Tarihi kent sakinleri definecilere tepkili
Tarihi kent sakinleri definecilere tepkili Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında 17'nci yüzyılda kurulduğu bilinen arkeolojik doğal sit alanı Santa kentindeki harabeler, define meraklılarının kazıları sonucu hasar gördü. Geçen çarşamba aynı bölgede yakalanan 4 kişinin yaptığı kaçak kazıda zarar gören kemer köprü de yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar köylerine dadanan define avcılarına tepki gösterdi.
12.10.2018 Tatil
İş adamını kaçırıp uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantaj yaptılar...
İş adamını kaçırıp uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantaj yaptılar... Mersin'de bir gece kulübü işletmecisini alıkoyarak uygunsuz fotoğraflarını çekip şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 3 kişi tutuklandı.
8.03.2018 Gündem
'Hırsız Noel Baba' posta ofisini soydu
'Hırsız Noel Baba' posta ofisini soydu Avustralya'nın Melbourne kentinde bir posta ofisi, alışılmadık bir soyguna sahne oldu. Noel Baba kostümü giymiş bir hırsız, posta ofisi çalışanlarının hediye çıkarmasını bekledikleri çantasını parayla doldurduktan sonra kayıplara karıştı.
11.09.2019 Haberler
'Noel Baba' oyuncak dağıtırken vuruldu
'Noel Baba' oyuncak dağıtırken vuruldu Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington şehrinde "Noel Baba" kılığında oyuncak dağıtmaya yardımcı olan bir kişi sırtından havalı silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan kişinin en kısa sürede taburcu olması bekleniyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri