Sait Halim Paşa Yalısı

Sait Halim Paşa Yalısı

Son dakika Sait Halim Paşa Yalısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sait Halim Paşa Yalısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sait Halim Paşa Yalısı haber sayfamızda...

Sait Halim Paşa Yalısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 343 sait halim paşa yalısı haberi bulunmuştur.
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!'
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!' Geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit-Fahriye Evcen, önceki gece GQ Türkiye'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Fahriye Evcen, eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.
20.12.2023 Cadde
Eski futbolcu Aydın Yılmaz'ın oğlu Aksel Yılmaz oyuncu oldu
Eski futbolcu Aydın Yılmaz'ın oğlu Aksel Yılmaz oyuncu oldu 2010 yılında Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan törenle hayatlarını birleştiren Galatasaraylı eski futbolcu Aydın Yılmaz ile Ekin Yılmaz'ın sekiz yaşındaki oğulları Aksel Yılmaz, oyunculuğa merak sardı.
12.12.2023 Cadde
İtalya'dan paylaştılar! 'Burak çok yakışıklısın ama ziyan olmamışsın, Fahriye de çok güzel!'
İtalya'dan paylaştılar! 'Burak çok yakışıklısın ama ziyan olmamışsın, Fahriye de çok güzel!' Ocak ayında ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit-Fahriye Evcen, İtalya'ya tatile gitti. Milano sokaklarında çekilen pozlarını paylaşan ikili, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ünlü çifte beğeni ve yorum yağdı.
17.11.2023 Cadde
Hande Ataizi'nin bir milyon dolarlık bilekliği! Yanında iki tane de koruma göndermişler
Hande Ataizi'nin bir milyon dolarlık bilekliği! Yanında iki tane de koruma göndermişler Dijital bir platformda yayına giren Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminin galası, geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Filmin Firdevs'i Hande Ataizi, tarzı ve aksesusarlarıyla dikkat çekti. Kolundaki bilekliğin bir milyon dolar olduğunu söyleyen Ataizi'nin yanında mücevher için iki tane de koruma gönderildiği öğrenildi.
17.11.2023 Cadde
Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' paylaşımı!
Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' paylaşımı! Ocak ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. 'Cadılar Bayramı' için cadı şapkası takarak poz veren Evcen'e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
1.11.2023 Cadde
Burak Özçivit ile Ronaldo'nun buluşması gündem oldu!
Burak Özçivit ile Ronaldo'nun buluşması gündem oldu! Son dönemlerin en çok sevilen dizileri arasında yer alan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile bir araya geldi. Ünlü ikilinin fotoğrafları, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
31.10.2023 Cadde
Gelin ve damattan İrem Derici'ye yüzük hediyesi!
Gelin ve damattan İrem Derici'ye yüzük hediyesi! Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Eski eşe gönderme Miley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak...
6.01.2023 Cadde
İşine sarıldı
İşine sarıldı Özge Ulusoy, önceki gün Uraw Kozmetik’in Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki lansmanının sunuculuğunu yaptı.
19.12.2022 Cadde
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor!
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor! Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, 'İntikam' dizisinin setinde başlayan aşklarını, Mayıs 2015'te Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle nikâh masasına taşımıştı. Ekim 2018'de Can'ı kucaklarına alan oyuncu çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nun genç müzisyenleri keşfetme hikayesini konua alan ‘Prestij Meselesi’ filminde rol alan Hepileri, önceki gün oğlu ile alışveriş turundaydı.
26.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Klasik otomobillerle Cumhuriyet rallisi
Klasik otomobillerle Cumhuriyet rallisi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılı nedeniyle Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi başladı.
29.10.2022 Gündem
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır Mercedes-Benz ile Klasik Otomobil Kulübü iş birliği ile düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, bu yıl da 28-29 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Ralli iki gün boyunca klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiriyor.
