Saiss

Saiss

Son dakika saiss haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saiss gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saiss haber sayfamızda...

Saiss

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 645 saiss haberi bulunmuştur.
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı!
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 25'inci haftasında Al Hilal, Al Shabab deplasmanından 4-3 galip ayıldı.
30.03.2024 Dünyadan Futbol
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde olacak.
3.03.2024 Futbol
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattı
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattı Galatasaraylı Hakim Ziyech performansıyla Afrika Uluslar Kupası'nın yıldızlarından oldu. Zambiya karşısında dün gece maçın tek golünü atan Faslı futbolcu, ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıktı.
25.01.2024 Galatasaray
Hakim Ziyech'li Fas, Tanzanya'yı farklı geçti!
Hakim Ziyech'li Fas, Tanzanya'yı farklı geçti! Afrika Uluslar Kupası'nda as, Tanzanya'yı 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızları Saiss ile Samatta mücadelede forma giydi.
17.01.2024 Galatasaray
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak'
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak' Milliyet’e konuşan Feyyaz Uçar, Beşiktaş formasıyla son 4 maçta 5 gol atan Semih Kılıçsoy’a övgü yağdırdı, “Müthiş bir yetenek, dünya yıldızı olacak. Çok yönlü, güçlü, birçok pozisyonda oynayabilen ve hakkını veren özel bir forvet” ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı! Süper Lig'in 20'nci haftasında Antalyaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
14.01.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlandı! Leonardo Bonucci ilk maçına çıktı
Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlandı! Leonardo Bonucci ilk maçına çıktı Süper Lig'in 20'nci haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlık şoku yaşadı. Milli futbolcunun yerine Leonardo Bonucci oyuna dahil oldu.
14.01.2024 Fenerbahçe
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb!
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde yedinci etap tamamlandı. Yedinci etapta otomobil kategorisinde ilk üç sıranın sahipleri Red Bull sporcuları oldu. Sebastian Loeb birinciliğin sahibi olurken, Lucas Moraes ve son şampiyon Nasser Al – Attiyah kendisini takip etti.
14.01.2024 Motor Sporları
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı Beşiktaş'tan sezon başında ayrılan ve şu anda Al Shabab'da forma giyen Romain Saiss, Afrika basınına açıklamalarda bulundu.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e Afrika Uluslar Kupası daveti!
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e Afrika Uluslar Kupası daveti! Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosunda Hakim Ziyech de yer aldı.
28.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı
Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'a yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip Suudi Arabistan'a 4 yıldızından yoksun gitti. İşte detaylar...
28.12.2023 Galatasaray
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı!
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongre kararı alınmasının ardından suskunluğunu bozdu. Alexander Djiku transferini Şenol Güneş'in istemediğini belirten Başkan Çebi, "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol Güneş'e yalvardı" ifadelerini kullandı. Çebi, Sergen Yalçın'ın ayrılık sürecini de anlattı.
22.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi gelişmesi! Yeniden aday olacak mı?
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi gelişmesi! Yeniden aday olacak mı? Beşiktaş'ta 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli kongrede başkanlığa aday olacak isimler netlik kazanmaya başladı. Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Ahmet Nur Çebi'nin son yönetim kurulu toplantısındaki talebini köşesine taşıdı.
26.10.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'a kim gelecek? Canlı yayında açıkladı
Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'a kim gelecek? Canlı yayında açıkladı Beşiktaş'ta Lugano yenilgisinin faturası ağır oldu. Siyah-beyazlılarda yönetim olağanüstü seçim kararı alırken teknik direktör Şenol Güneş istifasını verdi. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirirken Şenol Güneş'in yerine gelecek muhtemel isimleri de duyurdu.
6.10.2023 Beşiktaş
'Mert Günok Milli Takım kalecisine yakışmayan goller'
'Mert Günok Milli Takım kalecisine yakışmayan goller' Süper Lig'de Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta futbolcuların performansı eleştiri konusu oldu. Ozan Zeybek, siyah-beyazlı takımda Saiss'in ayrılışına dikkat çekerken Mert Günok'u eleştirdi.
28.09.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Oktay Derelioğlu'ndan Icardi iddiası! 'Niye ben gelmiyorum, Kuntz geliyor?
ÖZEL | Oktay Derelioğlu'ndan Icardi iddiası! 'Niye ben gelmiyorum, Kuntz geliyor? Türk futbolunun önemli isimlerden teknik direktör Oktay Derelioğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumunu değerlendiren Derelioğlu, Kuntz ve Montella için önemli sözler sarf etti. Öte yandan Derelioğlu, Icardi hakkında iddiada bulundu.
24.09.2023 Futbol
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan tecrübeli futbolcuya Katar ekibinin talip olduğu iddia edildi.
15.09.2023 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael cevabı! Şenol Güneş itirafı: Fikir ayrılıklarımız oldu
Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael cevabı! Şenol Güneş itirafı: Fikir ayrılıklarımız oldu Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı suskunluğunu bozdu. Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlılardan ayrılık süreci hakkında gelen soruya cevap verirken, Valerien Ismael kararı hakkında konuştu. Şenol Güneş'in imza törenindeki açıklamaları nedeniyle bir algı yaratıldığını dile getirdi.
13.09.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss yeni takımında tutunamadı! Bu kez de kiralık gitti
Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss yeni takımında tutunamadı! Bu kez de kiralık gitti Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Sadd'a transfer olan Romain Saiss, yeni takımında tutunamadı. Tecrübeli stoperin Suudi Arabistan ekibine kiralandığı açıklandı.
6.09.2023 Dünyadan Futbol
Transferde anlaşma sağlandı! Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaş'a gidiyor
Transferde anlaşma sağlandı! Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaş'a gidiyor Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip eski oyuncusu için anlaşmaya vardı. İşte detaylar...
2.09.2023 Beşiktaş
Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! 6 milyon euro artı satıştan pay
Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! 6 milyon euro artı satıştan pay Siyah-beyazlı yönetim teknik direktör Şenol Güneş'in talebi üzerine başarılı savunmacının transferi için kulübüyle görüşmelere başladı. Beşiktaş kurmaylarının teklifi belli oldu.
2.09.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi göreve 'devam' dedi! Sergio Ramos'un çılgın maliyetini açıkladı
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi göreve 'devam' dedi! Sergio Ramos'un çılgın maliyetini açıkladı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Ahmet Nur Çebi, Sergio Ramos'un dudak uçuklatan maliyetini de duyurdu. İşte detaylar...
29.08.2023 Beşiktaş
Al-Sadd, Romain Saiss'i kiralık olarak gönderiyor!
Al-Sadd, Romain Saiss'i kiralık olarak gönderiyor! Beşiktaş'tan 2.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Katar'ın Al-Sadd takımına transfer olan Faslı savunmacı Romain Saiss, yeni takımındaki yabancı kontenjanı sebebiyle kiralık olarak gönderiliyor.
28.08.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan Beşiktaş'ta kurmayların transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Serie A'da forma giyen Arnavut stoper için harekete geçtiği iddia edildi.
28.08.2023 Beşiktaş
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Saiss ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.