Son dakika - Şansal Büyüka: "Beşiktaş diğerlerinden 2-3 gömlek daha iyi oynuyor"
Son dakika - Şansal Büyüka: "Beşiktaş diğerlerinden 2-3 gömlek daha iyi oynuyor" Beşiktaş şampiyon olur mu bilemem, ancak 25. hafta sonundaki gerçek şu; Beşiktaş, Süper Lig‘in şampiyon adayları Galatasaray‘dan, F.Bahçe‘den, Trabzonspor’dan abartısız 2-3 gömlek daha iyi oynuyor
17.02.2021 Beşiktaş
Birbirimizi sevmiyorduk
Birbirimizi sevmiyorduk Filmleri gişe rekorları kıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Saran Grup’un düzenlediği 23 Nisan etkinliğinde Kırıkkale’den gelen çocuklarla bir araya geldi
26.04.2017 Cadde
Rio Olimpiyatları Google'da doodle oldu! Hangi kanalda yayınlanıyor?
Rio Olimpiyatları Google'da doodle oldu! Hangi kanalda yayınlanıyor? Google Rio Olimpiyatları için özel doodle hazırladı. Peki Rio Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor. Doodle olan en kapsamlı spor organizasyonu Rio Olimpatları'nın tüm ayrıntıları ve yayınlanacağı kanal haberimizde yer alıyor.
6.08.2016 Gündem
Yeni bir dünya!
Yeni bir dünya! Um Mundo Novo (Yeni Bir Dünya) sloganıyla düzenlenen oyunlar Maracana Stadı’nda TSİ 02.00’de yapılacak törenle başlayacak. 205 ülkeden toplam 11 bin 200 sporcu 17 gün boyunca branşında en iyi olmanın çabasını verecek
1.07.2020 Diğer
Rio Olimpiyatları Doodle bile oldu! Olimpiyatlar TRT'den yayınlanacak!
Rio Olimpiyatları Doodle bile oldu! Olimpiyatlar TRT'den yayınlanacak! Rio Olimpiyatları için heyecan dorukta. Saran Grup ile TRT arasındaki Rio Olimpiyatları anlaşmazlığı sona erdi. Olimpiyatlar her zaman olduğu gibi TRT ekranlarından spor severlerle buluşacak.
1.07.2020 Diğer
Nazlı Ilıcak'ın konuğu Sadettin Saran oldu!
Nazlı Ilıcak'ın konuğu Sadettin Saran oldu! Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi bu hafta, ünlü iş adamı Sadettin Saran’ın konuğu oldu. azlı Ilıcak’ı spor salonunda karşılayan Sadettin Saran, Nazlı Ilıcak’la beraber kick boks yaptı. Peki Sadettein Saran kimdir?
22.03.2015 Cadde
Yılbaşı kutlamalarının  yeni adresi Etiler olacak
Yılbaşı kutlamalarının yeni adresi Etiler olacak Şişli Belediyesi’nin Nişantaşı’nda geleneksel hale gelen yılbaşı kutlamalarını iptal etmesinden sonra bu yılki kutlamaların yeni adresi Etiler oldu.
25.12.2014 Gündem
Libya Dışişleri Bakanlığı, silahlı bir grup tarafından kuşatıldı
Libya Dışişleri Bakanlığı, silahlı bir grup tarafından kuşatıldı Libya Dışişleri Bakanlığının, silahlı bir grup tarafından kuşatıldığı bildirildi.
28.04.2013 Dünya
BDP'lilerin Sinop turunda olaylar çıktı
BDP'lilerin Sinop turunda olaylar çıktı ÇORUM'dan bu sabah karayoluyla Sinop'a gelen BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Levent Tüzel, Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü, kent merkezinde tepkiyle karşılandı. Caddelere geceden Türk bayrakları asıldı. Öğretmen evinde toplantı yapıldığı sırada 200 kişi bina önünde protesto sloganları attı. Sinop'da bulunan BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Levent Tüzel, Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü saat 12.15'de girdikleri Öğretmenevi'nden saat 21.25'de polis panzerleriyle çıktı.
18.02.2013 Siyaset
BDP'lilerin Sinop turunda olaylar çıktı
BDP'lilerin Sinop turunda olaylar çıktı ÇORUM'dan bu sabah karayoluyla Sinop'a gelen BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Levent Tüzel, Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü, kent merkezinde tepkiyle karşılandı. Caddelere geceden Türk bayrakları asıldı. Öğretmen evinde toplantı yapıldığı sırada 200 kişi bina önünde protesto sloganları attı. Sinop'da bulunan BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Levent Tüzel, Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü saat 12.15'de girdikleri Öğretmenevi'nden saat 21.25'de polis panzerleriyle çıktı.
18.02.2013 Siyaset
İlk kez insan ömrü kısalacak!
İlk kez insan ömrü kısalacak! Dünya genelindeki diyabetli hasta sayısının 2030 yılı itibariyle 522 milyona ulaşabileceği açıklandı.
14.11.2011 Genel Sağlık
Türkiye meydanlarda
Türkiye meydanlarda Türban yasağını kaldırmaya yönelik teklifin oylandığı saatlerde yurt genelindeki gösterilerde AKP ve MHP eleştirildi. Sıhhiye'deki mitingde de 'Hükümet istifa', 'Tayyip türbanı Bahçeli'ye tak' sloganları atıldı
9.02.2008 Gündem
Kadın  radyosu  fikri  bir erkekten çıktı
Kadın radyosu fikri bir erkekten çıktı SADETTİN SARAN'IN FİKRİYLE KURULAN "TÜRKİYE'NİN İLK KADIN RADYOSU" ASTROLOJİDEN YEMEĞE, CİNSEL SAĞLIKTAN EKONOMİYE YÜZLERCE İLGİNÇ KONUDA YAYIN YAPIYOR. ÖZLEM GÖKSAN ANLATIYOR
22.07.2006 Cadde
‘Gazze’de katliamın önüne geçeceğiz’
‘Gazze’de katliamın önüne geçeceğiz’ Türkiye’nin güçlendikçe dost ve kardeş ülkelerin de özgüvenlerinin arttığını belirten Erdoğan, “İslam alemi ve Türk dünyasında olumlu, cesur bir hava vardır. Gazze’deki katliamın önüne geçeceğimiz günler de Allah’ın izniyle yakındır” diye konuştu.
17.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Törende açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalim İsrail yönetiminin sürdürdüğü Gazze'deki katliamların, Kudüs'teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler Allah'ın izniyle yakındır." dedi.
16.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e çok sert tepki: Türkiye'nin sana borcu yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e çok sert tepki: Türkiye'nin sana borcu yok! İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ey İsrail, sen bir örgüt olabilirsin. Bu Batı'nın sana borcu çok ama Türkiye'nin sana borcu yok. Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş, mücahitler grubudur.' ifadelerini kullandı.
25.10.2023 Gündem
İstanbul, Ankara, Kürecik... İsrail'in hastane saldırısı sonrası Türkiye ayağa kalktı!
İstanbul, Ankara, Kürecik... İsrail'in hastane saldırısı sonrası Türkiye ayağa kalktı! İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi.
18.10.2023 Gündem
Karamollaoğlu: Türkiye, terörü yok etme gücüne sahip
Karamollaoğlu: Türkiye, terörü yok etme gücüne sahip Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, yeni yasama yılının ilk grup toplantısını yaptı.
4.10.2023 Gündem
İlaca rağmen düşmeyen tansiyonu dengeleyen yöntem: Renal denervasyon
İlaca rağmen düşmeyen tansiyonu dengeleyen yöntem: Renal denervasyon Hipertansiyon yaşam alışkanlıklarında yapılan düzenlemeler ve ilaç tedavisiyle çoğunlukla kontrol altına alınabiliyor. Ancak bazı hastalarda düzenli ve çoklu ilaç kullanımına rağmen kan basıncında hedeflenen düşüş sağlanamıyor. İlaç tedavisine dirençli olan bu tablolarda başvurulan ‘renal denervasyon’ yöntemiyle hastalarda yüz güldüren sonuçlar elde edilebiliyor.
29.09.2023 Genel Sağlık
CHP MYK’da gündem ‘danışman krizi’
CHP MYK’da gündem ‘danışman krizi’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan MYK’da “danışman” krizi konuşuldu. MYK üyeleri, parti içindeki tartışmalara dikkat çekerek, ‘güven kaybı’ uyarısında bulunuldu.
5.09.2023 Gündem
Fransa'da tatil evi cehenneme döndü! 9 ölü, 2 kayıp
Fransa'da tatil evi cehenneme döndü! 9 ölü, 2 kayıp Öğrenme güçlüğü çeken bir grup engelli gencin kaldığı yazlık evde sabah saatlerinde facia yaşandı, ekipler 11 kişiye ulaşılamadığını bildirdi. İlerleyen saatlerde dokuz ceset bulundu.
9.08.2023 Dünya
İl başkanları CHP liderini terletecek
İl başkanları CHP liderini terletecek CHP lideri çarşamba günü il başkanları ile bir araya gelecek. Seçim sonuçlarının değerlendirileceği bu buluşmada seçim sürecinde yaşanan sorunlar, eleştiri ve öneriler ortaya konulacak, değişim ve kurultay talepleri dile getirilecek.
19.06.2023 Gündem
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen “Yüzyılın Yüzleri” etkinlik serisinde 3 Haziran’da Nâzım Hikmet anılıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Afrika'da savaş ikinci gününde! Sudan'da onlarca ölü
Afrika'da savaş ikinci gününde! Sudan'da onlarca ölü Başkent Hartum'un yanı sıra komşu şehirler de de ağır top sesleri duyuldu, havalimanındaki bir Suudi Arabistan yolcu uçağına mermiler isabet etti. ABD'den Rusya'ya, Çin'den Türkiye'ye, Fransa'dan İran'a, Avrupa Birilği'nden Birleşmiş Milletler ve Arap Birliği'ne dünya ayakta, sınırda teslim olan Mısır askerlerinin videosu ise şok dalgaları yaydı.
16.04.2023 Dünya
İstanbul baharda film açıyor
İstanbul baharda film açıyor 42. İstanbul Film Festivali sinemaseverleri zengin bir programla buluşturuyor. İşte merakla beklediklerimiz ve “kaçırmayın” dediklerimiz…
9.04.2023 Kültür Sanat