Sarıyerspor

Sarıyerspor

Son dakika sarıyerspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarıyerspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarıyerspor haber sayfamızda...

Sarıyerspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 sarıyerspor haberi bulunmuştur.
Eski milli futbolcu Serkan Balcı'nın olaylı gecesi! Ağza alınmayacak küfürler etti
Eski milli futbolcu Serkan Balcı'nın olaylı gecesi! Ağza alınmayacak küfürler etti Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Serkan Balcı, kız arkadaşlarıyla geldiği bir mekandan çıkarken kendisini görüntüleyen gazetecilerle tartıştı. Muhabirlere ağza alınmayacak küfürler eden ünlü ismin olaylı gecesi, anbean kameralara yansıdı.
7.03.2023 Cadde
Barış Memiş'ten Şenol Güneş'e sitem: Benimle daha fazla ilgilenebilirdi
Barış Memiş'ten Şenol Güneş'e sitem: Benimle daha fazla ilgilenebilirdi TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19 haftada ortaya koyduğu performansla şu anda 11. sırada yer alan Sarıyerspor, devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. İstanbul ekibinin deneyimli sol kanat oyuncusu Barış Memiş, Misli TV’nin konuğu olup sorularını yanıtladı.
9.01.2023 2.Lig
Galatasaray'dan ayrıldı! Transfer sonrası umduğunu bulamadı
Galatasaray'dan ayrıldı! Transfer sonrası umduğunu bulamadı Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Juan Mata, Mauro Icardi, Dries Mertens, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, kadroda düşünmediği oyuncularla yollar ayrıldı. Süper Lig devinden kiralık olarak ayrılan isimlerin performansı merak konusu oldu. İşte Galatasaray'dan kiralık olarak ayrılan oyuncuların performansları...
10.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'da 6 ayrılık! KAP'a bildirildi
Galatasaray'da 6 ayrılık! KAP'a bildirildi Galatasaray transfer döneminin son gününde ayrılıkları üst üste açıkladı. Sarı-kırmızılılar kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada 6 futbolcuyla yolların ayrıldığı belirtildi.
9.09.2022 Galatasaray
Efsane Bucaspor’la fırtınalar kopardık
Efsane Bucaspor’la fırtınalar kopardık Futbolla ilk olarak Sarıyer’de tanıştı. Konya, Diyarbakır, Bursa, Altay, Sakarya, Eskişehirspor’da forma giydi. Kariyerinin en iddialı sezonunu Bucaspor’da yaşadı. Sarı lacivertli kulübün efsane kadrosunda yer aldı ve Süper Lig’e çıkan takımın kalesini korudu. O, Buca’daki başarısıyla İzmir futboluna adını altın harflerle yazdıran Cenk Tekelioğlu...
2.06.2020 Ege
MANİSA FK’dan muhteşem geri dönüş
MANİSA FK’dan muhteşem geri dönüş TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Manisa FK, hafta içi teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Cihat Arslan ile dün ilk maçına çıktı.
8.02.2020 Ege
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı!
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı! Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen son olarak Sarıyer'de top koşturan Serkan Balcı, futbolu bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
1.07.2020 Futbol
Sarıyer-Sakaryaspor: 0-0
Sarıyer-Sakaryaspor: 0-0 TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off yarı finalinde Sakaryaspor, 4-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak finale yükseldi.
1.07.2020 Futbol
Sarıyerspor yarı finalde!
Sarıyerspor yarı finalde! TFF 1'nci Lig Yükselme Play-Off Çeyrek Final rövanş maçında Sarıyerspor deplasmanda Kastamonuspor 1966'yı 107. dakikada bulduğu golle eledi.
1.07.2020 Futbol
Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor?
Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor? Yayına başladığı tarihten itibaren ilgi çeken ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Çarpışma dizisi, bir kaza sonucu hayatları alt üst olan dört karakterin hikayesini anlatıyor...
10.12.2018 Güncel
Sarıyerspor Başkanı Saffet Akkoyun'dan Demirören'e taziye
