San Lorenzo

San Lorenzo

Son dakika San Lorenzo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan San Lorenzo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan San Lorenzo haber sayfamızda...

San Lorenzo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 san lorenzo haberi bulunmuştur.
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a La Liga devi talip!
Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a La Liga devi talip! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin parlattığı genç golcüye Bundesliga ekiplerinin ardından La Liga devi talip oldu. Beşiktaş yönetimi Semih ile ilgili flaş karar aldı.
20.01.2024 Beşiktaş
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Paraguay, Amerika Kıtasının ortasında yer almaktadır. Resmi adı Paraguay Cumhuriyetidir. İspanya'nın kolonilerinden biri olan Paraguay, 14 Mayıs 1811 yılında bağımsızlığını ilan etti. Paraguay hakkında en güncel bilgileri ayrıntılı bir şekilde derledik.
3.01.2024 Tatil
Michelangelo’nun  odası artık sır değil
Michelangelo’nun  odası artık sır değil Michelangelo’nun gizli odası halkla buluşacak! San Lorenzo Basilikası’ndaki Medici Şapelleri’nin altında saklı olan ünlü Rönesans ustasının çizimleriyle dolu oda ziyarete açılıyor.
2.11.2023 Kültür Sanat
D-Smart’ta spor şöleni
D-Smart’ta spor şöleni Futbol, basketbol ve teniste birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. D Smart, hafta boyunca zorlu müsabakaları ekranlara getirecek.
17.10.2023 Futbol
Monza, Papu Gomez'i renklerine bağladı!
Monza, Papu Gomez'i renklerine bağladı! Serie A ekiplerinden Monza, bonservisi elinde bulunan Arjantinli futbolcu Papu Gomez'i kadrosuna kattı.
29.09.2023 İtalya Serie A
Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum
Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum Sevilla ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkan Papu Gomez çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig devleriyle de anılan Arjantinli on numara, futbolu bırakabileceğini dile getirdi.
23.09.2023 İspanya La Liga
Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı!
Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı! İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, CSKA Moskova'dan Adolfo Gaich'i sezon sonuna kadar kiraladı.
14.09.2023 Rizespor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
12.06.2023 Futbol
Bayramda D Smart sporla dopdolu
Bayramda D Smart sporla dopdolu Farklı spor dallarını izleyicisiyle buluşturan D-Smart, Ramazan Bayramı'nda dünyanın önemli maçlarını izleyicisi ile buluşturacak.
20.04.2023 Futbol
2022 Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Enner Valencia'dan alkışlanacak hareket!
2022 Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Enner Valencia'dan alkışlanacak hareket! 2022 Dünya Kupası'nda Ekvador formasıyla 3 gol atan ve takımını tek başına sırtlayan Fenerbahçeli yıldızdan örnek davranış...
29.11.2022 Dünya Kupası
Enner Valencia'yı ziyafet bekliyor
Enner Valencia'yı ziyafet bekliyor Ekvador'un San Lorenzo kentinde yaşayan ailesi, Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Enner Valencia'ya özel bir karşılama hazırlıyor. Fenerbahçeli futbolcunun annesi ve teyzesi ülkeye dönüşte Fenerbahçeli futbolcuya, beğendiği yemeklerden oluşan bir ziyafet çekecek.
27.11.2022 Dünya Kupası
Göztepe'de bir ayrılık daha! Di Santo, Meksika'ya transfer oldu
Göztepe'de bir ayrılık daha! Di Santo, Meksika'ya transfer oldu Yeni sezonda Spor Toto 1'inci Lig'de yer alacak Göztepe'de takım Süper Lig'den düşünce sözleşmesi gereği serbest kalma hakkı elde eden Franco Di Santo, Meksika'nın yolunu tuttu.
19.06.2022 Göztepe
Göztepe'de Di Santo gitti
