Sahne

Sahne

Son dakika sahne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sahne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sahne haber sayfamızda...

Sahne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.236 sahne haberi bulunmuştur.
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
‘Rol Kapanı’ perde açıyor
‘Rol Kapanı’ perde açıyor Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte kadın oyuncuların sahneye çıkmaya başlamasıyla işsiz kalacak olan bir zennenin hikâyesini anlatan ‘Rol Kapanı’, 2 Nisan’da İzmir-Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde perde açıyor.
28.03.2024 Cadde
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış Yıldız Tilbe, Azerbaycanlı sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.
28.03.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Batuhan Karacakaya, erkek eleme haftasında artık aday gösterilirse tepkisiz kalmayacağını söyledi. İletişim ödülü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri Kadir suresi İslam aleminde kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde en fazla araştırma konusu olan sureler arasında yer alıyor. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinmektedir. Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. İlk ayeti kerimede doğrusu biz onu (Kuran-ı) Kadir gecesinde indirdik buyrulmuştur. İşte Kadir Suresi Türkçe meali ve Arapça okunuşunun yanı sıra diyanet tefsiri ve faziletini haberimizde bulabilirsiniz.
27.03.2024 Sureler
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Cadde
Ünlü rapçinin evine polis baskını! Özel jeti bile takip edildi
Ünlü rapçinin evine polis baskını! Özel jeti bile takip edildi Puff Daddy, P. Diddy gibi sahne isimleriyle tanınan şarkı Sean John Combs, geçtiğimiz aylarda cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu iddiaların ardından ünlü ismin malikanesi, devam eden bir insan ticareti soruşturmasının bir parçası olarak federal İç Güvenlik Araştırmaları ajanları ve diğer kolluk kuvvetleri tarafından arandı.
27.03.2024 Cadde
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Maher Zain: İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye
Maher Zain: İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye Müslüman şarkıcı Maher Zain, geçtiğimiz gün Bursa'da sahne aldı. Konsere başlamadan önce sahne arkasında orucunu açan ünlü isim, "İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye" açıklamasında bulundu.
26.03.2024 Cadde
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat mitinginde, “Mesele AK Parti değildir. Mesele Cumhur İttifakı değildir. Mesele doğrudan Türkiye’dir. Türk milletidir. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle her saldırıyı savuşturarak, mücadeleyi asla bırakmayarak bu hevesleri boşa çıkardık” dedi.
26.03.2024 Gündem
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48) sosyal medya hesabından sevenleriyle 9 kiloyu nasıl verdiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı madde madde açıkladığı tüyolara, "No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim" notunu düştü.
25.03.2024 Cadde
Havalimanında duygusal anlar! Ceylan'ın kızı Kanada'dan döndü
Havalimanında duygusal anlar! Ceylan'ın kızı Kanada'dan döndü Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Magazin
Havalimanında duygusal anlar! Ceylan kızının yanına gitti
Havalimanında duygusal anlar! Ceylan kızının yanına gitti Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt ile buluştu. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi analttı.
25.03.2024 Haberler
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi anlattı.
25.03.2024 Cadde
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Kırmızı takımda yarışan Nefise Karatay, mavi takımda yer alan Aysu Keskin hakkında konuştu. Dokunulmazlık oyunu nefes keserken, haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İşte Survivor'ın son bölümünde ekrana gelen detaylar...
25.03.2024 Cadde
Down Sendrom Basketbol Milli Takımı dünya 2'ncisi!
Down Sendrom Basketbol Milli Takımı dünya 2'ncisi! Antalya'da düzenlenen 2. Down Sendrom Dünya Spor Oyunları'nda mücadele eden Down Sendrom Basketbol Milli Takımı dünya 2'ncisi oldu.
24.03.2024 Basketbol
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Haberler
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Gündem
Muhteşem düet
Muhteşem düet Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.
24.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sahne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.