Sarıyerspor Başkanı Saffet Akkoyun'dan Demirören'e taziye Sarıyer Spor Kulubü'nde yapılan kongrede yeniden başkan seçilen Saffet Akkoyun, dün hayatını kaybeden Erdoğan Demirören için taziye mesajında bulundu.
1.07.2020 1.Lig
Ali Büyükasar: “Sarıyespor'a destek bekliyoruz"
Ali Büyükasar: “Sarıyespor'a destek bekliyoruz" Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Büyükasar, TFF 2. Lig'de mücadele eden Sarıyerspor'a destek beklediklerini söyledi.
23.03.2018 Futbol
Orhan Kaynak'tan Trabzonspor'a öneri
Orhan Kaynak'tan Trabzonspor'a öneri Trabzonspor'un eski futbolcusu ve bordo-mavililerde bir dönem yardımcı antrenörlük de yapan Sarıyerspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, Trabzonspor’un altyapıdan oyuncu yetiştirerek, bu oyunculardan maddi kaynak üretmesi gerektiğini ifade etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Mavi beyaz formalı takımlar hangileri?
Mavi beyaz formalı takımlar hangileri? Futbol kulüpleri denildiğinde akla gelen renkler genelde kırmızı ve beyaz. Mavi beyaz formalı takımlar, diğer renklere sahip takımlara göre daha az. Peki mavi beyaz formalı takımlar hangileri? Sizler için araştırdık.
13.03.2018 Spor
Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında taraftarlarının neden olduğu 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bilic: İyi bir antrenman yaptık
Bilic: İyi bir antrenman yaptık Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Türkiye Kupası'nda Sarıyerspor'a karşı oyuna ciddi başladıklarını ve iyi bir antrenman maçı yaptıklarını söyledi.
4.12.2014 Futbol
Bilic: İyi bir antrenman yaptık
Bilic: İyi bir antrenman yaptık Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Türkiye Kupası'nda Sarıyerspor'a karşı oyuna ciddi başladıklarını ve iyi bir antrenman maçı yaptıklarını söyledi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Sarıyer-Beşiktaş: 0-4
Sarıyer-Beşiktaş: 0-4 Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Beşiktaş, deplasmanda Sarıyer'i 4-0 mağlup etti.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Bilic Beşiktaş Sarıyer maçını böyle yorumladı
Bilic Beşiktaş Sarıyer maçını böyle yorumladı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Beşiktaş ve Sarıyer karşılaşması 4-0'lık skorla sona erdi. Türkiye Kupası maçında Beşiktaş Sarıyer karşısında maça hızlı başladı ve oyun sonuna kadar temposunu yitirmedi.
1.07.2020 Futbol
Kayseri Erciyesspor'un yeni hocası Uğur Tütüneker
Kayseri Erciyesspor'un yeni hocası Uğur Tütüneker Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Uğur Tütüneker ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Futbol
PFDK'dan Alves'e 2 maç ceza!
PFDK'dan Alves'e 2 maç ceza! PFDK, Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Dzemaili'ye tekme atan Bruno Alves'e iki maç, Galatasaray,'a da 60 bin TL para cezası verdi. Bruno Alves aldığı iki maçlık ceza sonrasında ligin 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek.
30.06.2020 Galatasaray
“Ampute futbol  Türkiye’den  sorulacak”
“Ampute futbol Türkiye’den sorulacak” Türkiye Ampute Milli Takımı, Polonya’da düzenlenen EUROCUP’ta şampiyon oldu. Kasım ayında Meksika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan takımın kaptanı Osman Çakmak parolalarının “Ampute futbol Türkiye’den sorulur” olduğunu söylüyor
20.09.2014 Pazar
Mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam
Mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi
21.02.2014 Gündem
Fenerbahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'ye kötü haber! PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
SARIYERSPORLA ANTRENMAN
SARIYERSPORLA ANTRENMAN Hülya Avşar, her gün spor yaptığı Belgrad Ormanı’nda önceki gün Sarıyerspor futbolcularıyla karşılaştı.
5.01.2014 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sarıyerspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.