Sakıp Sabancı Müzesi

Sakıp Sabancı Müzesi

Son dakika Sakıp Sabancı Müzesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sakıp Sabancı Müzesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sakıp Sabancı Müzesi haber sayfamızda...

Sakıp Sabancı Müzesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 891 sakıp sabancı müzesi haberi bulunmuştur.
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü!
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü! Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Cadde
1914 kuşağından bir ressam: Feyhaman Duran
1914 kuşağından bir ressam: Feyhaman Duran 1914 Çallı kuşağının nazik ve mütevazı sanatçılarından Feyhaman Duran, bu özelliklerini yaşamı boyunca devam ettirdi. Paris’e Abbas Halim Paşa’nın yardımıyla giden ressam, kendisine gönderilen ödeneğin sadece ihtiyacı kadarını harcamış ve kullanmadığı parayı Abbas Halim Paşa’ya iade etmişti.
1.10.2023 Gündem
Tiyatro
Tiyatro Tiyatroda ‘ara’ zamanı Ara Sahne’de “Tek Kişilik Oyunlar Festivali” başlıyor...
13.08.2023 Kültür Sanat
Müzede Sahne’de hep ‘yan yana’yız
Müzede Sahne’de hep ‘yan yana’yız Sakıp Sabancı Müzesi’nin Sabancı Vakfı desteğiyle gerçekleştirdiği MÜZEDE SAHNE etkinliği bu yıl 17-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında yedinci kez gerçekleştirilecek.
13.08.2023 Kültür Sanat
Sahne müzenin
Sahne müzenin Sakıp Sabancı Müzesi’nin Sabancı Vakfı desteğiyle gerçekleştirdiği MÜZEDE SAHNE etkinliği 17-20 Ağustos tarihleri arasında yedinci kez izleyiciyle buluşacak.
10.08.2023 Kültür Sanat
Kadınlar iş fikirleriyle EXPO sahnesinde
Kadınlar iş fikirleriyle EXPO sahnesinde Avrupa ve Orta Asya’dan 23 kadın girişimci, gıda sektöründen tekstile, el sanatlarından çevrimiçi hizmetlere geniş bir yelpazede iş fikirlerini yatırımcılara sunmak üzere EXPO Capital Quest etkinliğinde İstanbul’da bir araya geldi.
10.07.2023 Gündem
Perde bu yaz da bahçede açılıyor
Perde bu yaz da bahçede açılıyor Karanlığa direnen uzun yaz akşamlarında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda perdenin bir kez daha açılma zamanı geldi çattı. 5 Temmuz’da “Taxim” ile başlayacak tiyatro serüveninde yaz ajandanızda kış boyu izleyemediğiniz oyunlara yer açın.
2.07.2023 Kültür Sanat
Türk resmi konuşuluyor
Türk resmi konuşuluyor Sakıp Sabancı Müzesi’nin “Modernizmin İzinde Türk Resmi” sergisi kapsamında düzenlenen “SSM’de Türk Resmi Konuşmaları” başlıklı konferans serisi başladı.
28.05.2023 Kültür Sanat
Karamanlı Türkçesiyle performans
Karamanlı Türkçesiyle performans Gate 27’nin konuk sanatçısı Virginia Mastrogiannaki yeni projesinde Karamanlı Türkçesi ile yazılan metinlerden yola çıkarak kimlik ve aidiyet konularına odaklandığı bir vokal performans üzerinde çalışıyor.
24.05.2023 Kültür Sanat
Kitap sanatları veya ‘Zeren Tanındı Armağanı’
Kitap sanatları veya ‘Zeren Tanındı Armağanı’ Eğer kapağı koruyan bir şömizi yoksa çok sevdiğim değerli kitaplar için kalınca bir kâğıttan şömiz hazırlıyorum...
8.04.2023 Mehmet Çelik
Kitap sanatları veya ‘Zeren Tanındı Armağanı’
Kitap sanatları veya ‘Zeren Tanındı Armağanı’ Eğer kapağı koruyan bir şömizi yoksa çok sevdiğim değerli kitaplar için kalınca bir kâğıttan şömiz hazırlıyorum...
8.04.2023 Mehmet Çelik
