Salı Günü!

Salı Günü!

Son dakika salı günü! haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salı günü! gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salı günü! haber sayfamızda...

Salı Günü!

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.993 salı günü! haberi bulunmuştur.
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat Çanakkale Valiliği, beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınları açısından risk oluşabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
İstanbul'da 16 Nisan salı günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı geldi
İstanbul'da 16 Nisan salı günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı geldi İstanbul'da 16 Nisan salı günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Vatandaşlar uyarıldı. Buralarda yaşayanlar mumları ve ışıldakları hazır edin. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar, tatilin sona ermesiyle dönüş yolculuğuna geçti. Kente dönen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.
14.04.2024 Haberler
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Fatih'te korkunç son! TikTok videosu çekecekti, başından vurularak öldü
Fatih'te korkunç son! TikTok videosu çekecekti, başından vurularak öldü Fatih'te bir kişi tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak isterken canından oldu. Kan donduran olayın ayrıntıları da ortaya çıktı.
12.04.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı Kağıthane’de bir şahıs sevgilisini rahatsız eden kişiye, iki motosiklet ve aracın içerisindeki şahıslarla birlikte silahlı saldırı düzenledi. Ortalığın karıştığı saldırı anı kameralara yansırken, olayla alakası bulunmayan iki kişi yaralandı. Konu ile ilgili 4’ü yaşı küçük 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
12.04.2024 Haberler
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı Kağıthane’de bir şahıs sevgilisini rahatsız eden kişiye, iki motosiklet ve aracın içerisindeki şahıslarla birlikte silahlı saldırı düzenledi. Ortalığın karıştığı saldırı anı kameralara yansırken, olayla alakası bulunmayan iki kişi yaralandı. Konu ile ilgili 4’ü yaşı küçük 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
12.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması Ticaret Bakanlığı, "Sosyal medyada yer verilen 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği'ne dair iddialar tümüyle yalandır, itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.
11.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
YSK’dan yerel seçimlere ilişkin 81 karar
YSK’dan yerel seçimlere ilişkin 81 karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri olağan itiraz sürecinde toplamda 81 itiraza ilişkin nihai karar verildi.
10.04.2024 Gündem
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri 2024 Ramazan ayının son günü olan arefe gününe ulaşma şerefine nail olan Müslümanlar bu özel günde yapılması gerekenlerin ne olduğu konusunda araştırmalara başladı. Bugün yani 9 Nisan Salı günü Ramazan Bayramı'nın arefe günü idrak edilecek. Arefe gününde yapılacak olan ibadetler ve edilecek olan duaların yanı sıra arefe günü tesbih ve zikirleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Müslümanlar "Arefe gününde hangi ibadetler yapılır? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Arefe günü ibadetleri ve dualarının yanı sıra yapılacak olan tesbih ve zikirler...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
EN İÇTEN AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Arefe Günü (Ramazan Bayramı) mesajları için dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa mesajlar ve sözler...
EN İÇTEN AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Arefe Günü (Ramazan Bayramı) mesajları için dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa mesajlar ve sözler... Ramazan ayına kavuşup, bu ay içerisinde oruç ve ibadetle ayı tamamlamaya çok yaklaşan vatandaşlar 9 Nisan Salı günü Arefe Günü olması nedeniyle, sevdiklerine, aile fertlerine, yakın akrabalarına, eş, dost ve arkadaşlarına gönderecekleri en güzel Arefe Günü mesajları için arayışlarını sürdürüyor. İşte Resimli, Uzun, Kısa, en anlamlı Arefe Günü mesajları ve sözleri...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' sebebiyle açtığı dava  Uluslararası Adalet Divanı’nda başladı.
8.04.2024 Dünya
29 kişinin öldüğü gece kulübünde çalışmalar devam ediyor
29 kişinin öldüğü gece kulübünde çalışmalar devam ediyor Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü ve çevresinde ekiplerin çalışması sürüyor.
7.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Konuyla ilgili bilgi veren Acente yetkilisi Kadir İnandı, Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik dedi.
7.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey Real Madrid'de az süre almasına rağmen başarılı işler yapan Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Marca'dan Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için ilginç yorum geldi.
5.04.2024 İspanya La Liga
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, ikinci dönem ara tatili için bugün son derslerine girecek.
5.04.2024 Eğitim
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor Hatay'da yerel seçim sonrası sular durulmuyor. CHP, oy farkının 2 bin 735’e gerilediğini belirterek oyların yeniden sayılmasını istiyor.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salı Günü! ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.