Samsung Note 8

Samsung Note 8

Son dakika samsung note 8 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan samsung note 8 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan samsung note 8 haber sayfamızda...

Samsung Note 8

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 459 samsung note 8 haberi bulunmuştur.
Samsung eski Galaxy Note modelinin fişini tamamen çekiyor!
Samsung eski Galaxy Note modelinin fişini tamamen çekiyor! Samsung Note serisinden tamamen elini eteğini çekiyor. Zira bir süre önce yeni model gelmeyeceğini öğrendiğimiz telefon serisinin eski modelleri de güncelleme alamayacak.
7.10.2021 Teknoloji
Samsung, Note 8 ve S8+ modellerinde görülen pil sorunu hakkında açıklama yaptı
Samsung, Note 8 ve S8+ modellerinde görülen pil sorunu hakkında açıklama yaptı Bazı Samsung kullanıcıları, telefonlarında şarj işleminin aniden kesildiği, tekrar başlamadığı ve pilin bitmesinin ardından telefonun yeniden açılmadığından şikayet ediyordu. Samsung, Galaxy Note 8 ve S8+ modellerinde görülen sorunun araştırıldığını açıkladı.
2.01.2018 Teknoloji
Galaxy Note 8'lerde batarya sorunu! Telefonların pili sıfırlanınca tekrar açılmıyor
Galaxy Note 8'lerde batarya sorunu! Telefonların pili sıfırlanınca tekrar açılmıyor Bazı Note 8 kullanıcıları şarj işleminin aniden kesildiği, tekrar başlamadığı ve pilin bitmesinin ardından telefonun yeniden açılmadığından şikayet ediyor. Bazı Galaxy Note 8 kullanıcıları, sorun yüzünden telefonlarından ücret alınmayacağını bildiriyor. Note 8'deki arıza, pili tamamen boşalttıktan sonra ortaya çıkıyor.
28.12.2017 Teknoloji
DxO One kamera Android'e de geldi
DxO One kamera Android'e de geldi DxOMark'ın mini kamerası DxO One, Android platformuna da geldi. DxO One, Huawei Mate 9, Huawei P10, Honor 9, HTC U11, LG G9, LG V20, Moto Z, Nexus 5X, Nokia 8, Nubia Z11 mini, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Note 8, Samsung Galaxy S8 gibi cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor.
4.12.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 inceleme (VİDEO)
Samsung Galaxy Note 8 inceleme (VİDEO) Samsung, en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 8'i piyasaya sürdü. Piyasadaki en iyi görünümlü ve en yetenekli akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 8'in detaylı incelemesini sizler için gerçekleştirdik.
19.10.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8'inizin güvenliğini nasıl sağlarsınız?
Galaxy Note 8'inizin güvenliğini nasıl sağlarsınız? Samsung, Galaxy Note 8 sahiplerine yönelik yeni bir video yayınladı. Videoda Galaxy Note 8'in güvenlik seçeneklerini anlatılıyor.
4.10.2017 Teknoloji
iPhone 8 Plus şarj olurken patladı
iPhone 8 Plus şarj olurken patladı Apple’ın yeni telefonu iPhone 8 serisi yurt dışındaki birçok ülkede 22 Eylül tarihinde satışa sunuldu. Telefonun satışa sunulduğu ülkelerden biri olan Tayvan’dan gelen bir iddiaya göre iPhone 8 Plus şarj olurken patladı.
29.09.2017 Apple
Note 8'in arayüzü Samsung Galaxy S7 serisine geliyor
Note 8'in arayüzü Samsung Galaxy S7 serisine geliyor Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge arayüzünün bir sonraki güncellemeyle değişeceğini açıkladı. Note 8'in arayüzü bu güncellemeyle Galaxy S7 ve S7 Edge modellerine gelebilir.
28.09.2017 Teknoloji
iPhone X ABD'li tüketicilere pahalı geldi
iPhone X ABD'li tüketicilere pahalı geldi ABD'li teknoloji devi Apple'ın salı günü  tanıttığı en üst akıllı telefon modeli olan iPhone X, yüksek teknolojik  özelliklerine rağmen ABD'li tüketicilere pahalı geldi. Tüketiciler, "Telefonun fiyatı milyoner insanların seviyesinde" ve "Avrupa'da bu telefon çok daha pahalı olacaktır" ifadelerini kullandı.
18.09.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8 en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçildi
Galaxy Note 8 en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçildi Galaxy Note 8, DisplayMate'in test sonuçlarına göre sunduğu ekran özellikleriyle dünyanın en iyi mobil ekranı seçildi.
29.08.2017 Teknoloji
Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu
Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu Samsung, 23 Ağustos günü Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8'in Gece Siyahı, Orkide Grisi, Altın Sarısı ve Derin Deniz Mavisi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle geleceğini açıkladı. Şimdiyse Galaxy Note 8 için yeni bir renk seçeneği daha duyuruldu.
29.08.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8'in daha ucuz bir modeli geliyor
Galaxy Note 8'in daha ucuz bir modeli geliyor Samsung, daha uygun fiyatlı bir Galaxy Note 8 modeli piyasaya sürebilir. TENAA'dan gelen bilgilere göre Note 8'in 4 GB RAM'li bir varyasyonu daha mevcut.
25.08.2017 Teknoloji
Samsung  uçtu bir kere!
Samsung uçtu bir kere! Samsung’un yeni amiral gemisi Note 8, 18 Eylül’de Türkiye’de 4.999 TL fiyatla satışa çıkacak. New York’ta tanıtılan telefon, dev ekranı ve yeni özellikleriyle dikkat çekiyor
23.08.2017 Ekonomi
Samsung Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı! Note 8'in fiyatı ne kadar olacak?
Samsung Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı! Note 8'in fiyatı ne kadar olacak? Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı.
24.08.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 tanıtıldı! İşte yeni amiral gemisi...
Samsung Galaxy Note 8 tanıtıldı! İşte yeni amiral gemisi... Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı.
24.08.2017 Dünya
Galaxy Note 8'in resmi tanıtım tarihi açıklandı
Galaxy Note 8'in resmi tanıtım tarihi açıklandı Samsung'un kısa bir süre sonra gün yüzüne çıkacak amiral gemisi Galaxy Note 8 hakkında yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy Note 8’in resmi tanıtım ve ön sipariş tarihi belli oldu.
10.08.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek
Samsung Galaxy Note 8 böyle görünecek Samsung Galaxy Note 8 için geri sayım devam ederken cihazla ilgili yeni bilgiler ve görseller gelmeye devam ediyor. Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Galaxy Note 8'in yeni görselini paylaştı.
3.08.2017 Teknoloji
Samsung, Note 8 için yeni bir renk seçeneği sunabilir
Samsung, Note 8 için yeni bir renk seçeneği sunabilir Tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından da Note 8 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre Samsung, Note 8 için yeni bir renk seçeneği getirecek.
25.07.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ panelleri yan yana görüntülendi
Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ panelleri yan yana görüntülendi Galaxy Note 8 ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Twitter’da bir Samsung fan hesabı Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ modellerine ait ekran panellerinin yan yana olduğu bir kare yayınladı. Ayrıca Note 8'in çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.
17.07.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8'in şemaları sızdı
Samsung Galaxy Note 8'in şemaları sızdı Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’in görsel şeması sızdırıldı. İddialara göre Note 8, çift lensli arka kamera ve çift hoparlör ile gelebilir.
13.06.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8 konsepti görenleri büyüledi
Galaxy Note 8 konsepti görenleri büyüledi Galaxy S8 ve S8 Plus'ın ardından gözler Samsung'u yeni telefonu Note 8'e çevrildi. Yeni telefon için yapılan konsept ise herkesi büyüledi. İşte Note 8 ile ilgili yeni konsept tasarım.
26.04.2017 Teknoloji
Çift arka kameralı Note 8 böyle görünebilir
Çift arka kameralı Note 8 böyle görünebilir Samsung Galaxy S8'in resmi olarak tanıtılmasının ardından gözler Galaxy Note8'e çevrildi. Peki Note serisinin merakla beklenen yeni modeli Note 8 nasıl bir tasarımlar karşımıza çıkacak?
17.04.2017 Teknoloji
Note 8 ilk kez çalışır halde görüntülendi
Note 8 ilk kez çalışır halde görüntülendi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8’in ardından merakla beklenen diğer cihazı Note 8, ilk kez çalışır halde görüntülendi.
10.04.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8 için büyük iddia
Galaxy Note 8 için büyük iddia Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note 8 hangi özelliklere sahip olacak? Kullanıcıları hangi yenilikler bekliyor? İşte Galaxy Note 8 hakkında ortaya atılan iddialar....
20.12.2016 Teknoloji
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Samsung Note 8 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.