28.10.2022 Otomobil
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de Altı yıl önce düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Son olarak sunduğu magazin programına veda eden ünlü isim, arkadaşlarıyla Çeşme'ye gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran İskenderoğlu, formda görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
10.07.2022 Cadde
‘İstediğim  gibi giyinirim’
‘İstediğim gibi giyinirim’ Buse İskenderoğlu, Ümit Collection defilesinde podyuma çıktı.
20.11.2021 Cadde
Tolgahan Sayışman'ın kardeşi Nil Sayışman evlendi
Tolgahan Sayışman'ın kardeşi Nil Sayışman evlendi Geçtiğimiz aylarda kendi yapım şirketini kuran oyuncu Tolgahan Sayışman'ın kardeşi Nil Sayışman, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Emre Hançer ile nikah masasına oturdu.
21.10.2021 Cadde
Boğaz’ın gelinleri
Boğaz’ın gelinleri Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer ve Şevval Şahin, Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan gelinlik def ilesinde podyuma çıktı...
31.07.2021 Cadde
İlk fotoğraf! Piri Reis Haritası, Cülus tahtı ve Kaşıkçı Elması...
İlk fotoğraf! Piri Reis Haritası, Cülus tahtı ve Kaşıkçı Elması... Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız sorularımızı yanıtladı: “Gülhane Seririyat Hastanesi kampüsümüzün içinde ve fevkalade nitelikli bir bina. Bu binanın restorasyonunu tamamladık. 25 tane obje deposu olarak planlandı”
11.07.2021 Gündem
Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Gezi Parkı'nın mülkiyet değişikliğiyle ilgili açıklama
Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Gezi Parkı'nın mülkiyet değişikliğiyle ilgili açıklama Vakıflar Genel Müdürlüğü, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na devredilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
22.03.2021 Gündem
Çağatay Ulusoy: Ege sahillerinde dinlendim
Çağatay Ulusoy: Ege sahillerinde dinlendim Oyuncu Çağatay Ulusoy, 'Hakan Muhafız' dizisinin görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki ile sunucu Begüm Bağca'nın önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğün törenine, sevgilisi Duygu Sarışın'la birlikte katıldı.
3.09.2020 Cadde
Hayatı reklam oldu
Hayatı reklam oldu Defne Samyeli, Instagram’dan ürünlerini paylaştığı bir firmanın yeni marka yüzü oldu.
3.09.2020 Cadde
Mutluluğa  ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Ökten Şirketler Grubu Başkan Vekili Avukat Emin Ökten, Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı oyuncusu Bahar Çağlar’la evlendi.
30.08.2020 Cadde
Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir, kaç yaşında? Gabriele Sponza nereli?
Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir, kaç yaşında? Gabriele Sponza nereli? Lezzet Düşkünleri yarışması TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yarışmanın sunuculuğunu ise Gabriele Sponza gerçekleştiriyor. Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza'nın yaşamı merak ediliyor. Peki Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir, kaç yaşında?
27.05.2020 Cadde
Kuruluş Osman 16.yeni bölüm fragmanı yayında... Dündar Bey'i Osman Gazi'mi öldürdü? 25 Mart Kuruluş Osman var mı?
Kuruluş Osman 16.yeni bölüm fragmanı yayında... Dündar Bey'i Osman Gazi'mi öldürdü? 25 Mart Kuruluş Osman var mı? Çarşamba akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın 16.bölümü heyecanla bekleniyor. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman'ın 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman heyecan dolu anları ile izleyicileri meraklandırdı. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?
25.03.2020 Gündem
Sezin Erbil kaç yaşında? Sezin Erbil eşi kim? kiminle evli?
Sezin Erbil kaç yaşında? Sezin Erbil eşi kim? kiminle evli? Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil anne oldu. Kızı Elisa'yı kucağına alan Sezin Erbil'in yaşı ve kiminle evli olduğu ise merak konusu oldu. İşte Sezin Erbil kimdir, kaç yaşında, kiminle evli sorularının yanıtları...
19.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sait Halim Paşa Yalısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.