Santiago Bernabeu Kupası'nı Real Madrid kazandı
Santiago Bernabeu Kupası'nı Real Madrid kazandı Real Madrid her yıl sezon öncesinde oynadığı Santiago Bernabeu Kupası'nda karşılaştığı İtalya'nın Fiorentina takımını 2-1 yendi.
1.07.2020 Futbol
Santiago Bernabeu Kupası Real Madrid'in
Santiago Bernabeu Kupası Real Madrid'in Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası adı altında Fransa'nın Stade de Reims takımına karşı oynadığı hazırlık maçını 5-3 kazandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Benitez'den Galatasaray yorumu
Benitez'den Galatasaray yorumu Santiago Bernabeu Kupası'nda Galatasaray'ı 2-1 yenerek kupanın sahibi olan Real Madrid'de teknik direktör Rafael Benitez maç sonrası açıklamalarda bulundu.
19.08.2015 Futbol
Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması!
Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması! Santiago Bernabeu Kupası maçı sonrası basın açıklaması yapan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transfer konusunda; "Daha önce de bu maçı beklediğimizi belirtmiştim. Bu maçtan sonra gene vaktimiz var, eksik olan yerlerimizi tamamlayacağız" sözleriyle değerlendirdi.
19.08.2015 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 17 Ağustos 2015
Skorer TV Spor Bülteni - 17 Ağustos 2015 Spor Toto Süper Lig'in birinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Mersin İdmanyurdu'nu 5-2 mağlup etti.   Spor yorumcusu Sinan Engin, ligin ilk haftasını bir puanla kapatan Galatasaray'ın kadro derinliği olmadığına vurgu yaparken, Hamza Hamzaoğlu ile ilgili de çarpıcı yorumlar yaptı.     Galatasaray, Real Madrid tarafından bu yıl 36. kez düzenlenecek Santiago Bernabeu Kupası'na katılmak için Madrid’e gitti. Sarı kırmızılı takımın kamp kadrosunda Burak Yılmaz'ın yer almaması dikkat çekti.      Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yeni transfer Ozan Tufan ile bire bir görüştü ve yıldız oyuncuya tavsiyelerde bulundu. Sarı lacivertliler takımdan ayrılacağı konuşulan Sow için de son kararını verdi.
17.08.2015 Programlar