelerde belirlenen gönüllülere sahiplendiriliyor. Her gönüllünün en fazla 3 adet köpek sahiplenebildiği projede, sahiplendirme sonrası bakım uygunluk kontrolü, sağlık ve aşı hizmetleri de verilirken, gönüllülere, sahiplendikleri hayvanların giderlerinde kullanmak üzere her köpek için aylık 100 lira destek ödeniyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’de ilk olan “Gönüllü Hayvan Dostları Projesi” ile örnek bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Altay, Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde sağlık kontrolleri, bakımları ve aşıları yapılan hayvanların kırsaldaki mahallelerde belirlenen gönüllülere sahiplendirildiğini kaydetti. Gönüllü Hayvan Dostları Projesi’nin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu kaydeden Altay, “Bu projemiz ile hayvanlarımız sıcak bir yuvaya kavuşuyor. Yine proje ile köylerimizde vatandaşımızın hem geçimlerine katkı sağlıyoruz hem de hayvanlarımızın aile ortamında hayatlarını devam ettirmelerini sağlıyoruz. Bugüne kadar 2 binin üzerinde köpeğimiz bu şekilde sahiplenildi. Amacımız 5 bine ulaşmak. Bu projenin Türkiye’ye yayılmasını arzu ediyoruz” dedi. Gönüllüler projeden memnun Şehrin kırsal mahallelerinde hayvan sahiplenen gönüllüler ise hayvanları çok sevdiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen imkanın çok önemli olduğunu ifade etti. Belediye tarafından hayvanların kontrolünün, gerekli sağlık taramalarının ve hayvanların giderinin düzenli olarak yapıldığını kaydeden gönüllüler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Hayvanlara sıcak bir yuva Konya Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için kalıcı çözüm ürettiği Gönüllü Hayvan Dostları Projesi ile şehir merkezinde ilçe belediyeleri tarafından toplanarak Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve
11.09.2019 Haberler
Evcil Hayvanları Sahiplendirmek için Uygulama!
Evcil Hayvanları Sahiplendirmek için Uygulama! Türkiye’nin evcil hayvan sosyal ağı Moofio, evcil hayvan sahiplenmek veya sahiplendirmek isteyenler için uygulama içerisinde “Sahiplendirme” bölümüyle hizmet veriyor.
21.07.2016 Gündem
Hayvan sahiplendirme projesi
Hayvan sahiplendirme projesi Hayvan sahiplendirme projesi
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölmek üzereyken buldular...
Ölmek üzereyken buldular... Bir çöplükte ölmek üzereyken buldukları köpeği alıp tedavi ettiler ve bakın o köpek ne hale geldi...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri