Kolesterol artık çocukları da etkiliyor
Kolesterol artık çocukları da etkiliyor Sağlıksız yaşam koşullarının bir sonucu olan kolesterol sorunu, artık çocukları da etkiliyor.
7.10.2011 Ebeveyn
Dünyanın en ‘tatlı’sıyız! Dondurma, baklava...
Dünyanın en ‘tatlı’sıyız! Dondurma, baklava... Tüm ülkelerde popüler olan uluslararası “TasteAtlas” rehberinin dünyanın “en iyi tatlıları” değerlendirmesinde, Türkiye’den 7 tatlı birden listeye girdi.
7.03.2024 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Evli çift üç dünya rekoru birden kırdı
Evli çift üç dünya rekoru birden kırdı Hızlı yeme etkinliklerinde yarışmalarıyla ünlü çift, üç dünya rekoru kırdı. Guinness Dünya Rekorları, ABD'li Miki Sudo ve Nicholas Wehry çiftiyle ilgili açıklamayı "İlk ısırışta aşk" başlığıyla üç gün önce yaptı.
26.11.2022 Dünya
Çikolata ve kakaoda da şeker %10 azaltılacak
Çikolata ve kakaoda da şeker %10 azaltılacak Sağlık Bakanlığı ile TGDF iş birliğinde hazırlanan “Şeker Azaltma Rehberi” ile çikolata, şeker, gofret ve alkolsüz içeceklerde şeker kullanımı 2025’e kadar yüzde 10 azaltılacak.
15.07.2021 Gündem
Elli tane acılı sosisliyi 22 dakikada mideye indirdi
Elli tane acılı sosisliyi 22 dakikada mideye indirdi ABD'de bir kadın 22 dakikada 50 tane acılı sosisli sandviç yedi. Molly Schuyler'in adı, mekanda 6 bin kişinin adının yer aldığı özel köşeye yazıldı.
10.07.2021 Dünya
MSA ile yaz bahçeleri lezzet dolu olacak!
MSA ile yaz bahçeleri lezzet dolu olacak! Havalar ısınıyor, yaz lezzetleri mutfaklarda yerini alıyor. Hatta sofralar mutfaklardan bahçelere taşınıyor. Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yazı taçlandıran lezzetleri öğrenebileceğiniz, bahçelerde ya da açık havada dostlarınızla birlikte keyifle tüketilebileceğiniz birbirinden nefis menüleri içeren workshop’larda mutfak meraklılarına yepyeni içerikler sunuyor. Piknik menüsünden barbeküye, dondurmadan mezeye, kokteyller ve eşlikçilerinden burgers & fries’a kadar pek çok seçenek yaz boyunca workshop mutfaklarında…
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli?
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli? Okullardaki eğitim 'uzaktan eğitim' sistemine taşınmasından sonra, eğitim kadar çocukların beslenmesi de büyük önem taşıyor. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım özellikle bu dönemde beslenme konusunda ebeveynlere yardımcı olacak önemli bilgiler verdi. Peki, uzaktan eğitimde çocuklar evde nasıl beslenmeli? Nelere dikkat edilmeli? Sabah kahvaltısı öğlen yemeğinde nasıl besinler hazırlanmalı?
27.03.2020 Ebeveyn
Soft Republick ile sıra dışı dondurmalar
Soft Republick ile sıra dışı dondurmalar Dondurma sevenleri bambaşka bir dondurma deneyimiyle tanıştıran Soft Republick, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin ardından ikinci mağazasını 7 Temmuz’da Bağdat Caddesi’ne açtı.
“Instagram için yaratılmış” mekanlar
“Instagram için yaratılmış” mekanlar Instagram artık görmek istediğimiz sanat eserlerini de etkiliyor. Özellikle ABD’de “adeta Instagram için yaratılmış” sergi ve müzeler oldukça dikkat çekiyor.
3.02.2018 Pazar
Lokal salgın norovirüs
Lokal salgın norovirüs Kolayca bulaşan ve bir veya iki günlük kuluçka dönemi olan Norovirüs hastayı perişan ediyor. Uzmanlar hastalıktan korunmak için hijyene dikkat çekiyor...
21.12.2017 Gündem
Dondurmalı sandviç
Dondurmalı sandviç Yaz aylarının vazgeçilmez yiyeceklerinden birisi olan dondurma Meksika’da sandviç olarak satılmaya başlandı.
24.06.2017 Dünya
Yaz aylarında çocuklar nasıl beslenmeli?