Göztepe'de Di Santo gitti Spor Toto Süper Lig'den düşüp yeni sezonda 1'inci Lig'de mücadele edecek Göztepe'de Arjantinli golcü Franco Di Santo takımndan ayrıldı.
29.05.2022 Göztepe
Göztepe'de Di Santo geldi, Moreno da yolda
Göztepe'de Di Santo geldi, Moreno da yolda SPOR Toto Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşmak isteyerek ara transferde kadrosunu güçlendirmeye çalışan Göztepe, 2 yabancıyla daha sözleşme imzalıyor.
14.01.2022 Göztepe
Göztepe, Franco Di Santo’yu İzmir’e getirdi
Göztepe, Franco Di Santo’yu İzmir’e getirdi Göztepe, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Arjantinli santrfor Franco Di Santo’yu İzmir’e getirdi.
13.01.2022 Göztepe
İnanın güzel günlere!
İnanın güzel günlere! Spor Toto Süper Lig’de son 4 maçında yüzü gülmeyen Göztepe taraftarının önünde ikinci yarının perdesini evinde 4 gollü farklı galibiyetle açtı. Sarı kırmızılıları değerlendiren yazarlarımız “Zorlu yolculuğa iyi başladı. Darısı, Malatya’nın başına” dedi.
11.01.2022 Ege
Göztepe Di Santo'yu getirecek
Göztepe Di Santo'yu getirecek Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde kaleci Kenan Piric, orta saha Oussama Tannane ve sol bek Francois Moubandje'yi resmen kadrosuna dahil eden Göztepe aradığı golcüyü Arjantin'den buldu.
11.01.2022 Göztepe
Paraguay’da 947 kilogram kokain ele geçirildi
Paraguay’da 947 kilogram kokain ele geçirildi Paraguay’da uyuşturucuyla mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 947 kilogram kokain ele geçirildi.
10.01.2022 Dünya
Santos'un 16 yaşındaki forveti Gabriel, Libertadores Kupası'nda gol atan en genç futbolcu oldu
Santos'un 16 yaşındaki forveti Gabriel, Libertadores Kupası'nda gol atan en genç futbolcu oldu Brezilya Ligi takımlarından Santos'ta forma giyen 16 yaşındaki Angelo Gabriel, takımının Arjantin temsilcisi San Lorenzo'yu 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın son golünü atarak Libertadores Kupası tarihinin en genç golcüsü oldu.
7.04.2021 Dünyadan Futbol
Transfer haberleri | Fenerbahçe, Papu Gomez'in peşinde!
Transfer haberleri | Fenerbahçe, Papu Gomez'in peşinde! Atalanta'dan ayrılacak olan Papu Gomez için Fenerbahçe devreye girdi. Atalanta, İtalya dışı transfer için 5 milyon euro istiyor.
14.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe Beko, Alex Perez transferini resmen açıkladı...
Son dakika | Fenerbahçe Beko, Alex Perez transferini resmen açıkladı... Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Bahçeşehir Koleji'nde forma giyen Alex Perez'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını duyurdu.
Arjantinli oyuncu Zabaleta futbolu bıraktı
Arjantinli oyuncu Zabaleta futbolu bıraktı İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United ile sözleşmesi haziranda sona eren Arjantinli futbolcu Pablo Zabaleta, yeşil sahalara veda etti.
Son dakika | Gençlerbirliği, Robert Piris da Motta'yı renklerine bağladı
Son dakika | Gençlerbirliği, Robert Piris da Motta'yı renklerine bağladı Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Paraguaylı orta saha oyuncusu Robert Piris da Motta'yı 1 yıllığına kiraladı.
11.09.2020 Gençlerbirliği
Enner Valencia kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia hangi mevkide forma giyiyor?
Enner Valencia kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia hangi mevkide forma giyiyor? Fenerbahçe transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Vedat Muriqi 18 milyon Euro'ya Lazio'ya satan Fenerbahçe'da Thiam transferinin ardından bir isim daha bu akşam imza için İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin yeni transferi olacak olan Enner Valencia forvet mevkisinde görev alıyor. Peki Enner Valencia kimdir, kaç yaşında?
26.08.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

San Lorenzo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.