Tiyatro
Tiyatro Her tırtıldan kelebek olmaz Aytekin Atabey ve Özge Erdem’in sahnelediği “Turşu”, 4 Ocak saat 20b30’da Kadıköy Boa Sahne’de...
5.01.2023 Kültür Sanat
Yaratıcılık vahası etkileşim limanı
Yaratıcılık vahası etkileşim limanı “Hayatta en önemsediğim şey, faydalı bir birey olabilmek ve bir etki alanı yaratmak, elimdeki olanakları en etkili şekilde kullanarak daha iyi bir dünyaya hizmet ettiğim bir yaşam sürdürmüş olmak...”
14.12.2022 Milliyet Executive
Sergi
Sergi Turbo’dan şehre farklı bir bakış Türkiye’de grafitinin ilk temsilcisi olan “Turbo” lakabıyla tanınan Tunç Dindaş’ın “İstanbul” başlıklı sergisi Brieflyart’ta açıldı...
6.11.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Güzellik sırrını verdi Kate Hudson, genç ve parlak cildinin sırlarını verdi...
4.11.2022 Cadde
‘Müzeler, yaşanılan yerler olmalı’
‘Müzeler, yaşanılan yerler olmalı’ Arkeolog ve müze bilimi uzmanı Mine Küçük, müzelerin sosyal yaşamın bir parçası olarak düzenli ziyaret edilmesi gerektiğini söylüyor; bu kültür kurumlarının herkese iyi geldiğini belirtiyor.
23.10.2022 Gündem
Bu eser doğaya karışacak
Bu eser doğaya karışacak Amerikalı bir kavramsal sanatçı Agnes Denes’in “Yaşayan Piramit”i Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde!
25.09.2022 Kültür Sanat
Yaşayan Piramit müzede
Yaşayan Piramit müzede Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, yaşayan en önemli ekofeminist sanatçılardan biri olan Agnes Denes’in mekana özgü eseri Yaşayan Piramit’e ev sahipliği yapıyor.
23.09.2022 Cadde
‘Hareket zamanı’
‘Hareket zamanı’ Sürdürülebilirlik için söz söyleme döneminin bittiğini vurgulayan Güler Sabancı, “Harekete geçme zamanı. Biz Sabancı’da ‘Ayinesi iştir kişinin’ deriz” şeklinde konuştu.
22.09.2022 Ekonomi
Çocuklarla söyledi
Çocuklarla söyledi Erol Evgin, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye’nin 50’nci yılına özel Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta düzenlenen gecede konser verdi.
14.09.2022 Cadde
Kadınlar çevre için direniyorlar
Kadınlar çevre için direniyorlar Sakıp Sabancı Müzesi’nde gelenekselleşen açıkhava etkinliği Müzede Sahne bu yıl iklim krizini odağına alıyor. İklim krizini üç kuşaktan kadının direnişinin üzerinden anlatan “Taş”ın yazarı Şebnem İşigüzel, “Sanırım çok acı gerçeklerle aniden yüz yüze geleceğiz. Ve hiçbirimiz bunun farkında değiliz” diyor.
14.08.2022 Kültür Sanat
Serginin ünlü konukları
Serginin ünlü konukları Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen David Hockney’nin ‘Baharın Gelişi, Normandiya, 2020’ sergisi açılış günü ziyaretçi akınına uğradı.
13.05.2022 Cadde
Hockney’den umut baharı
Hockney’den umut baharı David Hockney’nin pandemide iPad ile yaptığı çizimlerden oluşan 116 resim, Sabancı Müzesi’ndeki “Baharın Gelişi, Normandiya, 2020” sergisinde ziyarete açılıyor. Baharı müjdeleyen resimler hepimize umut olacak.
10.05.2022 Kültür Sanat
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor Milliyet Sanat’ın mayıs sayısının kapağını David Hockney’nin iPad’iyle yaptığı resimlerden oluşan “Baharın Gelişi” sergisinden bir eser süslüyor.
3.05.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sakıp Sabancı Müzesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.