Sara Sampaio

Sara Sampaio

Son dakika Sara Sampaio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sara Sampaio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sara Sampaio haber sayfamızda...

Sara Sampaio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 sara sampaio haberi bulunmuştur.
Victoria's Secret Meleği, Bora Bora'da! Fit haliyle göz kamaştırdı
Victoria's Secret Meleği, Bora Bora'da! Fit haliyle göz kamaştırdı Dünyaca ünlü iç çamaşırı ve kozmetik markası Victoria's Secret'ın en popüler modellerinden biri olan Sara Sampaio, yeni yılın ilk tatili için Bora Bora Adaları'nı tercih etti. Bikiniyle objektif karşısına geçen ünlü isim, fit haliyle görenleri kendine hayran bıraktı.
6.01.2024 Cadde
Seri cinayetle gelen soykırım
Seri cinayetle gelen soykırım  Cannes Film Festivali’nde gösterilen, yönetmen Martin Scorsese’nin 60 kızılderilinin öldürülüşünü anlattığı ‘Killers of the Flower Moon’ filmi, 9 dakika ayakta alkışlandı. DiCaprio ile De Niro’yu buluşturan filmin beğenisiyle ilgili Scorsese ‘Hayatımda hiç böyle bir şey deneyimlemedim’ dedi.
22.05.2023 Kültür Sanat
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor Victoria's Secret meleklerinden Josephine Skriver, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Dünyaca ünlü modelin karnı burnunda pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.
11.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni projeler Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği‘nin İstanbul Başkanı Pedagog Şima Sunder ve arkadaşları yeni projelerin heyecanını yaşıyor...
5.01.2023 Cadde
Cidde’nin güzelleri
Cidde’nin güzelleri Dünyaca ünlü isimler Cidde’de düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’nin kırmızı halısında boy gösterdi.
6.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kaldığı yerden devam ediyor DreamTürk Tv’de ekrana gelen ‘Gülay Kamaz ile Hayata Dair’ programı kısa yaz molasının ardından 1 Ekim’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor...
30.09.2022 Cadde
Erkek bebeği olacak
Erkek bebeği olacak Shanina Shaik, kısa bir süre sonra anne olacak. Dünyaca ünlü modelin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
27.07.2022 Cadde
Gün batımı gezisi
Gün batımı gezisi Sara Sampaio, gün batımında tekne turuna çıktı.
7.04.2022 Cadde
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı!
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı! Fiziksel görünümü nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Camila Cabello, Miami’de denizden çıkarken bikinili fotoğraflarıyla gündem oldu. Sosyal medyada fazla kiloları nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan genç isim, bu duruma isyan etti.
5.04.2022 Cadde
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Dünyaca ünlü isimler, Kızıl Deniz Film Festivali’nde düzenlenen ‘Cyrano’ filminin galasında şıklık yarışına girdi.
8.12.2021 Cadde
Sıcak iklim için 4 milyon dolar!
Sıcak iklim için 4 milyon dolar! Dünyaca ünlü Portekizli model Sara Sampaio (30), New York'ta bulunan dairesini 3.4 milyon dolara (32 milyon TL) satışa çıkardı.
28.10.2021 Cadde
Bakış açısı değişmiş!
Bakış açısı değişmiş! Sara Sampaio, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü için bir not kaleme aldı.
12.10.2021 Cadde
Bekarlığa veda pozu
Bekarlığa veda pozu Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Shanina Shaik gibi isimler, arkadaşları Jasmine Tookes’un bekarlığa veda partisi için bir araya geldi.
2.08.2021 Cadde
Kötüleri siliyor!
Kötüleri siliyor! Sara Sampaio, kendisine zarar veren insanları hayatında tutmadığını söyledi.
10.05.2021 Cadde
Bütün kızlar toplanmış!
Bütün kızlar toplanmış! Sara Sampaio, Shanina Shaik, Jasmine Tookes ve Kelsey Merrit, önceki gün Los Angeles’ta bir araya geldi.
4.05.2021 Cadde
Kaslı Sara Sampaio!
Kaslı Sara Sampaio! Sara Sampaio, şu sıralar Los Angeles’ta...
19.04.2021 Cadde
Online müjdesi
Online müjdesi Victoria’s Secret’ın sevilen modelleri Sara Sampaio, Devyn Garcia ve Jasmine Tookes, markanın tüm ürünlerinin ülkemizde internet üzerinden satışa sunulduğunu duyurdu.
28.03.2021 Cadde
Sara’yla bir gün
Sara’yla bir gün Victoria’s Secret’ın ünlü modeli, Portekizli Sara Sampaio (28) koronavirüse karşı bağış toplamak için çekilişe başvuran bir hayranına kendisiyle ve markanın diğer mankenleri olan Josephine Skriver, Lais Ribeiro ve Jasmine Tookes ile bir gün geçireceğini duyurdu...
18.06.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (5 Mayıs 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (5 Mayıs 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
5.05.2020 Magazin
Sara Sampaio tedbirleri yine hiçe saydı
Sara Sampaio tedbirleri yine hiçe saydı Ünlü model Sara Sampaio, sevgilisiyle Los Angeles'ta görüntülendi. Corona virüse karşı yine hiçbir tedbir almayan çift, arkadaşlarıyla tekne turu yaptı
5.05.2020 Cadde
Hiçbir önlem almadan sokağa çıktılar
Hiçbir önlem almadan sokağa çıktılar Model Sara Sampaio ve sevgilisi benzin istasyonunda böyle görüntülendiler...
2.05.2020 Cadde
Sara Sampaio'nun tatil keyfi
Sara Sampaio'nun tatil keyfi Dünyaca ünlü Portekizli model Sara Sampaio (28) , Meksika'nın Tulum kentinde görüntülendi.
30.11.2019 Cadde
Kış geliyor!
Kış geliyor! Sara Sampaio, yüzü olduğu Xti Shoes isimli İngiltere merkezli ayakkabı markası için yeniden kamera karşısına geçti.
21.11.2019 Cadde
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?'
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?' Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2013 yılında bir reklam çekiminde tanıştığı model Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu, otele ayrı ayrı giren ikilinin sonra aynı odada buluştuğu iddia edilmişti.
18.10.2019 Cadde
'Açlıktan ölen model' polemiği
'Açlıktan ölen model' polemiği İngiliz oyuncu Jameela Jamil, modeller için ‘açlıktan ölüyorlar’ yakıştırması yapınca, Sara Sampaio onu ikiyüzlü olmakla suçladı
17.10.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sara Sampaio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.