İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na geri sayım başladı
İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na geri sayım başladı 20-23 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde binlerce sanatseveri ağırlayacak olan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, çağdaş Türk resim ve heykel sanatından Paris Ekolüne, ‘14 Kuşağı’ndan ‘d’ Grubu’na ve 1800’lü yıllardan günümüze kadar gelmiş birçok sanat eseri ve antika objeye ev sahipliği yapacak.
14.02.2020 Kültür Sanat
Ankara, ArtAnkara sanat şölenine hazırlanıyor
Ankara, ArtAnkara sanat şölenine hazırlanıyor Atis Fuarcılık tarafından bu sene 6.’sı düzenlenecek olan ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı, yönetim, seçici ve danışma kurulları ortak toplantısını 7 Şubat 2020 Cuma akşamı Mövenpick Hotel’de gerçekleştirdi.
12.02.2020 Kültür Sanat
Meksika'da bir sanat eleştirmeni beğenmediği eseri 'yanlışlıkla' parçaladı
Meksika'da bir sanat eleştirmeni beğenmediği eseri 'yanlışlıkla' parçaladı Prestijli sanat fuarı Zona Maco'da paramparça olan enstelasyona, 20 bin dolar değer biçiliyordu. Enstelasyon, içinde futbol topu ve kuş tüyü gibi rastgele nesnelerin yer aldığı bir camdan oluşuyordu.
11.02.2020 Dünya
All Arts Istanbul sanat fuarından görkemli açılış!
All Arts Istanbul sanat fuarından görkemli açılış! Türk ve Osmanlı gelenekli sanatlarından, antikaya, modern sanata sanatseverlere geniş bir yelpaze sunan All Arts Istanbul sanat fuarı 17 Nisan Çarşamba akşamı muhteşem bir açılışa imza attı...
18.04.2013 Kültür Sanat