Yaz aylarında çocuklar nasıl beslenmeli? Karne tatiline giren çocuklar, yaz aylarının büyük çoğunluğunu plajlarda ya da havuzda geçiriyor. Peki sıcağın etkisinden korunmak için nasıl beslenmeli?
8.06.2017 Ebeveyn
Kulaç dolusu serinlik
Kulaç dolusu serinlik Malum, kavurucu sıcaklar bastırdı, serinlemek için en iyi çözümlerden biri havuza girmek. İstanbul’da Boğaz’ın ortasında yüzdüreninden doğayla iç içe olanına kadar birçok alternatif var
31.07.2015 Cumartesi
Yazı sağlıklı geçirmenin yolları
Yazı sağlıklı geçirmenin yolları İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Özgür Şamilgil, 18 adımda sağlıklı bir yazın reçetesini sunuyor;
Dikkat kampüste festival var!
Dikkat kampüste festival var! Havalar ısındı, üniversitelerdeki geleneksel şenlikler başladı. Birçok üniversite baharı ünlü konukların katıldığı ve eğlenceli aktivitelerin olduğu festivallerle karşılıyor
1.05.2015 Cumartesi
Sağlıklı bir yaz için öneriler
Sağlıklı bir yaz için öneriler Günlerin uzun olduğu ve dışarıda daha çok vakit geçirilen güneşli yaz sezonunu kilo almadan ve sağlıklı geçirmek isteyenlerin bilmesi gereken birçok şey var.
19.08.2014 Genel Sağlık
Bodrum'daki fiyatlar cep yakıyor
Bodrum'daki fiyatlar cep yakıyor BODRUM’da turizm sezonunda restoran ve lokantalarda uygulanan yüksek fiyatlara tepki gösteren Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, 5 kişilik İngiliz ailenin döner ekmeğe talim ettiğini öne sürerek "2 şişe maden suyunu 30 liraya satıyorlar, acil önlem alınmazsa Bodrum’u bitirirler. Bodrum’a gelen turistler, dünyanın en pahalı yemeğini hatta açıkçası kazığını yiyorlar, biz de çok üzgün ve mağduruz" dedi.
16.08.2014 Gündem
‘Boyutu bir sanatçıyı aştı’ tadı kaçmadan vedalaştı
‘Boyutu bir sanatçıyı aştı’ tadı kaçmadan vedalaştı Tiyatrocu Nedim Saban, hobi olarak başladığı ve kısa sürede 25 mağazalık zincir haline getirdiği “Tatlıcı Tombak”ı Profil Metal’in sahibi Tuğrul Tellioğlu’na sattı
3.08.2013 Ekonomi
ABD’nin ünlü dondurması Cold Stone Türkiye’de
ABD’nin ünlü dondurması Cold Stone Türkiye’de Adını, dondurmanın -9 derece granit bir mermerde harmanlanarak tüketiciye sunulmasından alan Amerika’nın ünlü dondurma markası Cold Stone CreameryTM, Natura Gıda ile Türkiye’de.
15.06.2013 Ekonomi
Kahvaltı, okul başarısını arttırıyor
Kahvaltı, okul başarısını arttırıyor Kahvaltı, gece açlığını takip etmesi nedeniyle biten enerjinin tekrar alınabilmesi için en önemli öğün. Bu konuda yapılan araştırmalar, kahvaltının önemini defalarca ispatladı.
20.09.2012 Ebeveyn
İŞTE EN SAĞLIKLI İNSANIN MUTFAĞI
İŞTE EN SAĞLIKLI İNSANIN MUTFAĞI ABD’de yayımlanan People dergisi Prof. Dr. Mehmet Öz’ün mutfağına girdi. İşte, derginin ‘Dünyanın en sağlıklı adamı’ diye tanıttığı Prof. Öz’ün beslenme sırları...
27.06.2012 Gündem
Deniz kenarında beslenme ve güneş
Deniz kenarında beslenme ve güneş Sıcaklıkların giderek arttığı bu günlerde aşırı yağlı ve şekerli yiyecekler yerine; başta su olmak üzere vitaminle mineral içeriği yüksek taze meyve, sebze ve tam tahıllara dayalı bir beslenme şekli daha uygun.
6.07.2021 Bilgi
Bu kilolar ona yetmiyor!
Bu kilolar ona yetmiyor! Dünyanın en şişman annesi Susanne Eman dünyanın en şişman kadını olmak istiyor.
18.08.2011 Dünya
Bu kilolar ona yetmiyor!
Bu kilolar ona yetmiyor! Dünyanın en şişman annesi Susanne Eman dünyanın en şişman kadını olmak istiyor.
18.08.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri