Sarı Yelekliler

Sarı Yelekliler

Son dakika sarı yelekliler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarı yelekliler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarı yelekliler haber sayfamızda...

Sarı Yelekliler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 253 sarı yelekliler haberi bulunmuştur.
Fransa'daki gerilim Avrupa geneline yayılır mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'tan CNN Türk'te açıklamalar
Fransa'daki gerilim Avrupa geneline yayılır mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'tan CNN Türk'te açıklamalar CNN Türk yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Fransa'daki ırkçılık protestolarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2023 Haberler
Fransa'daki gerilim Avrupa geneline yayılır mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'tan CNN Türk'te açıklamalar
Fransa'daki gerilim Avrupa geneline yayılır mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'tan CNN Türk'te açıklamalar CNN Türk yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Fransa'daki ırkçılık protestolarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2023 Gündem
Fransa'daki olaylar, Paris 2024'ü etkiledi!
Fransa'daki olaylar, Paris 2024'ü etkiledi! Fransız yazar Albert Camus ‘Başkaldıran İnsan’ isimli eserinde ‘Başkaldırıyorum, öyleyse varız’ der... Paris’in ev sahipliği yapacağı olimpiyat öncesinde ülkede yaşanmakta olan başkaldırı ise, oyunlar açısından bir ‘yokluk’ endişesi doğuruyor.
9.07.2023 Diğer
Dünyada manşet! Fransa alev alev
Dünyada manşet! Fransa alev alev Macron'un parlamentoyu devre dışı bırakıp getirdiği düzenleme Fransa'yı kaosa sürükledi, Bordeaux'da yaşananlar Paris'teki olayları gölgede bıraktı. İngiliz medyası, 'Fransa'da kaos' başlıkları atıyor.
24.03.2023 Dünya
Fransa alev alev!
Fransa alev alev! Macron'un parlamentoyu devre dışı bırakıp getirdiği düzenleme Fransa'yı kaosa sürükledi, Bordeaux'da yaşananlar Paris'teki olayları gölgede bıraktı. İngiliz medyası, 'Fransa'da kaos' başlıkları atıyor.
24.03.2023 Haberler
Ülke karıştı! Emekli adayları sokaklara döküldü, tek bir talepleri var
Ülke karıştı! Emekli adayları sokaklara döküldü, tek bir talepleri var Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, emeklilik yaşının 62'den 64'e yükseltilmesini öngören yasa tasarısına karşı Fransızlar bugün grev yapacak.
19.01.2023 Dünya
Tüm Fransa takip etti! Macron ve Le Pen arasında söz düellosu
Tüm Fransa takip etti! Macron ve Le Pen arasında söz düellosu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Ulusal Birlik parti lideri Marine Le Pen televizyonda yayınlanan bir düelloda karşı karşıya geldi.
20.04.2022 Dünya
Kovid önlemlerini protesto eden dev konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor
Kovid önlemlerini protesto eden dev konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor Fransa'nın başkenti Paris'te polisin müdahale ettiği, koronaviüs kısıtlamlarını protesto ermek amacıyla oluşturulan yüzlerce araçlık konvoy, Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti.
13.02.2022 Dünya
Son dakika! Bakan Soylu'dan 'yurt' eylemleriyle ilgili açıklama
Son dakika! Bakan Soylu'dan 'yurt' eylemleriyle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de son dönemde yurtlarda yer olmadığını bahane ederek 24 ildeki eylemlere 2 bin 243 kişinin katıldığını, bunlardan yalnızca 310'nun öğrenci olduğunu, bunların da tamamına yakınının yurt başvurusu olmadığını söyledi.
28.09.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanı Soylu'dan göçmen açıklaması
Son dakika... İçişleri Bakanı Soylu'dan göçmen açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Göç konusunda, uyuşturucu ile mücadele konusunda, küresel terör örgütleriyle mücadele konusunda, Orta Doğu'nun istikrarı için gereken adımların atılması konusunda, dünyadan ve küresel organizasyonlardan daha bütüncül yaklaşımlar görmeye ihtiyacımız var." dedi.
15.09.2021 Siyaset
Fransa'da hükümetin Kovid-19 politikaları protesto ediliyor
Fransa'da hükümetin Kovid-19 politikaları protesto ediliyor Fransa'da Anayasa Konseyinin onayladığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yasasının getirdiği kısıtlamalara ve aşı zorunluluğuna karşı çıkan yüz binlerce kişi, art arda 4 haftadır hafta sonları protesto düzenliyor.
7.08.2021 Dünya
Fransa'da aşı karşıtları meydanları doldurdu
Fransa'da aşı karşıtları meydanları doldurdu Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının bazı mesleklere zorunlu hale getirilmesine ve Kovid-19 sağlık ruhsatı uygulamasına karşı çıkan yüz binlerce kişi meydanlara çıktı.
31.07.2021 Dünya
Fransa’da Kovid-19 aşı zorunluluğu ve sağlık ruhsatı protesto edildi
Fransa’da Kovid-19 aşı zorunluluğu ve sağlık ruhsatı protesto edildi Fransa’da Parlamento tarafından onaylanan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele yasası kapsamında uygulaması genişletilen Kovid-19 sağlık ruhsatı protesto edildi.
27.07.2021 Dünya
Fransa'da aşı zorunluluğu ve sağlık kartı uygulaması tartışılıyor
Fransa'da aşı zorunluluğu ve sağlık kartı uygulaması tartışılıyor Fransa'da yeni tip koronavirüs vakalarının neredeyse tamamı virüsün Delta varyantından oluşurken Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron'un bu kapsamda duyurduğu salgın önlemleri, ülke çapında tepkilere yol açtı.
19.07.2021 Dünya
Macron'a tokat atan saldırganın cezası belli oldu!
Macron'a tokat atan saldırganın cezası belli oldu! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a bir ziyareti sırasında tokat atan ve kendisini "Orta Çağ savaş sanatları meraklısı" olarak tanımlayan 28 yaşındaki Damien Tarel adlı saldırgana 18 ay hapis cezası verildi. Cezanın 14 ayı ertelendi.
11.06.2021 Dünya
Küresel şirketlerin 'vergi oyununda' sona gelindi
Küresel şirketlerin 'vergi oyununda' sona gelindi Biden yönetiminin desteğiyle Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü'nün (OECD) asgari kurumlar vergisi çağırısının yeniden küresel ekonomi gündemine gelmesi ve Avrupa Birliği'nin (AB) de çağrıyı desteklemesiyle bu konuda bir anlaşma sağlanmasına yönelik beklentiler artıyor.
26.05.2021 Uzmanpara
Erdoğan, cuma namazı çıkışı konuştu: Yürekleri yetse istifamı isterler
Erdoğan, cuma namazı çıkışı konuştu: Yürekleri yetse istifamı isterler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Bulu’nun başarılı bir isim olduğunu, bazılarının ekranlara çıkıp ‘istifa etmeli’ dediğini belirterek, “Yani yürekleri yetse ‘Cumhurbaşkanı da istifa etmelidir’ diyecekler” tepkisi gösterdi
6.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD'nin Boğaziçi açıklamalarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Seçim öncesinde ülkenizde yaşananlardan utanmıyor musunuz? Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler." dedi. Melih Bulu'yu istifaya çağıran çevreler için ise Erdoğan, "Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir' diyorlar. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler. Osman Kavala denilen, Soros'un temsilcisi olan kişinin karısı da aynı şekilde bu provokatörlerin içerisinde yer alıyor." ifadelerini kullandı.
5.02.2021 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işin içinde o da var!
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işin içinde o da var! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD'nin Boğaziçi açıklamalarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Seçim öncesinde ülkenizde yaşananlardan utanmıyor musunuz? Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler." dedi. Melih Bulu'yu istifaya çağıran çevreler için ise Erdoğan, "Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir' diyorlar. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler. Osman Kavala denilen, Soros'un temsilcisi olan kişinin karısı da aynı şekilde bu provokatörlerin içerisinde yer alıyor." ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ile bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Bizim iki kırmızı çizgimiz vardır. Birincisi 'Rabia'mızdır. İkinci kırmızı çizgimiz inancımızı da bedenimizi oluşturan ailelerimizdir." açıklamalarında bulundu. Boğaziçi olaylarındaki provokasyonlara değinen Erdoğan, "Teröre bulaşanların gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
5.02.2021 Siyaset
Tansiyon yine yükseldi! 'Macron istemese de biz buradayız'
Tansiyon yine yükseldi! 'Macron istemese de biz buradayız' Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yelekliler Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin politikalarını protesto etmek için gösteriler düzenledi.
19.12.2020 Dünya
CHP’nin şirazesi kaybolmuştur
CHP’nin şirazesi kaybolmuştur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterirken “Bu ülkede Cumhurbaşkanı’na, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl oraya mesajlar verilir öğrenmesi lazım” dedi. Erdoğan CHP’nin şirazesini ve istikametini kaybettiğini söyledi
5.12.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'aşı olacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi.
4.12.2020 Siyaset
Son dakika: Fransa karıştı! 'Macron bizi korumuyor'
Son dakika: Fransa karıştı! 'Macron bizi korumuyor' Fransa'da sarı yelekliler ve güvenlik güçlerinin görüntülerinin yayımlanmasını yasaklayan güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteriler düzenlerken, başkent Paris ve Rennes'deki eylemlerde olay çıktı.
21.11.2020 Dünya
Fransa'da sarı yeleklilerle, güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteri düzenledi
Fransa'da sarı yeleklilerle, güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteri düzenledi Fransa'da sarı yelekliler ve güvenlik güçlerinin görüntülerinin yayımlanmasını yasaklayan güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteriler düzenlerken, başkent Paris ve Rennes'deki eylemlerde olay çıktı.
21.11.2020 Haberler
Le Monde: Macron ile Sarkozy arasındaki ilişki gerginleşiyor
Le Monde: Macron ile Sarkozy arasındaki ilişki gerginleşiyor Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy arasındaki iyi ilişkilerin yaz başından bu yana gerginleştiği iddia edildi.
12.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarı Yelekliler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.