Sarp Özkar'ın gözünden Tarihi Likya Yolu 1.Etap
Sarp Özkar'ın gözünden Tarihi Likya Yolu 1.Etap Mart ayının sonundan itibaren hızla artışa geçen Covid-19 salgını ile birlikte sokağa çıkma kısıtlamaları ve basında sıkça çıkan haberler sonucu hepimiz korkarak evlere kapandık. Seyahat etmek bir yana nefes almanın nasıl bir lüks olduğunu anladık. Sürecin çok fazla uzamasının yarattığı sıkıntı nedeniyle eskiden olduğu gibi keyifle keşfedebileceğimiz seyahatlerin hayalini kurar olduk. Sonbahar’ın bu en güzel zamanlarında sizi pandemi riskinden uzak tutabilecek, bununla birlikte nefes alıp ruhunuzu arındırabileceğiniz Likya Yolu 1.Etap yürüyüşüne davet ediyoruz… Atın kendinizi doğaya, sosyal mesafe içinde doğayla baş başa müthiş bir deneyim yaşayın. Keşif Tutkunu Sarp Özkar Likya Yolu 1.Etap programını tamamlayarak, Milliyet Tatil okurları için yürüyüşü fotoğrafladı.
17.09.2020 Tatil
Doğal Güzellik Güney Afrika Cumhuriyeti
Doğal Güzellik Güney Afrika Cumhuriyeti Güney Afrika Cumhuriyeti, son dönemde Türk turistler arasında da revaçta bir rota haline gelmeye başladı. İşte doğasıyla öne çıkan bu ülkeyi ziyaret eden ve sosyal medyada kesiftutkunu hesabıyla tanınan turizm profesyoneli Sarp Özkar'ın gözünden Güney Afrika izlenimleri.
28.05.2019 Tatil
"Tatili erken alan kazanır"
"Tatili erken alan kazanır" Turizm sektörünün profesyonellerinden olmasının yanı sıra gezi yazılarıyla da tanınan Sarp Özkar ile, hem Türkiye turizminin bugününü hem de gelecek vizyonlarını konuştuk.
16.05.2019 Tatil
İtalya'nın yeni gözdesi Puglia
İtalya'nın yeni gözdesi Puglia Puglia, İtalya'nın güneyinde yer alan bir bölge. Bari'nin de içinde yer aldığı bu bölge, İtalya haritasında topuk diye tabir edilen kısımda yer alıyor. Gezgin Sarp Özkar, İtalya'nın bu keşfedilmeyi bekleyen bölgesini yazdı.
23.12.2018 Tatil
Sarp Özkar ile Küba notları
Sarp Özkar ile Küba notları Küba son dönemin gözde tatil destinasyonlarından. Uzaklığına rağmen insanlarının sıcaklığı ve keşfedilecek çok şeyinin bulunması Küba'yı halihazırda turistlerin gözünde özel bir konuma taşımakta. Karayipler'de bulunan bu ada ülkesinin büyüsüne kapılıp oraya giden Sarp Özkar, Milliyet Tatil için Küba izlenimlerini kaleme aldı.
9.10.2018 Tatil
Kamboçyalı gönüllü, çocukların kaderini değiştirdi
Kamboçyalı gönüllü, çocukların kaderini değiştirdi Olağanüstü doğası, fakir ama güleryüzlü halkı ile mutlaka keşfedilmesi gereken bir ülke Kamboçya. Tarihinde pirinç tarlalarında çalıştırılan ve sömürülen halkı, Kızıl Kimer’lerin yaptığı soykırımlar ve ülkenin hemen her yerinde patlayan onbinlerce mayını, kolu bacağı kopmuş, hayatına engelli olarak devam binlerce vatandaşı ile yakından görülmesi gereken bir yer. Hemen her yerinde ilgi çekici bir tarih ve doğası ile belleklerinizde iz bırakacak cinsten. İşte Sarp Özkar'ın izlenimleriyle Kamboçya...
10.05.2018 Tatil
Instagram’da günün fotosu oldu
Instagram’da günün fotosu oldu Amatör olarak fotoğrafla ilgilenen Özkar’ın fotoğrafı, hergün binlerce fotoğrafın paylaşıldığı African Portraits hesabında günün fotoğrafı seçildi.
3.10.2014 Tatil
Arzu Çağlan: "Fena kıskanıldım fena"
Arzu Çağlan: "Fena kıskanıldım fena" Milliyet.com.tr yazarı Sarp Özkar, 'şu bizim radyodaki gülen kız' olarak tanınan ve 21 sene program yaptığı radyodan Berkin Elvan’ı andığı için kovulan Arzu Çağlan ile sizin için konuştu.
7.07.2014 Yaşam
Gezilesi Yerler Kulübü: Bosna Hersek
Gezilesi Yerler Kulübü: Bosna Hersek Milliyet Kadın yazarı ve Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, Bosna Hersek'i sizin için gezdi ve fotoğrafladı.
13.05.2014 Tatil
Gezilesi Yerler Kulübü: Khao Lak
Gezilesi Yerler Kulübü: Khao Lak Milliyet Kadın yazarı ve Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar Khao Lak'ı sizin için gezdi ve fotoğrafladı.
31.10.2019 PembeNar
Masai Mara kabilesi ve Kenya’da Mara Köyü okulu
Masai Mara kabilesi ve Kenya’da Mara Köyü okulu Kenya’nın başkenti Nairobi’ye yaklaşık 390 kilometre uzaklıkta bulunan Masai Mara’daki yaşama Milliyet Kadın yazarı Sarp Özkar’ın objektifi ile konuk olun…
12.03.2013 PembeNar
Gezilesi yerler kulübü: Singapur
Gezilesi yerler kulübü: Singapur Sarp Özkar'ın objektif ve kelimelerinden bir şehir devleti: Singapur...
3.03.2013 PembeNar
Roma gezi rehberi: Roma'da gezilecek yerler
Roma gezi rehberi: Roma'da gezilecek yerler Uzmanına sorduk: Yurt Dışı Turları Uzmanı Sarp Özkar Roma'da gezilecek yerlerin listesini sizler için çıkardı.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Tatile Gidiyoruz - 1
Tatile Gidiyoruz - 1 Tatile Gidiyoruz'un ilk bölümünde, sömestre tatili için yurt içi alternatifleri değerlendiriyoruz.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Tekrar dinlemek istediğim bir masal: Fas
Tekrar dinlemek istediğim bir masal: Fas 44 yıl boyunca Fransız sömürgesi altında kalan Fas’ta halk Fransızca’yı ana dilleri olan Arapça kadar iyi konuşuyor ve büyük kısmı İngilizce de biliyor. Hatta Türk olduğumuzu fark eden ve bizi ‘merhaba’larla karşılayanlar oldu. ‘Merhaba’dan hemen sonra ise Taksim’in hatırı soruluyor.
1.03.2014 Tatil

Benzer Haber Etiketleri