Saldırıya geçen boğa önüne geleni bayılttı
Saldırıya geçen boğa önüne geleni bayılttı Dünyanın en ünlü boğa festivali San Fermin'de seyircilere saldıran bir boğanın görüntüleri dünya basınında ses getirdi. Objektife yansıyan anlarda kızgın boğanın gazabına uğrayan kişiler yer aldı.
5.07.2023 Haberler
Pamplona'ya San Fermin Festivali gerçekleşmeyince sessizlik hakim
Pamplona'ya San Fermin Festivali gerçekleşmeyince sessizlik hakim İspanya'nın Pamplona kentinde her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bunlardan azımsanmayacak kısmının yaralandığı San Fermin Festivali bu yıl corona virüs salgını nedeniyle gerçekleştirilmedi. 1700 yıllık festival uzun bir aranın ardından ilk defa gerçekleştirilemezken Reuters fotoğrafçısı Jon Nazca geçtiğimiz yıl 8 Temmuz'da çektiği fotoğraflarla bu sene Pamplona kentinde San Fermin Festivali'nin izini sürdü.
9.07.2020 Tatil
San Fermin'den kanlı görüntüler
San Fermin'den kanlı görüntüler İspanya'nın Pamplona kentinde her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bunlardan azımsanmayacak kısmının yaralandığı San Fermin Festivali, yine benzeri sahnelere ev sahipliği yaptı. Festival kanlı başladı. Ölüler var.
8.07.2019 Tatil
San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır?
San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır? San Fermin Festivali dünyanın en popüler festivallerinden biridir ve her sene yapılır. San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır?
21.05.2019 Dünya
San Fermin Festivali yine korku saçtı!
San Fermin Festivali yine korku saçtı! İspanya'da her yıl 6 temmuz ile 14 arasında kutlanan San Fermin Festivali'nde bu yıl da renkli ve endişeli görüntüle rortaya çıktı. İşte o çok konuşulan görüntüler.
12.07.2018 Diğer Sporlar
Dünyanın en ünlü 10 festivali
Dünyanın en ünlü 10 festivali Dünya genelinde her yıl binlerce festival gerçekleşiyor. Ortaya çıkışları ilginç hikayelere dayanan bu festivallerin bazılarının yeri çok başka. İşte dünyanın en ünlü 10 festivali...
20.09.2017 Tatil
San Fermin Festivali'nde heyecan dorukta
San Fermin Festivali'nde heyecan dorukta İspanya'nın dünyaca ünlü boğa koşusu festivali San Fermin'de yine tehlike ve heyecan dolu anlar yaşandı. İşte o anlara ait bazı görüntüler...
13.07.2017 Tatil
Ezdi geçti
8.07.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri